from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب صبح که میتونی بری.عصر ترافیکه.البته اهواز خیلی شلوغ شده.افتضاح شلوغ شده با اون رانندگیشون.اگه 20 تومنه که خوبه.چون طلوع میده 35 تومن. اهواز شهر خوبیه.یعنی خوبی های خودش رو داره من باد کلاهمو ببره نمیرم دنبالش تو طالقانی...نه همش ترافیکه از 7 صبح تا 9 اصن نمیشه رفت اونطرف... کلن جا پارک هم که وجود ندااره...چون بازاری ها و طلافروشها از صبح غرق میکنن... پارکینگ هم فاصلش زیاده باید بری تو نادری...نادری هم رفتنت با خودته...برگشتنت معلوم نیست چطوریه... این قضیه مترو هم بدترش کرده... آره قیمتش خوبه...قدیمیه این خط...وگرنه مشترک جدید باشید همون 32 تومن اینطوراست هزینش... اهواز شهر خوبیه چون پول توشه....محلی برای اختلاس و چاپ پول...برای بعضیا ... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ کی این ویدئو رو نگاه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این گولاخی که اولش الهه ی ناز رو خوند کیه؟با اون صدای مسخره و خارجش.مهند دستم بیای خفت میکنم.پاکش کردم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مطمئنی معقوله؟ شایدم نامعقوله البته اون منقول و غیر منقول بودها ولی هرچی هست بالاش کلی پول سلفیدند...........باید خونده بشه پس 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چر اینقدر حجمش زیاده...میگه 9 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه... خب ویدیوئه دیگه 81 مگ حجم داره با دایل آپ داری دانلود میکنی مگه ؟ واس من یه ساعتو 16 دیقه طول میکشه! واسه من شد یک ساعت و 3 دقیقه :w58: واسه من داره میگه سی دقیقه دانلودش می طوله!!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من باد کلاهمو ببره نمیرم دنبالش تو طالقانی...نه همش ترافیکه از 7 صبح تا 9 اصن نمیشه رفت اونطرف...کلن جا پارک هم که وجود ندااره...چون بازاری ها و طلافروشها از صبح غرق میکنن... پارکینگ هم فاصلش زیاده باید بری تو نادری...نادری هم رفتنت با خودته...برگشتنت معلوم نیست چطوریه... این قضیه مترو هم بدترش کرده... آره قیمتش خوبه...قدیمیه این خط...وگرنه مشترک جدید باشید همون 32 تومن اینطوراست هزینش... اهواز شهر خوبیه چون پول توشه....محلی برای اختلاس و چاپ پول...برای بعضیا ... خب ماشین و بذار تو پارکینگ نادری دیگه.پارکینگ اون پاساژ.چی بود اسم پاساژ یادم رفت. دقیقا.شهر خوبیه برا پول درآوردن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :w58:واسه من داره میگه سی دقیقه دانلودش می طوله!!! برا خوشگلا زود دانلود مشیه برا منو سفیدی هم زود شد 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :w58:واسه من داره میگه سی دقیقه دانلودش می طوله!!! من قصد دخالت ندارم.ولی می طوله آخه یعنی چی؟خیلی از بچه ها رو میبینم اینجوری صحبت میکنن.بابا 5 سال دیگه زبانمون دیگه اینجوری میشه ها.همین الان با عربی و انگلیسی قاطی شده دیگه خودمون خراب ترش نکنیم. در ضمن با این طرز حرف زدن پشت گوشتو دیدی صندلی مدیریت و هم میبینی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ برا خوشگلا زود دانلود مشیه برا منو سفیدی هم زود شد صداشو درنیار برای من کنسل شد نمیدونم چه مرگشه صفحات رو هم به زور باز میکنه اگر ارزش نداره پس الکی حجم رایگانمو نسوزونم دیگه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آیم ساری بابتِ پستِ قبلیم بخاطر اینکه وسط حرفاتون یه اسپم کردم! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3آیم ساری بابتِ پستِ قبلیم بخاطر اینکه وسط حرفاتون یه اسپم کردم! خدایی من ازت حمایت میکنم برا مدیریت. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ صداشو درنیار برای من کنسل شد نمیدونم چه مرگشه صفحات رو هم به زور باز میکنه اگر ارزش نداره پس الکی حجم رایگانمو نسوزونم دیگه این نشون دهنده اینه که تا وقتی که لهت کردن (عکس تشخیص هویت) خوشگل بودی بعدش زشت شدی آی بدو فال دانلود میگیرُم، دانلودت میبینُم فالت میگیرُم 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مال من سر 1ساعت تموم شد!!! حالا میبینی که ارزش نداشت.البته من نگا نکردم اصلا.پاکش کردم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3آیم ساری بابتِ پستِ قبلیم بخاطر اینکه وسط حرفاتون یه اسپم کردم! آیا میدانید عطر بارونی که حال نداشته باشد عطر بارون نمیدهد؟ باز از 2 گذشت من غلط املایی در سطح ملی دادم!!!! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ برا خوشگلا زود دانلود مشیه برا منو سفیدی هم زود شد :persiana__hahaha: من قصد دخالت ندارم.ولی می طوله آخه یعنی چی؟خیلی از بچه ها رو میبینم اینجوری صحبت میکنن.بابا 5 سال دیگه زبانمون دیگه اینجوری میشه ها.همین الان با عربی و انگلیسی قاطی شده دیگه خودمون خراب ترش نکنیم. در ضمن با این طرز حرف زدن پشت گوشتو دیدی صندلی مدیریت و هم میبینی یعنی طول میکشه! آخه اینجوری کمتر می تایپیم!!! و وقتمون کمتر میگرفته!!!! هـــــــــــــــی ...دست رو دلم نزار!!! که دیگه صندلی مدیریتُ بی خیالیدیم!!! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: یعنی طول میکشه! آخه اینجوری کمتر می تایپیم!!! و وقتمون کمتر میگرفته!!!! هـــــــــــــــی ...دست رو دلم نزار!!! که دیگه صندلی مدیریتُ بی خیالیدیم!!! اگه اینقدر وقتت تو این کشور با ارزش هست عیب نداره.اینجوری تایپ کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده