Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ببخشید آتروس کجاش هیکلیه؟ اون بدتر از من آرنولد فشرده اس لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ده آخه اگه از اون موقع سکوت کرده بودیم که تا حالا همگی پوکیده بودیم یعنی سعید نبود؟ خوب شد شرط نبستم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ فروغ نصف نصف دقیقا به کدامین دلیل؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ببخشید آتروس کجاش هیکلیه؟ اون بدتر از من آرنولد فشرده اس آخه دقت نکردی قلدر ها که صرفا هیکلی نیستند.......ولی علی رضا به اندازه تو فشرده نیستها..... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به جا نصف -نصف عکس بفرست حدس بزنم خووو.... ای جونم هدا غم مخور...من آخه تابلوئم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دقیقا به کدامین دلیل؟ به خاطر دوستیمون لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ پریسا این واسه تو اینم واسه تو:vahidrk: جوووووووون مامانم اون قلدره فقط به تو میخورد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آخه دقت نکردی قلدر ها که صرفا هیکلی نیستند.......ولی علی رضا به اندازه تو فشرده نیستها..... مگه تو راهنماییها نوشته بود هیکلی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نکته حاشیهای و نکته سنجی فروغ تو حلقم رسما لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من همیشه این جوری ام :hapydancsmil:شک نکن..این فقط ظاهر امره زهرا خدا نکشتت مردم از درد بیااااااااااااااااااااااا ببخشید دیر شد ... پرتو بیا دیگه ، خودمم شک کردم نکنه من باشم نه ... مگه هویتت گم شده؟ دست ما نیست ... باور کن ... زهرا داره هی نقل قول میگیرهپاینش مینویسه نچ....:ws28: دقیقا:ws28: :ws28: بیا دیگه .... یه نچ نوشتن که انقد کارنداره زهرا ادمو به غلط کردن میندازه به خاطر پست دادن اصن بیا دیگه پیمانه خیلی اصولی داره نچ مینویسه... زهرا چرا با احساسات جوونای مردم بازی می کنی آخه... من با احساساته کسی بازی نکردم ... ظاهرا پرتو همه نقل قول ها رو گرفته بوده به همه هم جواب داده بود ، ولی وقتی ارسال رو زده نتش قطع شدهچرا تو لیست مشاهده کننده ها نیس نگوووووو اینجورییییییییی ... اگر اینجور میشد خودمو میکشتم ... نچ نه .. این دفعه متد رو تغییر دادم ... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مگه تو راهنماییها نوشته بود هیکلی؟ نه ننوشته بود ولی خب همه فکرمیکنند هرکسی قلدره یعنی هیکلیه این به اون علت گفته شد..... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به خاطر دوستیمون ای جانم...منو تو این منگنه نذار قابلتو نداره کلش لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من احساسه بدی میکنم:4564: نکته حاشیه ای چی بود؟:4564: چرا انقد تیکه میندازین:4564: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من احساسه بدی میکنم:4564: نکته حاشیه ای چی بود؟:4564: چرا انقد تیکه میندازین:4564: من غلط کردم رسما خودم شناختمش...چشاش داد میزنه آتروسه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من احساسه بدی میکنم:4564: نکته حاشیه ای چی بود؟:4564: چرا انقد تیکه میندازین:4564: :ws28:عزیزمممممم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من غلط کردم رسما خودم شناختمش...چشاش داد میزنه آتروسه :ws28: اون ژست رو واقعا خوب اومدی.... من خوندم ترکیدم از خنده:ws28: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ای جونم هدا غم مخور...من آخه تابلوئم:icon_pf (34): خو من عکس میدم تو حدس بزن... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ :ws28: اون ژست رو واقعا خوب اومدی.... من خوندم ترکیدم از خنده:ws28: یاد ایستادنش تو اوتوبوس کاشان افتادم یادش بخیرررررررر عجب سفری بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده