Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ورودی واکینگ استریت :gnugghender: 33 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ نمایی از داخل خیابان 32 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ عکسا خیلی قشنگ بودن مخصوصا غذایه ایرانیش گشنم شد وقتی دیدمش....از همه جا و همه چیز عکس بود دستت دردنکنه:w72: ولی این همه عکس گرفتی واسه ماه عسلت وقت گذاشتی یا در حال عکس گرفتن بودی؟؟!!!!!البته ببخشیدا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام بعد از استقبال خیلی خوب() دوستان از تاپیک سفر تایلند من، بر آن شدم که عکسهایی که بصورت پراکنده از گوشه و کنار میگیرم و یا قبلا" گرفتم رو در این تاپیک قرار بدهم. امیدوارم که خوشتون بیاد بیت آقای خاص مقدم شما عزیزان را گرامی میدارد. 29 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ رنگین کمان چند روز پیش گرفتم... البته با گوشیم آسمان شیراز پس از بارش 4-5 دقیقه ای 33 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به نظرفکر خوبی میاد...عکسایه قشنگی میگیری ....منتظر عکسا هستم... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ عکسا خیلی قشنگ بودن مخصوصا غذایه ایرانیش گشنم شد وقتی دیدمش....از همه جا و همه چیز عکس بود دستت دردنکنه:w72: ولی این همه عکس گرفتی واسه ماه عسلت وقت گذاشتی یا در حال عکس گرفتن بودی؟؟!!!!!البته ببخشیدا واقعا" غذای ایرانی رو عشقه 9 روز اونجا بودیم و فقط 1500 تا عکس گرفتم خیلی خوش گذشت لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ واقعا" غذای ایرانی رو عشقه9 روز اونجا بودیم و فقط 1500 تا عکس گرفتم خیلی خوش گذشت 1500تاکمه؟؟!!!! مگه قرار بوده چندتا عکس بگیری؟؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ رنگین کمان چند روز پیش گرفتم... البته با گوشیم آسمان شیراز پس از بارش 4-5 دقیقه ای عکسی مشاهده نشد 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اینقدر هم خاکی نباش مهندس یکم خودتو تحویل بگیر 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اینو 2-3 سال پیش گرفتم با گوشی سونی اریکسون k770i 22 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ واه واه واه!اگه عکسای منو ببینی که دیگه اصلا دست بخ دوربینت نمی زنی!اما برای اینکه که تو ذوق یه جوون نخوره و ناکام نشه من این کارو نمی کنم. 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تایلند و پاتایا این همه از این جذابیت ها داره تو فقط همین یه دونه عکس رو برای ما گرفتی اخه بی خیر :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تایلند و پاتایا این همه از این جذابیت ها داره تو فقط همین یه دونه عکس رو برای ما گرفتی اخه بی خیر:vahidrk: خیلی عکس گذاشتم ولی محمد پاکشون کرد و فقط اینا رو گذاشت :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خوب پس اون عکس هایی که اون ممد گردن لختی پاک کرده رو برا من بفرست ببینم جدابیت داره که من هم بخوام برم یا نه؟ راستی سنگاپور هم رفتی یا نه؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اسی اون خیابون مشهوره رفتی؟ Walking Street عکسای آخری رو ببین از ورودیشم عکس گرفت اون عکسای آخری توی خیابونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده