poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ملاک زن اینده ت رو گفتم نه ملاک های خودت :vahidrk: زن باشه همین زن باشه کافیه دیگه .... هر چی میخواد باشه فقط بشه بهش گفت زن خوشگل باشه نه مثه این عکسا :icon_razz: لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ :ws28: عکسای پست دوم واسم لود نشده بود الان رفتم دیدم منم تعجب کردم، چقدر مردم عجولن آخه. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ البته تصویر اول واضح نبود حدسم وسطی بود که درست بود لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ البته تصویر اول واضح نبود حدسم وسطی بود که درست بود من از اول میدونستم شما یک چیز دیگه این. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ درست حدس زدم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ درست حدسیدیم! البته اولی از راستم خوشگل بودا! لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ نه ملکه زیبایی فقط به زیباییش توجه میشه اون دختر شایسته هست که معیار هاش چیزای دیگست جدی؟ این چه ظلمیه به دختر مردم میکنن میگن اون خشگل تره و تو نیستی؟! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ جدی؟ این چه ظلمیه به دختر مردم میکنن میگن اون خشگل تره و تو نیستی؟! ایهیم تقصیر خودشونه شرکت میکنن :biggrin: اونی که بین پنج تا سوم هم نمیشه چه حالی داارههههههههه!!!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من عمرا اینو انتخاب نمیکردم...داوری ندارن که...اولی از راست رو انتخاب میکردم..خیلی به دل میشینه لامصب:icon_razz: یه مسابقه زیبایی تو ایران بذاریم حالشونو بگیریم... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اینجا هم همه ظاهرا خوشحالن، اما میخوان چشمای بیچاره رو در بیارن. منم همين فکرو کردم!!!!!!!!!!!!!!:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):چی بگم والا،اگه من داور بودم همشون اول میشدن، :icon_razz:اونوقت این همه تو مملکتشون دختر بولوند و موطلایی دارن ،چرا بایستی این مومشکیا اول بشن.. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):چی بگم والا،اگه من داور بودم همشون اول میشدن، :icon_razz:اونوقت این همه تو مملکتشون دختر بولوند و موطلایی دارن ،چرا بایستی این مومشکیا اول بشن.. یعنی چی؟؟ لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ یعنی چی؟؟ آخه بولوندا خوشگلترن ، البته منظورم این نیست که مو مشکیا خوشگل نیستنا ،همشون خوشگلن ولی موطلایی بنظر من قشنگ تره... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آخه بولوندا خوشگلترن ، البته منظورم این نیست که مو مشکیا خوشگل نیستنا ،همشون خوشگلن ولی موطلایی بنظر من قشنگ تره... به نظر شما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده