کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ زهرا داره هی نقل قول میگیرهپاینش مینویسه نچ....:ws28: دقیقا:ws28: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اگه اومد...هیچی چیز مهمی نبود چیپس و ماست موسیر نگو چیپسو ماست و موسیر من یاد نوشیدنیش میافتم!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دقیقا:ws28: :ws28: بیا دیگه .... یه نچ نوشتن که انقد کارنداره لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ زهرا ادمو به غلط کردن میندازه به خاطر پست دادن اصن بیا دیگه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ زهرا ادمو به غلط کردن میندازه به خاطر پست دادن اصن بیا دیگه فروغ::gnugghender: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نگو چیپسو ماست و موسیر من یاد نوشیدنیش میافتم!! منم دلم خواست :ws28: بیا دیگه .... یه نچ نوشتن که انقد کارنداره خیلی اصولی داره نچ مینویسه... زهرا ادمو به غلط کردن میندازه به خاطر پست دادن اصن بیا دیگه زهرا چرا با احساسات جوونای مردم بازی می کنی آخه... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ فروغ::gnugghender: جونم؟؟ :whistle: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ظاهرا پرتو همه نقل قول ها رو گرفته بوده به همه هم جواب داده بود ، ولی وقتی ارسال رو زده نتش قطع شده چرا تو لیست مشاهده کننده ها نیس لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اوهوم زهرا نیست... کجا رفتییییییییییی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ منم دلم خواست خیلی اصولی داره نچ مینویسه...زهرا چرا با احساسات جوونای مردم بازی می کنی آخه... :icon_pf (34): هیشکی اینجا نوشیدنی همراه چیپسو ماست نداره؟؟؟ منو کتی از دست رفتیم خو ملتتتت لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خیلی اصولی داره نچ مینویسه... نچ جونم؟؟ :whistle: جانت بی بلا عزیزمم:icon_pf (17): نکته حاشیه ای بود:whistle: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ و اما ... به پایانه سری سی و ششم رسیدیم ...:hapydancsmil: شانس شما ، امشب کامپیوترم قاطی داره ... مروری داریم بر حدسیات: مجتبی 77 خیر این جا همه هزار ماشالله ورزشکارن مجتبی نیست؟ متین؟ خیر ، خیر mechjj خیر peyman2133شک نکن. خیر حیف شد میخواستم اسپم کنما اما نمیشه دستم درد می کنه... گلم مراقب خودت باش ... حدس من 037:ws3:این سری خودم برنده میشم:hapydancsmil: من کجام قلدره:brodkavelarg: خیر :icon_pf (34): نیترون خیر هر هیکلی که قلدر نیسمن خیلی بچه ی خوب و ساده ایم به خدا چرا تو این تاپیکه دید همه به من منفیه همش تقصیر توئه خانوم پرتوزاده:vahidrk: والا تقصیره خودته ... به من چه سنت بالا میزنه ... قلدرم که هستی ... چقدر شبیهه باباشه (اون آقایی که بغلش کرده باباشه دیگه؟) ایهیم ... پدرشون هستن ... پیمان! خیر کیوانه خیر محمد رضا نیس ؟! ( هرچن شبیهش نیس اصلا ، ولی خب قلدره ) . اگه اون نیس پس اینه : El Roman خیر ، خیر کدوم یک ازپسرها قلدر هستند زهرا یکم راهنمایی بیشتر بکن نوبت من که بود 12خط راهنمایی کردی این همینقدر سام نیست؟ وحید بیشتر پسرهای اینجا قلدرن ... راهنماییام کلیدی بود ...تو که اینجا بزرگ شدی، باید زود کشف کنی ... matin.gamer خیر حدسهای طلائیم چی بود یادم نیست...vahid2007 هادی ناصح alimec حدسای طلاییت یکیش داوود بود که دورای قبلی حذف شد .. اون یکی رو یادم نیست ... خیر، خیر، خیر مث که خودم واسه اولین بار درست حدس زدم:hapydancsmil:الان زهرا پرتو زاده اندر کف حدس من مونده :hapydancsmil: بلی ... من هنوز تو کفم ... خب ال رومن رو گفتن، mechjj رو گفتن، پیمان 2113 رو گفتن، نوترون قلدر نیست، میمونه جنوبی و داوود تایتان. یا جنوبیه یا داوود تایتان نچ ، خیر hamidsafa خیر من یه درد مشترکم فریاد کن منو این قسمت شامل یکسری شعر و اینا بود ... توسط حامد و دوستان .... بچه های بد ... XXXXXXXXXXXXXXXXXX مجتبی و Davood_titan خیر ، خیــــــــــــــــــــــر آره مجتبی میتونه باشه چون توعکسش شوفاژ هست که نشون میده سنش زیاد نیست داوود تو نیستی الکی نگو تو بوری این مشکیه نه ایشونا پولدارن ، از همون موقع شوفاژ داشتن ... Essi باور کنین rasool R هادی ناصح خیر، خیر آقا حسینه 037 :w16: Davood_titan اون موقع هم مشکی بوده نور زده بود بور شده خیر، خیر کی میتونه باشه این موقعه شب؟:14k8gag: سفید برفیه همون اول گفتم پسره ها ... زهرا یه چندتا اسم پسر نام میبردی ادم همه رو که نمیشناسه حدس بعدی محمد.ای mohhamad.A و Davood_titan:ws3: بهنام صفوی نیستش هیچکدام ... :hapydancsmil: خب امشب شام چی داریم؟؟ شما هرشب میای اینجا واسه شام؟ همون پیمانه ... باورکنید راست میگم. خیر من حدی زدم خود Neutron اومده اینجا تابلو بازی در نیاره که خودشه شما دقیقاً چند تا حدس زدی تا حالا؟ با تشكر از دست اندركارانمنم ميتونم باشم حتي! همونيه كه اين مدت داره شاهين نجفي گوش ميده زيااااد؟ شما هم میتونی باشی ... بله ... ولی تینی من نیستم ماشوفاژ نداریم یعنی جیمی تویی؟ خیر فهمیدم آتروس پسر ایرانی هم میتونه باشه pessar irani همون عشق روحه خیر همون آترووووووووووووووووووووووس من مطمئنمممممممممممممم از کجا مطمئن شدی؟ شالام نكته سنجي شما ما را تحت تكثير قرار بداد من با شما کار دارم ... شالام به روی ماهت! خدایی دقت کن تابلوئه! البته نکته حاشیه ای این موضوع رو تابلو کرد نکته ی حاشیه ای چی بود آیا؟ آقا من میگم پیمانه (ستاد بازگرداندن تاپیک های اسپمی شده به زندگی) خیر فروغم ميگه آتــــــــروس من نظرم به نظر فروغ نزديك تر است (ستاد همراهي با انسانهاي خير ) آری ... صحیح است ... ميلاده خیر چرا وقتی من نبودم این همه حدس زدین چرا؟؟؟ من نمیخااامممم من با فروغ موافقم به همون علت حاشیه و اینا اتروسه بدون من این همه اسپم از گلوتون پایین نره کدوم حاشیه دقیقاً؟ hossein.T :biggrin: :ydm47612zsesgift969 خیر amirgb خیر El roman 037 vahid mohhamad.A نوترون حدسای منه بازم هیچکدام ... کسی موند حدس نزده باشی؟ زهرا کسی تا حالا درست گفته؟من این دفعه اصلا حس تشخیص هویتم نمیاد نمی دونم چرا؟ نه که پسره من نمی تونم باشم ایهیم ... آتروس هستن ... بله من درست گفتم :icon_pf (34): سعید جی جی:ws3:mechjjفقط طبق معمول هلاک راهنماییاتم زهرا!قلدره خیر راهنمایی کردم توپ، توجه کنی در میابی ... :hapydancsmil: تو که عکس منو دیدی این کجاش شبیه منه؟ زهرا ببین خداییش کی مث من میتونست این همه رو منحرف کنه؟ دستت درد نکنه ... 5 امتیازه مثبت .... :hapydancsmil: peyman2133 خیر :icon_pf (34): شما هنوز دارید حدس میزنید؟!! زهرا بیا جایزه منو بده دیگه جایزه هامون ته کشیده ... نداریم .. دستمون خالیه ... برنده شدممممممممممممم. دلا کادومو بده برم درس دارم. اشتباه گفتی گلم ... :icon_pf (34): عمرا همون آتروسه راست میگند بچه ها ها شبیه آتروس هست تاپیک هاش هم خاصه بابازدید زیاد ایهیم ... دیدی چه خوب راهنمایی کردم ؟ :hapydancsmil: این ژستش مثل حالاشه اگر هم خودش نباشه خیلی شبیهشه ولی خودشه آتروسه آهان!بسی شاد شدیم مراسمتونو دیدیم ولی به نظرم زهرا منحرفمون کرده با راهنماییاش اونی که قلدره تاپیکاش پربازدید نیست اونی که تاپیکاش پربازدیده قلدر نیست گویا! تازه چجوری هم قلدره هم احساساتی؟ (مغزم پوکید بسکه فسفر سوزوندم) مگه قلدر ها احساس ندارن؟ انحرافی در کار نبوده ... :persiana__hahaha: خب این کیــــــــــه؟؟؟فروغ ژست الان من اینه دیـــــگه؟؟؟؟؟بعد به نظرت من قلدرم؟؟؟؟؟:w58:خود mechjj تابلـــوِ بچه ها خودشه ... هیشکی آمار تاپیکاش اونجوری نیست زهرا چرا منحرف میکنی؟؟؟ بدو بیا راهنمایی محسوس و ملموس و تپل بگو آورین عزیزم توجه نمی کنی دیگه ... اصلا پسر قلدر داریم تو انجمن؟؟؟؟؟ دختر قلدر ولی زیاده!!! یعنی کی می تونه باشه... آتروس ... حضار محترم ، لطفاً سکوت اختیار کنید ... لخظه ی مهمی ست ... می خوام صاحب عکس رو معرفی کنم... سکوت صاحبش اومدبیا معرفیش کن ببینیم این شخص شخیص کی میتونه باشه یعنی این وقت شب زهرا بیا من دیگه طاقت نداااااااااااارم اوووووزهرا نمیخواد مرور کنی پستا رو یهو بیا بگو سعیده دیگه زهرایی بیا بگو دیگه میخوام برم سردرس و بدبختیم مادرجان مگه نوشیدنی هم دارهالان زهرا میاد پرتمون می کنه بیرون... ایهیم دارهههه خوبم دارههههه زهرا رفته گل بچینه انگار :banel_smiley_4 بیا بگو دق کردم... زهرایی اومد بالاخره:hapydancsmil: ما که ندیدیممممممممممآره... بیا زهرا مردم با این وضعم... هنوز تو کف شنیدن اسم منی؟این سری خودم برنده ام:hapydancsmil: زهرا باید 20 امتیاز علاوه بر جایزه بدی که همه رو گمراه کردم واست:hapydancsmil: زهرااااااااابگو من باید برم... منم هیکلیما صرفا جهت اطلاع بود خوبه گفتم سکوت کنیدا .. ================================================================= دوستان عزیز ... هویت مجهول، آتــــــــروس هستش ... باتشکر از حضورتون ... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (5 کاربران و 0 مهمان ها)delnavaz par!sa partow+ poor!a sefid barfi+ اومدشششششششششششش:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ پیمانه (ستاد پافشاری بر حدس نادرست) لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نچ جانت بی بلا عزیزمم:icon_pf (17): نکته حاشیه ای بود:whistle: البت من خودم باهوشم دیدین گفتم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ وایییییییی ایول فروغ این همون آـروس بزرگ مرد خودمون بود........چرا دقت نکردم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ فروغ نصف نصف به جا نصف -نصف عکس بفرست حدس بزنم خووو.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده