رفتن به مطلب

راه های کلافه کردن خانم ها

ارسال های توصیه شده

• وقتی بعد از یک روز شلوغ براتون غذا درست کرد و با تمام خستگی کنارتون نشست بهش بگید:ممنون عزیزم ، خوب شده ، ولی کاش قبل از درست کردنش به مامانم زنگ میزدی و طرز تهیه این غذا رو ازش میپرسیدی.

• وقتی در جمع فامیل خودتون هستید شکم بزرگ پدر زنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهید.

• از صبح کتونی پا کنید و تا شب هم از پاتون در نیارید تا جورابتون بوی گربه مرده بگیرد و بعد با همان جورابها برید توی رختخواب.

• به صورتش نگاه کنید و باحالتی متاثر بگید:عزیزم چقدر پیر شدی..

• وقتی تخمه میخورید پوستهای تخمه را هر جای بریزید غیر از بشقاب جلوی دستتون.

• همیشه آب را با بطری سر بکشید.

• وقتی زنتون حواسش کاملا به شماست وانمود کنید زنتون رو ندیدید و یواشکی به بچه هایتون بگید:دوست دارید براتون یک مامان خوشگل بیارم!!.

• وقتی با تلفن صحبت میکنید به محض ورود همسرتون با دستپاچگی بگید :باشه ، من بعدا بهت زنگ میزنم ..و سریع گوشی رو قطع کنید..

• همیشه از گیرایی چشمهای دختر خاله ترشیده اتون تعریف کنید..

• وقتی با اون تو رستوران هستید صدای بلند باد گلو بزنید..

• او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست .

این مطلب فقط جنبه سرگرمی و طنز دارد لطفا روشها را به کار نبرید و یا سعی کنید یک چادر مسافرتی خوب یا ماشین راحت بخرید که شبهای که قرار است بیرون از خونه بخوابید ، زیاد سختی نکشید:ws3:

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• من روش های +18 بلدم نمیشه گفت :whistle:

اصلا" توصیه نمیشه

اینطوری باید بجای اون چادر مسافرتی، تابوت مسافرتی با خود حمل کنی :ws3:

لینک به دیدگاه
آقایون عجی ذهن فعالی دارنا...!:banel_smiley_4:

ولی کی جرات داری عملیش کنه؟؟! :whistle:

خیلی هاش هر روز اجرا میشه ولی قبل از اینکه به جاهای باریک بکشه دست نگه میدارند :ws28:

مثلا" بطری آب...:ws3:

لینک به دیدگاه
اصلا" توصیه نمیشه

اینطوری باید بجای اون چادر مسافرتی، تابوت مسافرتی با خود حمل کنی :ws3:

نه بابا اینطوریام نیست:ws3: حاضرن با دیو زندگی بکنن و مواظبش باشن تا اینکه بندازنش بیرون و اونم بره سراغ یه زنه دیگه :ws3:

لینک به دیدگاه

• او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست .

:ws28:

یعنی واقعا این کار چه لذتی داره؟:banel_smiley_4:

یه دوست دارم که میگه هیچی به این اندازه نمی تونه حال یه دختر رو بد کنه...سادیسم داره حیوونی...(دور از جون شماااااااااا)

لینک به دیدگاه
نه بابا اینطوریام نیست:ws3: حاضرن با دیو زندگی بکنن و مواظبش باشن تا اینکه بندازنش بیرون و اونم بره سراغ یه زنه دیگه :ws3:

حامد جان زمونه عوض شده :ws3:

البته امتحانش مجانیه

سریع درخواست طلاق و مهریه میدن :ws3:

تاااااااازه

مگه خلی بعد از اینکه از خونه بیرون بری، بری دنبال یه زن دیگه؟؟؟

دختر :w02:

لینک به دیدگاه

اکثرفریب به اتفاق این کارهاواسه منم که یه پسرم غیرفابل تحمل هست چه برسه به بانوان..:banel_smiley_4:شماخودتون هم فرض کنیددریه منزل دانشجویی ومجردی یکی ازهمخانه ای های شماچنین رفتارشنیعی روداشته باشه ..واقعاخیلی هاش واسه خود ماپسرها هم قابل تحمل نیست..:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
خوشم میاد زن ذلیلا هم از این تاپیکا میزنن:whistle:

شوخیه خانمی

من که عاشق عشقم هستم

الان از بیرون که اومد با هم میخندیم به این تاپیک :ws3:

لینک به دیدگاه
شوخیه خانمی

من که عاشق عشقم هستم

الان از بیرون که اومد با هم میخندیم به این تاپیک :ws3:

:w58:

یعنی فکر کردی جدی گفتم!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
اکثرفریب به اتفاق این کارهاواسه منم که یه پسرم غیرفابل تحمل هست چه برسه به بانوان..:banel_smiley_4:شماخودتون هم فرض کنیددریه منزل دانشجویی ومجردی یکی ازهمخانه ای های شماچنین رفتارشنیعی روداشته باشه ..واقعاخیلی هاش واسه خود ماپسرها هم قابل تحمل نیست..:banel_smiley_4:

موافقم باهات

بعضیاشون چندش آوره :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...