Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خوب پس اون عکس هایی که اون ممد گردن لختی پاک کرده رو برا من بفرست ببینم جدابیت داره که من هم بخوام برم یا نه؟راستی سنگاپور هم رفتی یا نه؟ آره جذابیت داره البته برای 1 بار فقط نه بیشتر کی حوصله ادیت داره حالا 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آره جذابیت دارهالبته برای 1 بار فقط نه بیشتر کی حوصله ادیت داره حالا فقط حاج اقا یه سوال شما در اون بلاد کفر چکار می کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سمیرم - اصفهان بهمن 90 17 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نرسیدم درست ادیت کنم امکانات محدود بود رنگ نوشته رو هم یادم رفت عوض کنم و همون قهوه ای موند 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ گچساران روستای بوستان البته الان شده بخش 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی عکسای قشنگیه بخصوص این دو تا بالایی ادم حس چریدن بهش دست میده 8 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ چه قدر زیبا!ترشی نخوری یه چیزی می شی! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان بالاخره نمردیم و به مروارید خلیج فارس رفتم و یه حال اساسی کردم در این تاپیک تعدادی از عکسهای این سفر تفریحی بسیار بسیار عالی را قرار میدم. امیدوارم که خوشتون بیاد عکاس: خودم دوربین: Sony Alpha200 توجه: از تاپیک "سفر تایلند"نیز دیدن نمایید 21 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ اسکله بسیار زیبای کیش در شب :hapydancsmil: 26 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ انعکاس فوق العاده نور ماه در خلیج همیشه فارس 33 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آشیانه پرنده در درخت سبز ( درختی جالب که ریشه هاش از بالا به پایین بود) 30 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آلاچیقی زیبا از چوب 30 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ نمایی زیبا از خلیج همیشه فارس 33 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ برخورد موج با صخره بسیار زیبا بود صحنه 36 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ غروب خورشید در محل به گل نشستن کشتی یونانی فوق العاده ترین غروب خورشیدی بود که تا بحال دیده بودم :hapydancsmil: 32 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ غروب خورشید از نمایی دیگر 31 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ کشتی عظیم الجثه یونانی بسیار باحال بود 28 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ بسی زیبا بود خرسند شدیم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده