کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 کتی جان انصافه به اتروس میخوره یا پیمان؟!! من یه ذره شک کردم نه کنه خودمم من که هیچکدومشونو ندیدم...اما پیمان اصلا قلدر نیست خدایی...:hapydancsmil: باشه حقمو بگیر نصف نصف. نصف بیست امتیاز چه قدر میشه:gnugghender:
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 هیشکی آمار تاپیکاش اونجوری نیست زهرا چرا منحرف میکنی؟؟؟ بدو بیا راهنمایی محسوس و ملموس و تپل بگو آورین عزیزم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 خب این کیــــــــــه؟؟؟فروغ ژست الان من اینه دیـــــگه؟؟؟؟؟بعد به نظرت من قلدرم؟؟؟؟؟:w58:خود mechjj تابلـــوِ تابلو بازی در نیار بدتر خدایی همه خصوصیاتش به تو میخوره
Neutron 60966 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 تابلو بازی در نیار بدتر خدایی همه خصوصیاتش به تو میخوره پیمانه (ستاد کمک رسانی به آتروس)
کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 هیشکی آمار تاپیکاش اونجوری نیست زهرا چرا منحرف میکنی؟؟؟ بدو بیا راهنمایی محسوس و ملموس و تپل بگو آورین عزیزم بی خیال نگار بیا اسپم کنیم... دستمم درد می کنه نمی تونم تایپ کنم..پیر میشم یه جمله می نویسم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 پیمانه(ستاد کمک رسانی به آتروس) از ستاد پیاز در خدمتت هستیم : شما ته پیازی سر پیازی؟ کجاشی ؟ هرچی من میگم علیه ش یه چیزی میگی؟؟
Neutron 60966 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 از ستاد پیاز در خدمتت هستیم : شما ته پیازی سر پیازی؟ کجاشی ؟ هرچی من میگم علیه ش یه چیزی میگی؟؟ از ستاد خیار مزاحمتون میشم. میشه راز موفقیتتون رو به ما هم بگید؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 بی خیال نگار بیا اسپم کنیم...دستمم درد می کنه نمی تونم تایپ کنم..پیر میشم یه جمله می نویسم چرا خواهری؟ چی شده دستت؟::5c6ipag2mnshmsf5ju3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 از ستاد خیار مزاحمتون میشم. میشه راز موفقیتتون رو به ما هم بگید؟ دقیقا رمز موفقیت در چی ستاد جان؟؟ رمزگشایی پانتومیم؟ عکس های مجهول الهویه؟؟ و یا آزار مردان به ظاهر مظلوم؟!!
کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 چرا خواهری؟ چی شده دستت؟::5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو روزه کشته منو... ضرب دیده کتفم... منم تواناییه دست چپم پایینه... هیشکی نیست بگه مجبوری الان بیای این جا با این وضع
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 دو روزه کشته منو...ضرب دیده کتفم... منم تواناییه دست چپم پایینه... هیشکی نیست بگه مجبوری الان بیای این جا با این وضع خدا نکرده تصادف که نکردی؟؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 دو روزه کشته منو...ضرب دیده کتفم...منم تواناییه دست چپم پایینه...هیشکی نیست بگه مجبوری الان بیای این جا با این وضع بمیرم خواهری بیا اسپم کنیم یادت بره! فروغ گشنت نیست؟:hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 خدا نکرده تصادف که نکردی؟؟ نه نه بر حسب اتفاق و یک اشتباه این جوری شدم...
کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 بمیرم خواهری بیا اسپم کنیم یادت بره! فروغ گشنت نیست؟:hapydancsmil: خدا نکنه عزیزم...اسپم کنییییییییییییییییم:hapydancsmil: من دلم چیپس و ماست موسیر میخواااااااااااااد:hapydancsmil:
partow 25305 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 حضار محترم ، لطفاً سکوت اختیار کنید ... لخظه ی مهمی ست ... می خوام صاحب عکس رو معرفی کنم...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 حضار محترم ، لطفاً سکوت اختیار کنید ... لخظه ی مهمی ست ... می خوام صاحب عکس رو معرفی کنم... سکوت صاحبش اومد بیا معرفیش کن ببینیم این شخص شخیص کی میتونه باشه یعنی این وقت شب
کتایون 15176 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 حضار محترم ، لطفاً سکوت اختیار کنید ... لخظه ی مهمی ست ... می خوام صاحب عکس رو معرفی کنم... زهرا بیا من دیگه طاقت نداااااااااااارم
ارسال های توصیه شده