.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 اووووو زهرا نمیخواد مرور کنی پستا رو یهو بیا بگو سعیده دیگه
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 زهرایی بیا بگو دیگه میخوام برم سردرس و بدبختیم مادرجان
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 خدا نکنه عزیزم...اسپم کنییییییییییییییییم:hapydancsmil:من دلم چیپس و ماست موسیر میخواااااااااااااد:hapydancsmil: چیپس و ماستو موسیر گفتی دلم نوشیدنیش رو هم خواست
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 چیپس و ماستو موسیر گفتی دلم نوشیدنیش رو هم خواست مگه نوشیدنی هم داره الان زهرا میاد پرتمون می کنه بیرون...
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 مگه نوشیدنی هم دارهالان زهرا میاد پرتمون می کنه بیرون... ایهیم دارهههه خوبم دارههههه زهرا رفته گل بچینه انگار :banel_smiley_4 بیا بگو دق کردم...
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 ایهیم دارهههه خوبم دارههههه زهرا رفته گل بچینه انگار :banel_smiley_4 بیا بگو دق کردم... ما که ندیدیمممممممممم آره... بیا زهرا مردم با این وضعم...
MechJJ 11369 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 اوووووزهرا نمیخواد مرور کنی پستا رو یهو بیا بگو سعیده دیگه هنوز تو کف شنیدن اسم منی؟ این سری خودم برنده ام:hapydancsmil: زهرا باید 20 امتیاز علاوه بر جایزه بدی که همه رو گمراه کردم واست:hapydancsmil:
MechJJ 11369 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 ما که ندیدیممممممممممآره... بیا زهرا مردم با این وضعم... میبینم که تو هم اومدی خونمون ولی خونه نبودیم مث که تو هم باورت شده این عکسه منم
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 میبینم که تو هم اومدی خونمون ولی خونه نبودیممث که تو هم باورت شده این عکسه منم وای وای وای من الان به همه مشکوکم...:icon_razz:
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 هنوز تو کف شنیدن اسم منی؟این سری خودم برنده ام:hapydancsmil: زهرا باید 20 امتیاز علاوه بر جایزه بدی که همه رو گمراه کردم واست:hapydancsmil: یا عکس توئه یا تو همون 037هستی یا با 037تبانی کردی البته منم از روی تاپیکای پربازدید شک کردم ولی همچنان گزینه اولم تویی
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 ما که ندیدیممممممممممآره... بیا زهرا مردم با این وضعم... منم ندییدمممم بو خودا! کتی راجب چی حرف میزدیم اصلا؟؟؟ زهرااااااا
MechJJ 11369 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 وای وای وایمن الان به همه مشکوکم...:icon_razz: چه حالی میده شک دارین که من باشم ولی من میدونم که خودم نیستم کتایون تو که :hapydancsmil: بودی همیشه چرا شدی؟ شوخی کردم خو
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 منم ندییدمممم بو خودا! کتی راجب چی حرف میزدیم اصلا؟؟؟ زهرااااااا اگه اومد... هیچی چیز مهمی نبود چیپس و ماست موسیر
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 چه حالی میده شک دارین که من باشم ولی من میدونم که خودم نیستمکتایون تو که :hapydancsmil: بودی همیشه چرا شدی؟ شوخی کردم خو من همیشه این جوری ام :hapydancsmil:شک نکن..این فقط ظاهر امره زهرا خدا نکشتت مردم از درد بیااااااااااااااااااااااا
ارسالهای توصیه شده