رفتن به مطلب

گاهی وقتها.........

ارسال های توصیه شده

j3qdzcisi734lk6ec6x.jpg

چرا ما "آدمها هیچ گاه هیچی نمیتونه راضیم کنه؟

حتی اگر در بالاترین مقام هم باشیم بازم یجورهایی زورمون میاد مثلا فلانی چرا دراون جایگاه قرار دارهicon_pf%20(34).gif

حالا سوال من از شما شما چقدر و کجاها توی زندگیتون دچار این بحران شدید؟

چکارکردید که از این حالت دربیاید؟

موفق بودید که بتونید موفق دیگران رو مانند یک حس خوب قبول کنید و به بیانی بهش حسودی نکنید؟

و....

تا حالا شده کسی به موقعیت شما حسادت کنه؟چه احساسی داشتید؟

.........................................

خب این یک امرطبیعیه برای انسان و ذاتش

من خودم آره یه زمانی توی درس حسادت کردم و اونهایی که حقشون نبوده نمره های بیشتری گرفتند...حرصم خوردم......sigh.gif

یک بارم نمره یکی از درسام 20شد یه همکلاسی داشتم میخواست از حسادت بکشتم ولی خب شانس نیاورد:w02:

• Like 28
لینک به دیدگاه

من اگه الان بگم اصلا حسود نیستم که هیشکی باورش نمیشه...اما در واقع اگه ام باشم خیلی کم...شاید فقط تو شرایطی که بدونم من لایق تر بودم برای رسیدن به اون جایگاه اونم البته خیلی خیلی مقطعی سریع خوشحالی حاکم بر جو به من منتقل میشه...:w16::w16::w16:من به کسی حسادت نمی کنم امیدوارم کسی هم به من تو زندگیم حسادت نکرده باشه البته خب بوده اما من اهمیتی ندادم...

• Like 8
لینک به دیدگاه

اره....داشتم دوستایی که سطح علمیشون از خودم بالاتر بوده و بارها بخاطر نمرات خوبی که میگرفتن بهشون غبطه میخوردم......اما وقتی اونارو میدیدم حس رقابت توو وجودم میومدو تمام تلاشمو میکردم و میکنم که به اونا برسم....و خوشبختانه تا اینجاش که موفق بودمhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خداروشکر یه صفت خوبی که دارم اینه حسود نیستم!!!

البته غطبه میخورما ولی مثِ مینا در جهت + به کار میبرمش!:w16:

ولی به خاطر نمره اونم فقط تو دانشگاه به کسایی که حقشون نبود و نورچشمی استاد بودن حسودی کردم! البته خیلی کم!!!:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
j3qdzcisi734lk6ec6x.jpg

چرا ما "آدمها هیچ گاه هیچی نمیتونه راضیم کنه؟ طمع یکی از خصلت های انسانیه که همه دارن حتی شما دوست عزیز:ws3:

حتی اگر در بالاترین مقام هم باشیم بازم یجورهایی زورمون میاد مثلا فلانی چرا دراون جایگاه قرار دارهicon_pf%20%2834%29.gif

حالا سوال من از شما شما چقدر و کجاها توی زندگیتون دچار این بحران شدید؟ خیلی جاها ، مثلا داداش کوچیکم رزمی کار بود هی تشویقشم میکردم منم سریع رفتم دنبال ورزشای رزمی ، بعدش شبا همو میزدیمw58.gif یکی هم خواهر داشته باشه من بشدت حسودی میکنم که خودم ندارمTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

چکارکردید که از این حالت دربیاید؟ خواهرشو که کاری نمیتونستم بکنم اما ورزششو گفتم دیگه :whistle:

موفق بودید که بتونید موفق دیگران رو مانند یک حس خوب قبول کنید و به بیانی بهش حسودی نکنید؟نه ، دروغ چرا به مامانم حسودی میکنم خواهر داره من ندارم:ws3:

تا حالا شده کسی به موقعیت شما حسادت کنه؟چه احساسی داشتید؟حسادت؟ اره . من همیشه درسم خوب بود بچه های فامیل تا یه کاری میکردن مامانشون جلوو من میگفتم خاک تو سرت ببین فلانی نصف امکاناتتو نداره اینجوریه ، همیشه ناراحت میشدم شرایطی که من داشتم ایجاب میکرد درس بخونمو به چیزی فکر نکنم بعدش همیشه اون کلمه امکانات تو مغزم علامت سوال بود چه امکاناتی دارن من ندارم؟w58.gifبعد بچه هاشون با من بازی نمیکردن میگفتن همش تقصیر توههTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

.........................................

خب این یک امرطبیعیه برای انسان و ذاتش

من خودم آره یه زمانی توی درس حسادت کردم و اونهایی که حقشون نبوده نمره های بیشتری گرفتند...حرصم خوردم......sigh.gif

یک بارم نمره یکی از درسام 20شد یه همکلاسی داشتم میخواست از حسادت بکشتم ولی خب شانس نیاورد:w02:

این حسادت سر نمره رو نمیتونم درک کنم اینقد ناراحت میشم صمیمی ترین رفیقت بخاطر نیم نمره بالاتر یا بایین تر حسودی میکنهTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

الان دقت کنی هیچ کی حسود نیست فقط من حسودمw58.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

گاهی لجم میگره ...

من پروژه انجام میدم با یه بدبختی ... بعد یه نفر میره پروژه آماده از دوستش میگیره ...

منم حسودیم میشه ... :hanghead:

"گاهی وقت ها داشته هایت بیشتر از ادعایی است که برنده ها دارند " :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

sefid barfi :

چرا ما "آدمها هیچ گاه هیچی نمیتونه راضیم کنه؟

حتی اگر در بالاترین مقام هم باشیم بازم یجورهایی زورمون میاد مثلا فلانی چرا دراون جایگاه قرار دارهicon_pf (34).gif

این که هیچی راضیمون نمی کنه با این که حسادت کنیم فرق می کنه به نظرم!وقتی که آدم از خودش راضی نباشه دلیل نمی شه به دیگران حسادت کنه.

من خودم رو با خودم می سنجم و البته کارهای مثبت دیگران رو هم می بینم و سعی می کنم از اون ها ایده بگیرم برای بهتر شدن اما نسبت بهم حسادت زیاد بوده!حتی در موقعیت هایی که خودم رو اصلا در شرایطی نمی دیدم که لایق اون حسادت باشم!و خیلی دلم می گرفت وقتی این حسادت ها-که در پی اش باعث می شد حتی گاهی جزوه هایی که استاد به همه می داد رو بهم ندن و ...- از طرف دوستام پیش می اومد!:sigh:

اما هروقت بهم حسادت می کنن پیش خودم می گم لابد اونقدر کاری که انجام دادم خوب بوده که باعث این شده و از همین استفاده می کنم تا اگه یه موقع نسبت به کسی این حس رو پیدا کردم می گم آیا واقعا کار خوبی انجام داده و لایق این حسادته هست؟!اگر هست حسم رو به غبطه و بعد افتخار به آن فرد تغییر می دم اگر هم نه کلا فراموش می کنم!

نمی تونم بگم حسود نیستم!هستم اما در یک مدت کوتاه دیدم رو عوض می کنم و موضوع رو طور دیگه ای می بینم!(و البته زیاد تجربه کردم این موقعیت رو)

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم بعضی وقتا اینجوری میشم اما خیلی کم .....بیشتر سعی میکنم به چیزایی که دارم و بقیه ندارن افتخار کنم این باعث میشه حسادت رو فراموش کنم.........:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...