تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچ گاه چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهار پشت در است به گوش پنجره آرام نسیم گفت و گذشت... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم . . . 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]روزی می آید ناگهان روزی می آید که سنگینی رد پاهایم رادر درونت حس می کنی رد پاهایی که دور می شوند و این سنگینی از هر چیزی طاقت فرساتر خواهد بود... [/h] 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نقطــه می گذاری انتهای خطـــــ ــ . و من باز می رسم سـطــر سطر ! تــــو دوباره با نقطه ای تمـــامم می کنی . . . و من سمج تر از هــــ ــ ـزار سطر به پایان رسیده . . . باز شـــــروع می کنم .. نقطــ .. ـــه سَــر خطـِ عشق ! 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]مگر با باد نسبتی داری؟ چقدر شبیه تو [/h][h=6]یک لحظه آمد [/h][h=6]مرا پیچاند [/h][h=6]و [/h][h=6]رفت... [/h][h=6] [/h][h=6] [/h] 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کار سختـــی"ست"دوست نداشتنِ تو !... باید برای خودم .. کار دیگری دست و پا کنم!! 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]هر که مرا دید ... [/h][h=6]تو را نفرین کرد ... و من حواس خدا را پرت کردم که مبادا بشنود ...! [/h][h=6][/h][h=6][/h] 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نگاهم خالی ست خیالم پُر از یاد نگاهی که رفت کاش دلم را با خود نبُرده باشد! 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]غــــــــــم که نوشتن ندارد [/h][h=6]نفوذ می کند در استخوان هایت جاسوس می شود در قلبت ... [/h][h=6]آرام آرام از چشم هایت می ریزد بیرون ... [/h][h=6][/h][h=6][/h] 3 لینک به دیدگاه
ali-95 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بيا بــــازي كــنـــيــم.... تــــو چـــشــــــم بـــگــــذار... مــــن دل ميـــــگـــــذارم.!!! 7 لینک به دیدگاه
TA.RA 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بگذار همینگونه کودکانه بماند خنده های گه گاه بیا بزرگ نشویم ... بیا قرار بگذاریم من و تو غم های بزرگانه را دچار نشویم ... 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ هیچ می دانی هیچ کس هرگز در تمام این سالها آن گونه که " تو " کودکانه دلداده بودی دیوانه ام نشد و " من " در پس اینهمه روز و ماه و سال هرشب و روز به تاوان دلی که به دست تو ندادم برای دوست داشتن هایم دیوانه وار دیوار می کشم و هربار دست آخر پنجره اش را از یاد می برم و همانجا محبوس می مانم .. 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شبیه خوابی تو در عمق چشمهای منی نزدیک ولی دور از دسترس . . . ! ! . 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من از حول آغوشت از همه ی دنیا انصراف دادم... 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ شبی از شبها گذری بود مرا در باغ خوابی که تو در آن گُل بودی. حیف، این باغ، رهی داشت به دروازة بیداری. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ دلم می خواهد وقتی باغها بیدارند،برای تو نامه بنویسم. و تو نامه هایم را بخوانی و جواب آنها را به نشانی همه ی غریبان جهان بفرستی. ای کاش می توانستم تنهاییم را برای تو معنا کنم و از گوشه های افق برایت آواز بخوانم. کاش می توانستم همیشه از تو بنویسم.... از تو که .... و باز تردید من در کلمات برای وصف تو و کاغذ سفید.. 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چه ازدحامی به پا کردهای در من همین تو یک نفر ! 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ ایــن روز هــا شبیــه جـــودی ابـــوت شـده امــ... بــرای بـابـا لنـگ درازی مـی نـویسـم کــه ایـن روز هــا دیگـر خــودمـ هــم نمیشنــاسمـش...! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی نیستی آنچنان با خیالت سرخوشم که نبودنت را از یاد می برم.. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده