hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای داده شد نتایج کی اعلام میشن؟تا الان رتبه ها مشخص نشده... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای دادممم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با جواد خیابانی فامیلین؟ :ws28::ws28::ws28: خیلی باحال گفتی؛ منم داشتم به همین فکر میکردم:ws28: :ws28::ws28::ws28: رای دادم ؛ میشه 100 امتیاز لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای داده شدنتایج کی اعلام میشن؟تا الان رتبه ها مشخص نشده... هنوز نمیدونم.نه رتبه ها مشخص نشده. 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ عوض اینکه بیای پست بدی فرار کنی بیا اکتیازای ما رو بده 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ پول مول توش هست یا نه؟چقدر میدی رای بدیم؟!!! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با همه ایمیلها رای میدم:دی ولی جی میل باز نمیشه....که چک کنم.... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ همه دنبال پول مولن بعدش به من میگن خسیس همیشه میگم اسمم بد در رفته ها 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یه قسمت بود من دیدم....نوشته بود به محمد ادمینی چه نمره ایی میدهید منم گفتم صفر....ولی به انجمن + دادم.... حسش نیست وگرنه کلی ایمیل دارم همشونم پسورد 123456 دارن...تا شب مینشستم رای + میدادم.... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ همه دنبال پول مولن بعدش به من میگن خسیس :icon_pf (34): همیشه میگم اسمم بد در رفته ها اسپم نکن امتیاز بچه ها رو بده! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ حالا ما که رای دادیم... ولی خدایی یه ساندیسم به ما ندادی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ حالا ما که رای دادیم...ولی خدایی یه ساندیسم به ما ندادی راس میگی!!! به نظرت یه کدتا بزنیم علیه ممد ادمین؟؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ راس میگی!!!به نظرت یه کدتا بزنیم علیه ممد ادمین؟؟:gnugghender: هنوز زوده... شاید راضی بشه یه شامی چیزی بهمون به... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای منفی دادم باشد که دیگر اختلاف و قهر تو انجمن نبینیم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ هنوز زوده...شاید راضی بشه یه شامی چیزی بهمون به... فکر نکنم بابا!! از این ممد آبی گرم نمیشه!!! الا صبر میکنیم اگه با زبون خوش مزد ما رو داد که هیچی اما اگه نداد کله پاش میکنیم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای منفی دادم باشد که دیگر اختلاف و قهر تو انجمن نبینیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده