El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ حامد خدا بگم چکارت کنه؟این وقت شب جو شاهین نجفی دادی رفتم آهنگ پلی کردم میگه منو هک نکن ....:icon_pf (34): فردا گله نکنن از ما بچه ها که میدونست و نگفت و میتونست نخوند که میتونست باما بمونه تو تاپیک و نموند لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ رفتی و گفتی دلم پره درده پاییز قلبم ساکت و سرده ه بده هوار هوار یا هوار یارم میایه هوار هوار یا هوار دلدارم میایه حالا تو ه بده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ هوار هوار یا هوار یارم میایههوار هوار یا هوار دلدارم میایه حالا تو ه بده هلل یوسه هلل یوسه هله هله هلل یوسه ه بده!! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ هلل یوسه هلل یوسه هله هله هلل یوسه ه بده!! حاجی نوش بزن توش ما هم روش بخدا اگه حال نکه اینجوری جرج بوش لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نه نروتنهاااااااااااام نذار ... ر بده راااااااست بگو، نهان مكن، پشت به عاشقان مكن چون خمُشان بي گنه روووووووووووي بر آسمان مكن چشمه كجاست تا كه من آب كشم سبو سبوووووووو لقمهي هر خورنده را درخور او دهد خدا آنچه گــــــــــــلو بگيردت حرص مكن مجوووووو مجووووووووو "و" بده آقا قبول نيست شعراي شاهين نجفي هدف بود. آدمو به ورطه هاي محسن نامجويي ميندازين اينجا صاحابش خودش دعوامون نميكنه يا اين حركات آزاده؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ هلل یوسه هلل یوسه هله هله هلل یوسه ه بده!! هرچی میگم حقیقته حقیقت خیال نکن یه صحبته یه صحبت اگه نشی تو یار من به پا کنم قیامتی قیامت ت بده (خدا مارو ببخشه نصفه شبی تو تاپیک مردم همینجوری داریم اسپم می کنیم به روی خودمونم نمیاریم.) لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نبودم ببینم خونت ریخته وسطه چهار رانبودم ببینم خط روی بازو هـــا از من فردا چي ميمونه برجا اگه نخونم و نگم از تو فرزاااااااااد؟ "د" بده لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راااااااست بگو، نهان مكن، پشت به عاشقان مكن چون خمُشان بي گنه روووووووووووي بر آسمان مكن چشمه كجاست تا كه من آب كشم سبو سبوووووووو لقمهي هر خورنده را درخور او دهد خدا آنچه گــــــــــــلو بگيردت حرص مكن مجووووووج مجووووووووو "و" بده آقا قبول نيست شعراي شاهين نجفي هدف بود. آدمو به ورطه هاي محسن نامجويي ميندازين اينجا صاحابش خودش دعوامون نميكنه يا اين حركات آزاده؟ وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای تو این دوره زمونه عشق نمونه عاشقس و عشق چیه خدا میدونه "ه" بده بیاد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دقیقا الان احساس میکنم مسعود رجویم حرکت من شروع کردم منو انداختین بیرون و باهم مشاعره میکنین :cry2: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ حاجی نوش بزن توش ما هم روش بخدا اگه حال نکه اینجوری جرج بوش شب شب عشق و شوره! شب شب ماهو نوره با یار قرار گذاشتم دیرکرده راهش دوره!! هرچی میگم حقیقته حقیقتخیال نکن یه صحبته یه صحبت اگه نشی تو یار من به پا کنم قیامتی قیامت ت بده (خدا مارو ببخشه نصفه شبی تو تاپیک مردم همینجوری داریم اسپم می کنیم به روی خودمونم نمیاریم.) تا کی به تمنای وصال تو یگانه؟ اشکم شود از این دیده روانه!؟؟( به خودت نگیریاااا ) من که جوابو گفتم...اسپم کنید حالش رو ببرید!! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ از من فردا چي ميمونه برجا اگه نخونم و نگم از تو فرزاااااااااد؟ "د" بده دادا قرار نبود تو زمین حریف خاک شی خودت میگفتی زندگی کشیه و حریف همیشه پشتته و خنجر تو دستش ضربه میشی اگه یه لحظه غافل بشی لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای حالا وای وای وای وای وای تو این دوره زمونه عشق نمونه عاشقس و عشق چیه خدا میدونه "ه" بده بیاد هين كژ و راست ميروي باز چه خورده اي بگوووووووووو مست و خراب ميروي خانه به خانه كو به كووووووووووو با كه حريف بوده اي؟ بوسه ز كه ربوده اي؟ :icon_pf (34): زلف كه را گشوده اي حلقه به حلقه مو به مووووووووو يني عاشق مولانام! (كلا جواب هري با محسن نامجو داده ميشه جواب حامد با شاهين نجفي. در اين گذرگاه سريست براي آگاهاني كه بيانديشند! ) دقیقا الان احساس میکنم مسعود رجویم حرکت من شروع کردم منو انداختین بیرون و باهم مشاعره میکنین :cry2: "د" بده بياد ديگه لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دادا قرار نبود تو زمین حریف خاک شیخودت میگفتی زندگی کشیه و حریف همیشه پشتته و خنجر تو دستش ضربه میشی اگه یه لحظه غافل بشی يه ستاره آويزون به داره دوباره يه خورشيد كه خاموش ميشه با حكمي آسموني "ي" بده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ يه ستاره آويزون به داره دوبارهيه خورشيد كه خاموش ميشه با حكمي آسموني "ي" بده این یعنی نقش من تو فیلم زندگی سگی رول یه جنازه که زندست به همین سادگی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آقا من میگم پیمانه (ستاد بازگرداندن تاپیک های اسپمی شده به زندگی) لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آقا من میگم پیمانه (ستاد بازگرداندن تاپیک های اسپمی شده به زندگی) فروغم ميگه آتــــــــروس من نظرم به نظر فروغ نزديك تر است (ستاد همراهي با انسانهاي خير ) لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به نظر من غیر از منو پروتون و الکترون هرکسی میتونه باشه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ فروغم ميگه آتــــــــروس من نظرم به نظر فروغ نزديك تر است (ستاد همراهي با انسانهاي خير ) چه انسان خوش فکر و خوش آتیه ای هستی شوما :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ چرا وقتی من نبودم این همه حدس زدین چرا؟؟؟ من نمیخااامممم من با فروغ موافقم به همون علت حاشیه و اینا اتروسه بدون من این همه اسپم از گلوتون پایین نره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده