- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ عکسای قشنگی بود کشتی یونانی خیلی عالیه منم خیلی خوشم اومد 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ درود لذت بردم برخورد موج با صخره عالی بود 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام امیدوارم که شاد و خرم باشید این دفعه رفتم شمال. با خانواده خیلی خوش گذشت چندتا عکس میذارم از این سفر البته یه سری خاطره هم هست که شاید همینجا بگم عکاس: خودم دوربین: Sony Alpha 200 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ آپ همه تاپیک های عکاسی من ادغام شد توی همین تاپیک 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ شمال یه جا هست لاویچ دقیقا شبیه اینجاست پر از مه خیلی قشنگه عکسای قشنگی بود 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ تعدادیش رو دیدم تا اینجا عاااااااااااااااااااالی بودن... بقیه عکسارو هم حتما میام میبینم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ خیلی قشنگ بود...خوشمان آمد.... اینبار رفتین مسافرت یه بادبادک هم به یاد من هوا کنین....خیلی وقته نرفتیم جایی ...برنامه اعضای خونواده با هم نمیخونه خوش به حالتون....همیشه شاد باشید 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده