Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ :ws28:عزیزمممممم راستی دیشب همون مهمانه که فروغ گفت... خوده اتروس بود:ws28: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ یاد ایستادنش تو اوتوبوس کاشان افتادم یادش بخیرررررررر عجب سفری بود بهترین میتینگ همون کاشان بوووود... یادش بخیر اون کربن هم یادم نمیره... تندر 90:ws28: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بهترین میتینگ همون کاشان بوووود... یادش بخیر اون کربن هم یادم نمیره... تندر 90:ws28: کوفت و تندر نود سوژه تاریخی شد اصن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی دیشب همون مهمانه که فروغ گفت... خوده اتروس بود:ws28: اگه تو نبودی هیشکی با این راهنماییهای زهرا نمیفهمید کیه! خودشم که تابلو نکرد فقط این پست آخرش که طاقت نیاورد تابلو شد دیگه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ وااااااااااااای ولی خیلی نمکی بوده بچه که بوده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی دیشب همون مهمانه که فروغ گفت... خوده اتروس بود:ws28:ااین مهمان الان هم خودشه میتن؟!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اگه تو نبودی هیشکی با این راهنماییهای زهرا نمیفهمید کیه! خودشم که تابلو نکرد فقط این پست آخرش که طاقت نیاورد تابلو شد دیگه نگوووووووووووووووووووووووووو الان هی بهم میگن تقصیره توههه من نکته حاشیه ای واقعا نبودممممم کوفت و تندر نود سوژه تاریخی شد اصن هر دفعه پانتومیم بازی میکنیم یاده تو میافتممم... بوخودااااا:ws28: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ منم اومدم همینطوری:hapydancsmil: اصلا پستاتونو نخوندما آترووس من جایزه میخوام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ااین مهمان الان هم خودشه میتن؟!! نه الان نیستش.... همون موقعه که تو دیشب گفتی همین مهمانه خودشه، تازه اومده بود با ذوق و شوق که کسی نفهمیده.... هورا هورا مهمان:TAEL_SmileyCente: دوتا پست دیگه هم که حدس زدی....:wow: نمیتونست با نام کاربریش انلاین شه... به خاطر اینکه 3 نشه:ws28: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نگوووووووووووووووووووووووووو الان هی بهم میگن تقصیره توههه من نکته حاشیه ای واقعا نبودممممم هر دفعه پانتومیم بازی میکنیم یاده تو میافتممم... بوخودااااا:ws28: نه تو تابلو نبودی فروغ عجیب تیز بود تقصیر متین نیست تقصیر فروغه . لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نه الان نیستش.... همون موقعه که تو دیشب گفتی همین مهمانه خودشه، تازه اومده بود با ذوق و شوق که کسی نفهمیده.... هورا هورا مهمان:TAEL_SmileyCente: دوتا پست دیگه هم که حدس زدی....:wow: نمیتونست با نام کاربریش انلاین شه... به خاطر اینکه 3 نشه:ws28: ایوووول چه با حال نه تو تابلو نبودی فروغ عجیب تیز بود تقصیر متین نیست تقصیر فروغه . فدات شم رفیق لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ایوووول چه با حال فدات شم رفیق قربونت جیجرییییییی لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یعنی من رسما اعلام میکنم 100 امتیاز از من کم کنید بدین این فروغ مسخره واقعا نابغست این دختر دیونه میونس فکر آدمارم میخونه هیلی تیزه دیشب اومد تو تاپیک گفتم تمومه لو رفتیم رفت:icon_pf (34): قربون نکته حاشیه ای خودمم برم که اومد طرفداری کنه بدتر 3 کرد گفتم تابلو نکنا این فروغ زرنگه فروغ دقیقا از کدوم پست گرفتی مچ متین رو؟؟؟؟ در آخر از همه دوستانی که این تاپییک رو با محفل شعر وطرب یکی کردن سپاس فراوون دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: گــوش بـــده تا بگم به تو نیتمو دارن از بین میبرن هویتمو تاریخ خــاک سرزمین آریایی داره فریــاد میزنه تا ما بیاییم این یه بیتم من بگم تو گلومو نمونه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یعنی من رسما اعلام میکنم 100 امتیاز از من کم کنید بدین این فروغ مسخرهواقعا نابغست این دختر دیونه میونس فکر آدمارم میخونه هیلی تیزه دیشب اومد تو تاپیک گفتم تمومه لو رفتیم رفت:icon_pf (34): قربون نکته حاشیه ای خودمم برم که اومد طرفداری کنه بدتر 3 کرد گفتم تابلو نکنا این فروغ زرنگه فروغ دقیقا از کدوم پست گرفتی مچ متین رو؟؟؟؟ در آخر از همه دوستانی که این تاپییک رو با محفل شعر وطرب یکی کردن سپاس فراوون دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: گــوش بـــده تا بگم به تو نیتمو دارن از بین میبرن هویتمو تاریخ خــاک سرزمین آریایی داره فریــاد میزنه تا ما بیاییم این یه بیتم من بگم تو گلومو نمونه :ws28: سالاری داداش اتروس! چی کار کنم یهو جرقه میزنه دیگه تقصیر متین نبود بابا ولی خب چون از اول زیاد پلکید تو تاپیک یه جوری هم پست میداد انگار که میدونه صاحب عکس کیه ، یه لحظه گفتم نکنه تو باشی ! بعد برگشتم دیدم ارررررررره خیلی شبیه! راهنمایی ها هم میخوره! البته بگم وقتی از اول تاپیک رو باز کردم عکست به نظرم خیلی اشنا اومد اصن یه جوری رو مخم بود بفهمم زودتر کیه! خیلی نمکی بودی ماشالله لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ :ws28: سالاری داداش اتروس! چی کار کنم یهو جرقه میزنه دیگه تقصیر متین نبود بابا ولی خب چون از اول زیاد پلکید تو تاپیک یه جوری هم پست میداد انگار که میدونه صاحب عکس کیه ، یه لحظه گفتم نکنه تو باشی ! بعد برگشتم دیدم ارررررررره خیلی شبیه! راهنمایی ها هم میخوره! البته بگم وقتی از اول تاپیک رو باز کردم عکست به نظرم خیلی اشنا اومد اصن یه جوری رو مخم بود بفهمم زودتر کیه! خیلی نمکی بودی ماشالله قربونت آبجی تو از جرقه گذشتی یهو آتیش میزنی میری سر اصل مطلب متینم دیجه عقش خودمه دیجه اون نپلکه کی بپلکه نوترون؟ به هر حال تورو باید تو این مسابقه های صدا سیما ببریم ازت پول در بیاریمحیفی بوخدااااا لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ قربونت آبجیتو از جرقه گذشتی یهو آتیش میزنی میری سر اصل مطلب متینم دیجه عقش خودمه دیجه اون نپلکه کی بپلکه نوترون؟ به هر حال تورو باید تو این مسابقه های صدا سیما ببریم ازت پول در بیاریمحیفی بوخدااااا ای بابا شرمندم میکنیداااا همیشه هم اینجوری نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شماها لطف دارید همتون مرسی برو بکس خوش گذشت شب همگی خوش لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ای بابا شرمندم میکنیداااا همیشه هم اینجوری نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شماها لطف دارید همتون مرسی برو بکس خوش گذشت شب همگی خوش پیش ما بیا آفجی لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ پیش ما بیا آفجی شما کجایی مگه داداش؟! دقیقا کجا بیام!؟! لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ شما کجایی مگه داداش؟! دقیقا کجا بیام!؟! مهم جا نیس مهم ماایم هرجا ....هـر جایی که چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من، اینجا چراغی روشنه اینجا...نواندیشان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده