.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی دلم می گیرد می نویسم برای تو ولی همه می خوانند الی تو... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یک نفر هست: جایی که دور از نگاه است یک نفر هست و هر جا که باشد خاطرم روبراه است. 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سر انگشتانم بی حس می شود وقتی... قلم از تو نمی نویسد... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام یعنی دوستت دارم مدام هنوز هم درخیال خودٰ درکنار تو نشسته ام یعنی راهی ام با تو به سمت وسوی بهار باز هم در عشق ٰ غسلی تازه کرده ام سلام یعنی هی نگاه کن!! عاشقانه ای تازه را ٰبرایت عاشقانه می خوانم از راه دور مثل همیشه می بوسمت گلم 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تار دو تار سه تار روسری ات را بردار امشب ! اجرای زندهی موهای ِ ...! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ باران بهانه است... آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است...!!! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ آرزو كن با من كه اگر خواست _ زمستان _ برود! گرمی ِ دست ِ تو اما باشد ! "ما" ی ما "من" نشود سايه ات از سر ِ تنهايی ِ من كم نشود ! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کوتاه تر از وازه ندارم در خورجین داشته هایم... به جز کهنه قبایم..که می پوشاند مرا از شلاق نگاهت.... همین واژه ها را دارم...یکی از آن ها برای تو...مهر... مهرم برای تو... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ قدیمی ها اشتباه می کردند ! پاییز ِ من سال هاست ... با " یک گُل " بهار می شود ! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی "تو" را که از این واژه ها میگیرم هیچ حرفی برای گفتن نمی ماند. 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ میگریزی ز دستم مثل واژه ها در گلویم میماند باز دوست َت دارم ها .... 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ از نسبتمانــــــــ کهـــــــ بپرســــــــــند میگویمـــــــــــ: "مـــــــــــن شاعـــــــــــر چشمانشــــــــ هستمـــــــــــــ..." 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بــیــا در خــیــالــم آ رامـــ بــنــشــیــن! مــیـخـــواهـــم... احـســاســاتــَم را بــرایــتـــْ ردیـــف کــُنـــم و تـــو تـــکــرا ر کــنــی... چــقـــدر آرا مـــ میــشــو مـــْ وقــتــی در تـُــو تـکـــرا ر میــشــو مــــْ 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دریایی مهربان باش تا تن به آب دهم بی ترس غرق شدن 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ مستـ ـــــــ از تو .. مــے رقصمـ تا سرگیـــجــہ .. تا تار شدטּ اتاقـ .. تا سیاهـ تر شدטּ چشممـ .. تا نبینمـ نبودنِ بــے دلیلتـ را ... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ هیس... واژه ها سکوت را رعایت کنید... چشمانم آمده فقط او را ببیند.... هیس.... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من نباشم دنیا یک " من " کم دارد..... تو که نباشی من یک " دنیا " کم دارم. 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار نمےخوا همـــــــــ تنها کمے براے چشم بـــ ِ ـــهم زدنے ... دستت را بــــ ِ من بده تا دلت را در آغوش گیرمــــــ.. 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عاشق که باشی ، روزهـــا هم ، . . شبگردی !! 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ وقتي تو نبودي دريا به استفاثه افتاد بغض آسمان تركيد گوئي حضورتو انگيزه تكلمشان بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده