shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این ویدئو دیدنی را از دست ندهید؛ ویدئویی از کنسرتهای خیریه بنیامین، یگانه، صادقی و گفتوگو با مشاور اجرایی معاونت هنری ارشاد در خصوص حمایت از هنرمندان سرطانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موسیقی ما : چندی پیش کنسرتهای خیریهای توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حمایت گسترده هنرمندان موسیقی پاپ کشورمان برای تامین هزینههای درمان مجید بهرامی هنرمند خوب تئاتر برگزار شد. رضا صادقی، بنیامین بهادری و محسن یگانه در سه شب متوالی برای این هنرمند روی صحنه رفتند و مورد استقبال هوادارانشان نیز قرار گرفتند. بخش قابل توجهی از هزینههای درمان این هنرمند خوب کشورمان از همین طریق تامین شده است. در گفتوگویی که با سید عباس عظیمی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران داشتیم وی توضیحات مفصلی درباره رویکرد و حمایت این معاونت از هنرمندان بیمار و سرطانی داد که در به صورت ویدئویی میتوانید مشاهده کنید. همچنین برای اولین بار تصاویری از این کنسرتهای و لحظات ناب آن مانند اجرای مشترک بنیامین و یگانه و... را ابنجا ببنید. هنردوستانی که تمایل به کمک به مجید بهرامی و سایر هنرمندان سرطانی دارند میتوانند کمکهای نقدی خود را به شماره حساب ۳۳۳۲ بانک ملی ایران شعبه وزارت ارشاد واریز کنند. همچنین تابلویی از مجید بهرامی که توسط هنرمندان مختلف و سرشناس امضا شده است نیز برای کمک به این هنرمند به حراج گذاشته شده که علاقهمندان میتوانند با ارسال پیامک به شماره ۱۰۰۰۰۹۴۷۵ در این خصوص اظهار آمادگی کنند. این ویدئو تماشایی را از دست ندهید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ چر اینقدر حجمش زیاده...میگه 9 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ چر اینقدر حجمش زیاده...میگه 9 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه... خب ویدیوئه دیگه 81 مگ حجم داره با دایل آپ داری دانلود میکنی مگه ؟ واس من یه ساعتو 16 دیقه طول میکشه! 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خب ویدیوئه دیگه 81 مگ حجم داره با دایل آپ داری دانلود میکنی مگه ؟ واس من یه ساعتو 16 دیقه طول میکشه! واسه من شد یک ساعت و 3 دقیقه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب ویدیوئه دیگه 81 مگ حجم داره با دایل آپ داری دانلود میکنی مگه ؟ واس من یه ساعتو 16 دیقه طول میکشه! نه وایرلس 512 دارم...سرعت افتضاحه چند روز... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تنها 13دقيقه ديگر به رايگان شدن نت و شروع دانلود زمان باقيست... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ با دایل اپ دانلود میکنید؟ 8 دقیقه طول کشید برا من 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ با دایل اپ دانلود میکنید؟ 8 دقیقه طول کشید برا من حمید نامرد چه بی خبر یهو رفتی آمریکا ! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ با دایل اپ دانلود میکنید؟ 8 دقیقه طول کشید برا من از صبانت سرويس ميگيري؟؟؟ من سرعتم 512ه...بعد 20دقيقه تازه شده 50%!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ حمید نامرد چه بی خبر یهو رفتی آمریکا ! امریکا بودم که 10 ثانیه طول میکشید.دمش گرم isp پهنای باند رو باز کرده برامون.خطم 256 هست اما سرعت دان 190-200 هست ولی یه چیزیش خوب نی.اختیار ادم از دستش خارج میشه یهو میبینی حجمت تموم شده 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ از صبانت سرويس ميگيري؟؟؟ من سرعتم 512ه...بعد 20دقيقه تازه شده 50%!! نه من تهران نیستم.تو یه شهر کوچولو زندگی میکنم تو جنوب 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :4564: فخر میفروشن با سرعت دانلودشون...نت من داغونه چند روز..نمیدونم چرا...همش تقصیره شاتله... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ امریکا بودم که 10 ثانیه طول میکشید.دمش گرم isp پهنای باند رو باز کرده برامون.خطم 256 هست اما سرعت دان 190-200 هست ولی یه چیزیش خوب نی.اختیار ادم از دستش خارج میشه یهو میبینی حجمت تموم شده خب دیگه مخصوصا وا میکنن که دامنت از کف بره فرتی حجمو غورت بدی! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ :4564:فخر میفروشن با سرعت دانلودشون...نت من داغونه چند روز..نمیدونم چرا...همش تقصیره شاتله... شماها که تهران هستین چرا پارس انلاین نمیگیرین؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب دیگه مخصوصا وا میکنن که دامنت از کف بره فرتی حجمو غورت بدی! اره.ولی من گولشونو نمیخورم:hapydancsmil: تازه یه سرویس جدید اورده ا مگ با یه گیگ حجم ماهی 4000 تومن.حال میکنی قیمتو لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ شماها که تهران هستین چرا پارس انلاین نمیگیرین؟ من تهران نیستم...اهوازم... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ 32 دقیقه اگر طول میکشه یه بار pause اش کن باز play کن سرعتت میاد بالا 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نه من تهران نیستم.تو یه شهر کوچولو زندگی میکنم تو جنوب خوش به حالت سرعت نتت چقد خوبهههههه :4564:فخر میفروشن با سرعت دانلودشون...نت من داغونه چند روز..نمیدونم چرا...همش تقصیره شاتله... اين شاتل كه...!!! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من تهران نیستم...اهوازم... اهوازیییییییی؟منم خوزستان.از کجا میگیری نت؟از طلوع بگیر بابا. 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ 32 دقیقه اگر طول میکشه یه بار pause اش کن باز play کن سرعتت میاد بالا اينكارو كردم سرعتم 65 بود...شد 3!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده