Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان. نمیدونم این طرح ال چند وقت فبله. اما من این خبر رو جدیدا شنیدم و واقعا به حال خودمون تاسف خوردم. معاون اجتماعی سازمان بهزيستی کشور از طراحی "الگوی حجاب و عفاف و پوشش مناسب" مهدهای کودک در وزارت ارشاد خبر داد. آخه یکی نیس بگه یه بچه 3-4 ساله چی حالیشه که حجاب چیه؟؟؟ چرا از بچگی همه رو دین زده میکنید؟ کجای دین و اسلام نوشته که یه بچه 5-4 ساله باید روسری سرش کنه؟ جالبش میدونید کجاس؟؟؟ اینه که کودکانی که توی تلویزیون و سینما هم بازی میکنند تا زمانی که توی فیلم هستن حجاب ندارن اما به محض اینکه توی یه برنامه تلویزیونی میان معلوم نیس اون شال یا روسری مادربزرگه رو از کجا میارن و سرشون میکنن!!! من کاری به اعتقادادت هیچکس ندارم اما واقعا دیگه شورش رو در آوردن. 40 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یه چیزی هم که از یکی از دوستام شنیدم این بود که خواهر زاده اش میخواسته توی برنامه رنگین کمون بره اما چون روسری نداشته به برنامه راهش ندادن اونوقت بچه چند ساله؟؟؟ بچه 4 ساله... مادر بچه هم واسه اینکه بچه اش فردا سرخورده نشه روسری خودشو درآورده کرده سر بچه اش کلاه بچه اش رو گذاشته سرش ... بعد فرستادنش جلوی دوربین!!! آخه بجای این کارار برید جلوی مفاسد اقتصادی رو بگیرین... برین جلوی قاچاق آدمو و ... بگیرید ... برین جلوی ... ایییییییییییییی بدبختییییییییییییی 24 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ما هم مهدکودک بودیم مقنعه میزاشتیمااااچیز جدیدی نیست که 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ نیست اونجا مسئولینش ممکنه بیمار باشند با بچه تحریک می شوند........... بیچاره بچه ها ...........زمان ما که جنگ بود مهدکودک اجباری نبود ولی مقنعه مشکی می پوشیدیدم تو مدرسه حالم از خودم و قیافه و تیپ اون موقع هام بهم میخوره 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ما هم مهدکودک بودیم مقنعه میزاشتیمااااچیز جدیدی نیست که ای بابا!!! آخه تفکیک جنسیت هم داره انجام میشه توی مهدهای کودک!!!! به قول یه بنده خدایی دختر و پسرها رو تو کودکی از هم جداشون میکنن انقدر محدودشون میکنن انقد حصار میکشن بینشون که کنجکاوی میاد سراغشون که جنس مخالف من چی داره که جیز شده؟؟؟ وقتی بزرگتر میشن و به سن بلوغ میرسن تازه اونا رو با هم قاطی میکنن . این سن هم که اوج احساساتشونه یهو افسار گسیخته میشن و و قتی میرسن دانشگاه هم که دیگه هیچی .... 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اصلا نمی دونم چی باید گفت....دوران جاهلیته دیگه .داریم می رسیم به جاهلیت من آمادگی می رفتم ، یه روپوش و مقنعه اجبار بود اما حداقل مقنعه سفید خوشگل با گل و ...(گرچه همونشم واسه بچه 6 ساله بیخوده !! ) البته آمادگی ما مختلط بود 9 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دو برابر یا 100 برابر مقنعه ای که به سر این بچه ها میذارند روی سرخودشون خاک . یعنی همون خاک بر سرشون الهی . من وقتی توی تلویزون میبینمشون که میان برنامه کودک خیلی دلم میسوزه نه واسه بچه ها واسه طرز تفکر اون احمق ها ! 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من کاری به اعتقادادت هیچکس ندارم اما واقعا دیگه شورش رو در آوردن. اتفاقا باید به اعتقادات خیلی ها کار داشته باشیم. وقتی همجنس من میاد چادر سیاه سر خودش میکنه،افتخار هم میکنه و فکر میکنه این پوشش دستور مستقیم آسمانه،باید تو مهدکودک چادر هم اجباری بشه. خیلی کار خوبی میکنن،آفرین بهشون،چون فهمیدن زن های ایرانی تو سری خور هستند. 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ نیست اونجا مسئولینش ممکنه بیمار باشند با بچه تحریک می شوند...........بیچاره بچه ها ...........زمان ما که جنگ بود مهدکودک اجباری نبود ولی مقنعه مشکی می پوشیدیدم تو مدرسه حالم از خودم و قیافه و تیپ اون موقع هام بهم میخوره واقعا ولی تحریک میشنااا نمیبینی هی تو روزنامه ها میزنن مردی به کودک خردسالی تجاوز کرد ای بابا!!! آخه تفکیک جنسیت هم داره انجام میشه توی مهدهای کودک!!!! به قول یه بنده خدایی دختر و پسرها رو تو کودکی از هم جداشون میکنن انقدر محدودشون میکنن انقد حصار میکشن بینشون که کنجکاوی میاد سراغشون که جنس مخالف من چی داره که جیز شده؟؟؟ وقتی بزرگتر میشن و به سن بلوغ میرسن تازه اونا رو با هم قاطی میکنن . این سن هم که اوج احساساتشونه یهو افسار گسیخته میشن و و قتی میرسن دانشگاه هم که دیگه هیچی .... اونموقع هم قاطی بود اما یادمه نمیزاشتن ما با بسرا بازی کنیم میگفتن دخترا با دخترا بسرا با بسرا اتفاقا باید به اعتقادات خیلی ها کار داشته باشیم.وقتی همجنس من میاد چادر سیاه سر خودش میکنه،افتخار هم میکنه و فکر میکنه این پوشش دستور مستقیم آسمانه،باید تو مهدکودک چادر هم اجباری بشه. خیلی کار خوبی میکنن،آفرین بهشون،چون فهمیدن زن های ایرانی تو سری خور هستند. مشکل اون چادر نیست عزیزم . مشکل احترام به عقاید مختلفه یکی که دوست نداره چادر بزاره دلیلی نداره بزاره یکی هم که داره میل خودشه ،نباید اجباری واسه مقنعه و چادر گزاشتن یا برعکس برداشتنش باشههر کی هر جور دوست داره لباس ببوشه 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دیگه عادی شده! چیزِ عجیبی نیس! ازینا هرکاری بر میاد!:icon_razz: ما هم مهدکودک بودیم مقنعه میزاشتیمااااچیز جدیدی نیست که پس چرا ما نمیپوشیدیمش؟ داشتیما ولی بیشتر برای دکور بود! 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ مشکل اون چادر نیست عزیزم . مشکل احترام به عقاید مختلفه یکی که دوست نداره چادر بزاره دلیلی نداره بزاره یکی هم که داره میل خودشه ،نباید اجباری واسه مقنعه و چادر گزاشتن یا برعکس برداشتنش باشههر کی هر جور دوست داره لباس ببوشه به نظر من چادر یک مشکله، چون زن ها خودشون بهش نرسیدن. مردها بالاجبار در گذشته به زور تو سرشون کردن و اینقدرتو گوششون خوندن که این یک دستور آسمانیه، که زن بیچاره واقعا فکر کرده موهایش تحریک آمیزه. اعتقاد زوری قابل احترام نیست،البته بگم اگه مردی به زور زن رو مجبور کنه که لباسی اندک هم داشته باشه،قضیه اش مثل همینه. کلا پوشش های افراط و تفریط از نظر من محترم نیستند. حالا ممکنه از نظر خیلی ها باشن. 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دیگه عادی شده! چیزِ عجیبی نیس! ازینا هرکاری بر میاد!:icon_razz: پس چرا ما نمیپوشیدیمش؟ داشتیما ولی بیشتر برای دکور بود! خیلی شجاع بودی .. الان هم هستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دیگه عادی شده! چیزِ عجیبی نیس! ازینا هرکاری بر میاد!:icon_razz: پس چرا ما نمیپوشیدیمش؟ داشتیما ولی بیشتر برای دکور بود! ما تو دبیرستان دکور بود ابتدایی نه یبار برداشتم کتک خوردم میگفتن باید عادت کنین ( یاد گرفتیم تو سری خوردن) [quote name=*Sa naz*]به نظر من چادر یک مشکله، چون زن ها خودشون بهش نرسیدن. مردها بالاجبار در گذشته به زور تو سرشون کردن و اینقدرتو گوششون خوندن که این یک دستور آسمانیه، که زن بیچاره واقعا فکر کرده موهایش تحریک آمیزه. اعتقاد زوری قابل احترام نیست،البته بگم اگه مردی به زور زن رو مجبور کنه که لباسی اندک هم داشته باشه،قضیه اش مثل همینه. کلا پوشش های افراط و تفریط از نظر من محترم نیستند. حالا ممکنه از نظر خیلی ها باشن. 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خانه از پای بست ویران است... میدونید ماها که سنمون رسیده حالا به زور سرمون چادر و مقنعه میکنن زیاد زورم نمیگیره. البته اینم یه جور ظلمه ها اما بازم ماها تحملمون بیشتره. اما یه بچه 4-5 ساله که تو اون سن و سال باید بازی و تفریح کنه چرا باید اینطوری بهش ظلم بشه؟؟؟ البته این وسط بیشتری ظلم هم به دخترا شده. آخه یه بچه چطوری خودشو نمیتونه جمع کنه یه روسری رو تو سرش نگه داره... مسخره اس واقعا!!! بازم ماها که بچه بودیم لااقل این چیزا رو نداشتیم. فک کنم تا چن وقت دیگه طرح حجاب کودکان تو کوچه و خیابون هم با این گشت علی اصغر بیافتن دنبال دختر بچه های بیچاره که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییی روسریت کوووووووووووووو؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خانه از پای بست ویران است...میدونید ماها که سنمون رسیده حالا به زور سرمون چادر و مقنعه میکنن زیاد زورم نمیگیره. البته اینم یه جور ظلمه ها اما بازم ماها تحملمون بیشتره. اما یه بچه 4-5 ساله که تو اون سن و سال باید بازی و تفریح کنه چرا باید اینطوری بهش ظلم بشه؟؟؟ البته این وسط بیشتری ظلم هم به دخترا شده. آخه یه بچه چطوری خودشو نمیتونه جمع کنه یه روسری رو تو سرش نگه داره... مسخره اس واقعا!!! بازم ماها که بچه بودیم لااقل این چیزا رو نداشتیم. فک کنم تا چن وقت دیگه طرح حجاب کودکان تو کوچه و خیابون هم با این گشت علی اصغر بیافتن دنبال دختر بچه های بیچاره که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییی روسریت کوووووووووووووو؟؟؟ فک کن بچه موهاش ریزش بیدا میکنه همینجوری موهامون داغونه 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ هر کی الان تو این شرایط بچه ب دنیا بیاره ظلم بزرگی بهش کرده مخصوصا اگه اون طفل معصوم دختر باشه 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خانه از پای بست ویران است...میدونید ماها که سنمون رسیده حالا به زور سرمون چادر و مقنعه میکنن زیاد زورم نمیگیره. البته اینم یه جور ظلمه ها اما بازم ماها تحملمون بیشتره. اما یه بچه 4-5 ساله که تو اون سن و سال باید بازی و تفریح کنه چرا باید اینطوری بهش ظلم بشه؟؟؟ البته این وسط بیشتری ظلم هم به دخترا شده. آخه یه بچه چطوری خودشو نمیتونه جمع کنه یه روسری رو تو سرش نگه داره... مسخره اس واقعا!!! بازم ماها که بچه بودیم لااقل این چیزا رو نداشتیم. فک کنم تا چن وقت دیگه طرح حجاب کودکان تو کوچه و خیابون هم با این گشت علی اصغر بیافتن دنبال دختر بچه های بیچاره که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییی روسریت کوووووووووووووو؟؟؟ همیار پلیس یادتونه ؟؟ بچه ها پلیس می شدن گیر می دادن به مامان باباهاشون واسه خلاف رانندگی؟؟ فکر کنم یه همیار گشت ارشاد هم به زودی راه میفته که فقط مخصوص بچه هاست و دختربچه های کوچیک چادری به همسن های خودشون گیر می دن 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ زندگی نسل ما رو زدن منهدم کردن با این بگیر ببندای داغون مزخرفشون بس نبود!کی اینا میفهمن این مسخره بازیا نتیجه معکوس داره من نمیدونم! نیست اونجا مسئولینش ممکنه بیمار باشند با بچه تحریک می شوند...........بیچاره بچه ها ...........زمان ما که جنگ بود مهدکودک اجباری نبود ولی مقنعه مشکی می پوشیدیدم تو مدرسه حالم از خودم و قیافه و تیپ اون موقع هام بهم میخوره یادتونه؟ مقنعه های چونه دار بلندمانتوهای گل و گشاد بدرنگاز دیدن عکسای اون موقعامم بدم میاد. ما تو دبیرستان دکور بود ابتدایی نهیبار برداشتم کتک خوردم میگفتن باید عادت کنین ( یاد گرفتیم تو سری خوردن) تو دبیرستان واسه شما دکور بود؟من یه بار مقنعه مو برداشتم سر کلاس دبیرمون کلی بهم توهین کرد که شان کلاسو حفظ نمیکنی با این حرکاتت و روح امامو لرزوندی و ......... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده