شــاروک 30242 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 تــو ... مــاه را دوست داری ومن مـاه هـاست کـــه،تـــو را.... 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 بالا بروی پایین بیایی بی فایده است من تورا همین جا میان بازوانم میخواهم 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 صدایت میکنم هر شب ، تو هم امشب صدایم کن تو مغروری ، غرورت را فقط یک شب فدایم کن... 6
sweetest 4756 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 من عاشق نیستم ! فقط گاهی حرف تو که می شود دلم ... مثل اینکه تب کند گرم و سرد می شود توی سینه ام چنگ می زند آب می شود تنگ می شود تنگ می شود 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 هـــــــــــــــــــیزم نـــــــبودم امـــــــــــــــــا!! ســـــــــــــــــــــــــوختم در نــــــــــــبودنـــــــــــــــش.... 5
.FatiMa 36560 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 دلتنــگم بــــرای کســـی کـــه مـــدتهـــاست بــــی آن کـــه بــــــــاشد هـــر لــحظه زنــــــدگی اش کـــــرده ام ..! 6
.FatiMa 36560 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نگاه کن! آن دور دستها ... یکی تنها به انتظار ایستاده لبخندی عاشقانه را ! دستی برایش تکان بده تا بشکند حصار سنگی تنهایی اش! 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 هر لحظه بهانه تو را میگیرم هر ثانیه با نبودنت درگیرم حتی تو اگر به خاطرم تب نکنی من یکطرفه برای تو میمیرم… 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 دستــــت را بیـــــــاور .... مردانه و زنانه اش را بی خیـــــــال دســـــت بدهیم به رسم کودکــــــــــی ... قرار اســــــت هــــوای هم را بی اجــــــــازه داشته باشیـــم .. 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 همیشه عاقبت ..... من هستم و شب و تاریکی و سکوت ..... همراهِ یک خیالِ خام .... که فانوسِ دلِ من است .... افسوس می خورم که نورِ ماتِ این خیال با تنها یک تلنگُرِ نسیم .. از من و شبِ دلم گرفته می شود .... این است فرقِ سراب و آب .... این است فرق واقعیت و خیال .... 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 اَگــــَر میدآنی دَر دُنیـآ کــَسی هست که بـآ دیدَنــَش رَنگ رُخســآرَت تغیـــیر میکنــَد ، و صــِدای قــَلبـَت اَبرویــَت را به تــآراج میبــَرد ،.. مــهـم نیــست که او مـآل تــو بــآشــَد ... مــهــِم این استــ که فـــَقــَط بــــآشـَد ، زِندگیـــ کــُند ، لــِذَت ببرَد و نــَفــَس بـــکشــَد 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 بیا ... بگیر ... بِبَر همه آرزوهایم را ... آرزوهایی که بر ابرهای خیالِ من مدام شناورند بیا ... بگیر .. بِبَر ... بِکارِشان .... در میانِ خاکِ خیس شاید .. روزی .. یک کجا .. سبز شدند همه به امیدِ آن روز نفس می کشد دلم تا آن زمان که بی نفس شود تنم 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 همــه چــیـز بــا تــو شــروع شــد ! امــــا هــیـچ چــیـز بــدون تــــو تـمــام نـمـی شـــود حـــتـی هــمـیـن دلــتـنـگــی هــای مـــن! 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 زير بارون گريه كردم، كه تو اشكهامو نبيني. ديگه چشمام مال من نيست. تو گرفتيش به اسيري. 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 احمق است..گاهي دلش تنگ مي شود...حتي براي اينکه نيمه شب يواشکي شماره ات را بگيرد صدايت را بشنود: ........مشترک مورد نظر شما در حال مکالمه با مشترك مورد نظر خودش است!! 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 گاهی وقتا توی رابطه ها نیازی نیست طرفت بهت بگه : برو ! همین که روزها بگذره و یادی ازت نگیره همین که نپرسه چجوری روزا رو به شب میرسونی ... ... همین که کار و زندگی رو بهونه میکنه همین که دیگه لا به لای حرفاش دوستت دارم نباشه و همین که حضور دیگران توی زندگیش پر رنگ تر از بودن تو باشه هزار بار سنگین تر از کلمه ی برو واست معنا پیدا میکنه پس برو قبل از اینکه ویرون تر از اینی که هستی بشی . 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 من از دو چشم روشن و گریان گریختم از خنده های وحشی طوفان گریختم از بستر وصال به آغوش سرد هجر آزرده از ملامت وجدان گریختم 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 شکستن دل به شکستن استخوان دنده میمونه! از بیرون همه چیز رو به راه ست… اما... هر "نفس" درد است ، که میکشى ...! 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 تا دیروز در همین حوالی کسانی بودند که می گفتند بی ما نفس نمی کشند..... ولی امروز در اغوش دیگری نفس نفس می زنند !!!!!!!! 1
ارسالهای توصیه شده