pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh: نمی دونم چرا دنیا با من سر نا سازگاری گزاشته :sigh: دست روی هر چیز و هر چیزی میزارم کلا نابود میشه یا 100% خلاف میلم میشه اون کار اون از کارم که داره بیکاریم وارد 7 ماه میشه اینم از یونی با تمام در خواست های انتقالی تو دانشگاه موافقت شده جز من خدا این کارا رو میکنی مردم میرن خودشون رو میکشند خود مردم کم غم و غصه دارن تو این دوره زمونه تو هم هی امتحانشون کن والا من خیلی پوست کلفت بودم تا حالا دوام اوردم اما نمی دونم تا کجا میکشه مخ و بدنم از دست این دنیا وایستا دنیا وایستا دنیا من می خوام پیاده شم 18 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ همه میخان پیاده شن! هیچی نیست هیچی... دریغ از 1%امید به آینده اصن کدوم آینده؟ زن نیست شوهر نیست کار نیست خونه نیست ماشین نیست هوا نیست آدم نیست عصر عصر رجاله و لکاته هاست که مثه کرم دارن همدیگرو میخورن! اونوقت ما تو 1 چرخه ی مزخرف گیر افتادیم! لیسانس رو گرفتیم هیچی نشد فکر کردیم تو فوق لیسانس معجزه میشه که نشد ... خسسسسسته شدیم به قرعان! اونوقت تو اینجا و فیس بوک جرات میکنیم حرفامونو بزنیم بعدشم کلی به خودمون افتخار میکنیم که حرفمونو زدیم زرشک! 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ حالا دیگه خودتو خیلی عذاب نده انتقالی نشد که نشد فدای سرت دیگه مگه چندسال میخوای بخونی تموم میشه میره پی کارش آخه پیاده هم بشی ممکنه جیبت و خالی کنند....... اینجا امنیت غوغا میکنه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ حالا دیگه خودتو خیلی عذاب ندهانتقالی نشد که نشد فدای سرت دیگه مگه چندسال میخوای بخونی تموم میشه میره پی کارش آخه پیاده هم بشی ممکنه جیبت و خالی کنند....... اینجا امنیت غوغا میکنه انتقالیم جور نشه انصراف میدم از ارشد می دونم پیاده بشم بدتر از این نمیشه دیگه 7 ماه بیکاری و روز به روز شرکت ها دارن می خوابیند همه دارن با راندمان 10% کار می کنند 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ انتقالیم جور نشه انصراف میدم از ارشد می دونم پیاده بشم بدتر از این نمیشه دیگه 7 ماه بیکاری و روز به روز شرکت ها دارن می خوابیند همه دارن با راندمان 10% کار می کنند چرا انصراف آخه؟ مگه کجاست یونیت؟ خب برو خدارو شکرکن روحی و زن و بچه نداری اگر مثل کارگرهایوکارمندان شرکت مخابرات بودی که نزدیک 2ساله حقوق ندارند و میروند تحصن میگیرنشون و چندمورد خودکشی داشتند بودی چه میکردی 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ [h=6] [/h][h=6] بچه که بودیم از تکلیف میترسیدیم بزرگ شدیم از بلاتکلیفی!![/h] 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ به این فکر کن که این نیز بگذرد. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا انصراف آخه؟مگه کجاست یونیت؟ خب برو خدارو شکرکن روحی و زن و بچه نداری اگر مثل کارگرهایوکارمندان شرکت مخابرات بودی که نزدیک 2ساله حقوق ندارند و میروند تحصن میگیرنشون و چندمورد خودکشی داشتند بودی چه میکردی یونی ازاد سنندج ترمی دو نیم میلیون در میاد بخوام برم و بیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمی ارزه تو این وضعیت که ماشاللله امید به اینده منفی 100% هستش برای من باید انقدر خرج کنم اخرش هم معلوم نیست چی میشه 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ حالا بیا پیاده شو!بعدش چی؟ اگه پیاده بشه بعد دیگه نمیتونه سوتر شه باید دنبال قطار دنیا بدو هی بدویی هی نرسی تو این دوره زمونه اگه یه روز عقب بمونی دیگه نمیرسی چه برسه به اینکه بخوای پیاده بشی 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ای بابا همه مثل همن. فقط بعضی ها دیگه سعی میکنن به روی خودشون نیارن. منم مثل تو ارشدم تو یونی آزاد و واقعا به این نتیجه رسیدم که توی دانشگاه آزاد ارشد خوندن پشیزی ارزش نداره. چون واقعا داره زیر فشار شهریه هاش کمرم خم میشه.با این اوضاع کار هم دیگه نگو. اما خب دیگه افتادم توش نه راه پس دارم نه راه پیش. همش میگم بذار درسم تموم بشه شاید فرجی شد. به زور تا همین جاش هم پیش رفتم. اما خب دیگه به این امید درس میخونم که شاید فردا روز که خواستم بپرم به دردم بخوره. که اونم بعید میدونم با این اوضاع شرایطش محیا بشه. اما بازم میگیم این نیز گذرد... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یونی ازاد سنندج ترمی دو نیم میلیون در میاد بخوام برم و بیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمی ارزه تو این وضعیت که ماشاللله امید به اینده منفی 100% هستش برای من باید انقدر خرج کنم اخرش هم معلوم نیست چی میشه خب نباید همون اولش میرفتی ...... یا آزاد نرو یا اگرمیخوای بری موقع انتخاب شهر دقت کن این چکاریه ........ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh: نمی دونم چرا دنیا با من سر نا سازگاری گزاشته :sigh: دست روی هر چیز و هر چیزی میزارم کلا نابود میشه یا 100% خلاف میلم میشه اون کار اون از کارم که داره بیکاریم وارد 7 ماه میشه اینم از یونی با تمام در خواست های انتقالی تو دانشگاه موافقت شده جز من خدا این کارا رو میکنی مردم میرن خودشون رو میکشند خود مردم کم غم و غصه دارن تو این دوره زمونه تو هم هی امتحانشون کن والا من خیلی پوست کلفت بودم تا حالا دوام اوردم اما نمی دونم تا کجا میکشه مخ و بدنم از دست این دنیا وایستا دنیا وایستا دنیا من می خوام پیاده شم آقاي اميد ناراحت نباش برادره منهمه ي جوونا الان مشكلات شما رو دارن يكم دور و برتو نگاه كن ميبيني اينا همه بد بختي هست كه خود اين ملت سر خودشون آوردن و دارن ميارن ملت مثل جوشيدنه آب ميمونن ...مولكولا به جنبش افتادن ولي تا به نقطه جوش برسن طول ميكشه و انرژيه زيادي مصرف ميشه تا يه فورانه و جوششه اساسي كه اون روز رو هم فكر نكنم من زنده باشم اين جوشش رو ببينم ....الانم چاره اي نداريم بايد بسازيم و به جاي نگاه كردن به نيمه خالي نيمه پر رو ببينيم بهتره به جاي نگاه كردن به خودت به كسي نگاه بكني كه آرزوي دانشجو شدنو داره آرزوي اينو داره كه جايه تو باشه حتي واسه چند ساعت... اميدوارم هميشه شاد و سربلند و موفق باشي و مشكلاتت حل شه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ای بابا همه مثل همن.فقط بعضی ها دیگه سعی میکنن به روی خودشون نیارن. منم مثل تو ارشدم تو یونی آزاد و واقعا به این نتیجه رسیدم که توی دانشگاه آزاد ارشد خوندن پشیزی ارزش نداره. چون واقعا داره زیر فشار شهریه هاش کمرم خم میشه.با این اوضاع کار هم دیگه نگو. اما خب دیگه افتادم توش نه راه پس دارم نه راه پیش. همش میگم بذار درسم تموم بشه شاید فرجی شد. به زور تا همین جاش هم پیش رفتم. اما خب دیگه به این امید درس میخونم که شاید فردا روز که خواستم بپرم به دردم بخوره. که اونم بعید میدونم با این اوضاع شرایطش محیا بشه. اما بازم میگیم این نیز گذرد... دلم به حال اون یه میلیون میسوزه که ریختم برا مرخصیم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دلم به حال اون یه میلیون میسوزه که ریختم برا مرخصیم :icon_pf (34): خب نباید میریختی باید میرفتی میگذروندی لااقل یه ترمت رد شده بود.......غم و غصه ات هم کمتر بود 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دلم به حال اون یه میلیون میسوزه که ریختم برا مرخصیم :icon_pf (34): دلت نسوزه. من هر ترمی که شهریه رو با هزار تا بد بختی جور میکنم دلم کباب میشه. اما فقط به خودم امید میدم که یه روز شاید همین درسم باعث بشه بتونم راحتتر از اینجا برم. مرخصی هم فایده نداره. بشین بخون بذار فقط تموم بشه . 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خب نباید میریختی باید میرفتی میگذروندی لااقل یه ترمت رد شده بود.......غم و غصه ات هم کمتر بود خوب گفتن اگر میخوای انتقاللی بگیری بیا شهریه ثابتت رو بریز بعد انتقالی بدیم بهت ریختیم و انتقالی ندادن دلت نسوزه.من هر ترمی که شهریه رو با هزار تا بد بختی جور میکنم دلم کباب میشه. اما فقط به خودم امید میدم که یه روز شاید همین درسم باعث بشه بتونم راحتتر از اینجا برم. مرخصی هم فایده نداره. بشین بخون بذار فقط تموم بشه . موخام انصراف بدم ترمی دو نیممیلیون در میاد برام اگر انتقالی میدادن فقط پول دانشگاه بود و رفت اومد نبود هفته ای 30 هزار پول رفت وامدم میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خوب گفتن اگر میخوای انتقاللی بگیری بیا شهریه ثابتت رو بریز بعد انتقالی بدیم بهت ریختیم و انتقالی ندادن موخام انصراف بدم ترمی دو نیممیلیون در میاد برام اگر انتقالی میدادن فقط پول دانشگاه بود و رفت اومد نبود هفته ای 30 هزار پول رفت وامدم میشه صلاح مملکت خویش خسروان دانند. اما بشین خوب فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر. میدونم واقعا شهریه و هزینه هاش کمر کنه. اما خب بعدها حسرتشو میخوری که چرا زود تصمیم گرفتی. البته امیدوارم شرایطی واست مهیا بشه که هم درستو بخونی هم کارت جور بشه تا فشار روتون کمتر بشه. موفق باشی. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ آقاي اميد ناراحت نباش برادره منهمه ي جوونا الان مشكلات شما رو دارن يكم دور و برتو نگاه كن ميبيني اينا همه بد بختي هست كه خود اين ملت سر خودشون آوردن و دارن ميارن ملت مثل جوشيدنه آب ميمونن ...مولكولا به جنبش افتادن ولي تا به نقطه جوش برسن طول ميكشه و انرژيه زيادي مصرف ميشه تا يه فورانه و جوششه اساسي كه اون روز رو هم فكر نكنم من زنده باشم اين جوشش رو ببينم ....الانم چاره اي نداريم بايد بسازيم و به جاي نگاه كردن به نيمه خالي نيمه پر رو ببينيم بهتره به جاي نگاه كردن به خودت به كسي نگاه بكني كه آرزوي دانشجو شدنو داره آرزوي اينو داره كه جايه تو باشه حتي واسه چند ساعت... اميدوارم هميشه شاد و سربلند و موفق باشي و مشكلاتت حل شه درود عزیزم. ببخشید قصد دخالت تو بحثتون ندارم و اسپم هم نمیکنم، شما میدونید تو روانشناسی نام کاربریتون چه معنی ای داره؟ ببخشید. چقد دانشگاه آزاد گرونه، ما هم اگه بخوایم انتقالی بگیریم تا سه ترم باید شهریه شبانه بدیم. اونم همینقد گرونه؟ تازه حقوق ارشد که چندان فرقی با حقوق لیسانس نداره. 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ پیاده نشو. فعلا وایسا پنچرگیری کن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده