Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ وقتی بعد از یک روز شلوغ براتون غذا درست کرد و با تمام خستگی کنارتون نشست بهش بگید:ممنون عزیزم ، خوب شده ، ولی کاش قبل از درست کردنش به مامانم زنگ میزدی و طرز تهیه این غذا رو ازش میپرسیدی. وقتی در جمع فامیل خودتون هستید شکم بزرگ پدر زنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهید. از صبح کتونی پا کنید و تا شب هم از پاتون در نیارید تا جورابتون بوی گربه مرده بگیرد و بعد با همان جورابها برید توی رختخواب. به صورتش نگاه کنید و باحالتی متاثر بگید:عزیزم چقدر پیر شدی.. وقتی تخمه میخورید پوستهای تخمه را هر جای بریزید غیر از بشقاب جلوی دستتون. همیشه آب را با بطری سر بکشید. وقتی زنتون حواسش کاملا به شماست وانمود کنید زنتون رو ندیدید و یواشکی به بچه هایتون بگید:دوست دارید براتون یک مامان خوشگل بیارم!!. وقتی با تلفن صحبت میکنید به محض ورود همسرتون با دستپاچگی بگید :باشه ، من بعدا بهت زنگ میزنم ..و سریع گوشی رو قطع کنید.. همیشه از گیرایی چشمهای دختر خاله ترشیده اتون تعریف کنید.. وقتی با اون تو رستوران هستید صدای بلند باد گلو بزنید.. او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست . این مطلب فقط جنبه سرگرمی و طنز دارد لطفا روشها را به کار نبرید و یا سعی کنید یک چادر مسافرتی خوب یا ماشین راحت بخرید که شبهای که قرار است بیرون از خونه بخوابید ، زیاد سختی نکشید 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ آقایون عجی ذهن فعالی دارنا...! ولی کی جرات داری عملیش کنه؟؟! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من روش های +18 بلدم نمیشه گفت اصلا" توصیه نمیشه اینطوری باید بجای اون چادر مسافرتی، تابوت مسافرتی با خود حمل کنی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ آقایون عجی ذهن فعالی دارنا...!ولی کی جرات داری عملیش کنه؟؟! خیلی هاش هر روز اجرا میشه ولی قبل از اینکه به جاهای باریک بکشه دست نگه میدارند مثلا" بطری آب... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ اصلا" توصیه نمیشهاینطوری باید بجای اون چادر مسافرتی، تابوت مسافرتی با خود حمل کنی نه بابا اینطوریام نیست حاضرن با دیو زندگی بکنن و مواظبش باشن تا اینکه بندازنش بیرون و اونم بره سراغ یه زنه دیگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست . یعنی واقعا این کار چه لذتی داره؟ یه دوست دارم که میگه هیچی به این اندازه نمی تونه حال یه دختر رو بد کنه...سادیسم داره حیوونی...(دور از جون شماااااااااا) لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ وقتی با اون تو رستوران هستید صدای بلند باد گلو بزنید.. این خیلی باحال بود لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نه بابا اینطوریام نیست حاضرن با دیو زندگی بکنن و مواظبش باشن تا اینکه بندازنش بیرون و اونم بره سراغ یه زنه دیگه حامد جان زمونه عوض شده البته امتحانش مجانیه سریع درخواست طلاق و مهریه میدن تاااااااازه مگه خلی بعد از اینکه از خونه بیرون بری، بری دنبال یه زن دیگه؟؟؟ دختر لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ما که خانم نداریم اونا که دارن تست کنن به ما هم خبر بدن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ این خیلی باحال بود بهت میاد این کاره باشی لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ اکثرفریب به اتفاق این کارهاواسه منم که یه پسرم غیرفابل تحمل هست چه برسه به بانوان..شماخودتون هم فرض کنیددریه منزل دانشجویی ومجردی یکی ازهمخانه ای های شماچنین رفتارشنیعی روداشته باشه ..واقعاخیلی هاش واسه خود ماپسرها هم قابل تحمل نیست.. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بهت میاد این کاره باشی خوشم میاد زن ذلیلا هم از این تاپیکا میزنن لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بهت میاد این کاره باشی نچ بازم از تجربیاتت در اختیارمون قرار بده لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ خوشم میاد زن ذلیلا هم از این تاپیکا میزنن شوخیه خانمی من که عاشق عشقم هستم الان از بیرون که اومد با هم میخندیم به این تاپیک لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ شوخیه خانمیمن که عاشق عشقم هستم الان از بیرون که اومد با هم میخندیم به این تاپیک یعنی فکر کردی جدی گفتم!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ اکثرفریب به اتفاق این کارهاواسه منم که یه پسرم غیرفابل تحمل هست چه برسه به بانوان..شماخودتون هم فرض کنیددریه منزل دانشجویی ومجردی یکی ازهمخانه ای های شماچنین رفتارشنیعی روداشته باشه ..واقعاخیلی هاش واسه خود ماپسرها هم قابل تحمل نیست.. موافقم باهات بعضیاشون چندش آوره لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ یعنی فکر کردی جدی گفتم!:icon_pf (34): نکنه تو فکر کردی من جدی گفتم؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نکنه تو فکر کردی من جدی گفتم؟ مگه من با تو شوخی دارم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده