am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ جشن هنر شیراز در سال ۱۳۴۶ به ریاست فرح پهلوی آغاز به کار کرد. هدف از برگزاری این جشنواره برقراری پیوند و همکاری با سازمان های جهانی و تبادل برنامه های هنری عنوان شد. این جشنواره که هر سال شهریور ماه در تخت جمشید بر پا می شد تا قبل از انقلاب ایران، یازده بار برگزار شد. این حرکت فرهنگی هم مانند بسیاری دیگر، موافقان و مخالفان خود را داشته و دارد. جشن هنر شیراز. شهبانو فرح پهلوی در گفتگو با فرزانه تائیدی، علی نصیریان، عزت الله انتظامی و مهین شهابی نقدهای بسیاری بر عملکرد هیات امنای جشنواره فرهنگی شیراز رواست اما عملکرد این نهاد باعث اشتهار بیش از پیش فرهنگ ایرانی در دنیای غرب شد گستره این جشنها نا محدود و از شاهنامه تا تعزیه و از موسیقی تا تئاتر را شامل میشد نظر شما در مورد این جشنواره و اینچنین برنامه های فرهنگی چیست؟ ----------------- پ.ن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ به نظر من که عالیه! چون باعث شناساندنِ فرهنگمون به کشورای دیگه میشه! و با این کار یجور فرهنگامونُ واسه خودمون یادآوری میشه و دیگه فرهنگمون فراموش نمیشه! و هم اینکه این کار یجور جذبِ توریستِ!!! 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ والا اگه برگزار کننده این جشنواره ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشه که نوبره...معلومه چی از آب درمیاد.با این وضعیت فیلمای آبگوشتی سینمایی و نوع موسیقی و نویسنده های درباری تراز اول و نویسنده های داستانهای ابکی عشقی و وضع کتابخونی تو جامعه و مسائلی مثل این،چی میشه گفت.اگه جشنواره علوم حدیث باشه و ایینهای عاشورا و دهه فجر ازش حمایت میشه .مهمونای خارجی هم معلومه از کدوم کشورا میان. 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ این جشنا به جز پول به جیب زدن فرح و شغالای دورش چیز دیگری نبود رجوع شود به کتاب حسین فردوست 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من شنیدم درست و غلطش و نمیدونم اینکه این جشنا هزینه های زیادی برای ایران به همراه داشته ....ولی خب مگه جشنم بدون هزینه میشه ! 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ این جشنا به جز پول به جیب زدن فرح و شغالای دورش چیز دیگری نبودرجوع شود به کتاب حسین فردوست نکته ای که همیشه ناقدان بر روی آن انگشت می گذارند، "هزینه های سرسام آور جشن هنر" بود اما آقای غفاری نظری خلاف این داشت: "جشن هنر بر خلاف نظر مخالفان بودجه ای بسیار اندک تر از آنچه بتوان هنگفت نامید، داشت. بودجه ما سال اول با هشتصد هزار تومان آغاز شد و در سال آخر به سه میلیون و یکصد هزار تومان رسید... این ارقام را وقتی بعدها به دست اندر کاران جشنوارههای جهانی گفتم، هیچ کس باور نمی کرد. با همان بودجه اندک، ولی جشن هنر به عنوان یک جشنواره ایرانی به جهانیان شناسانده شد. و هنرمندانی چون "ویلسون" و "بروک" و "بژار" بهترین برنامه هایشان را همان هائی می دانند که در همین جشنواره به روی صحنه رفته است..." پ.ن: فرخ غفاری زاده تهران به سال 1300 خورشیدی و وفات در سال 2006 میلادی کارگردان مطرح ایرانی است وی یکی از نام آوران عرصه سینمای ایرانی در سطح جهانی میباشد او یکی از موسسان جشن هنر شیراز به همراهی رضا قطبی و شهبانو فرح بود 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من شنیدم درست و غلطش و نمیدونم اینکه این جشنا هزینه های زیادی برای ایران به همراه داشته ....ولی خب مگه جشنم بدون هزینه میشه ! هزینه ها مسلما سرمایه گذاری به حساب میان در این موارد و بازگشت پذیر هستند با جذب توریست 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ والا اگه برگزار کننده این جشنواره ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشه که نوبره...معلومه چی از آب درمیاد.با این وضعیت فیلمای آبگوشتی سینمایی و نوع موسیقی و نویسنده های درباری تراز اول و نویسنده های داستانهای ابکی عشقی و وضع کتابخونی تو جامعه و مسائلی مثل این،چی میشه گفت.اگه جشنواره علوم حدیث باشه و ایینهای عاشورا و دهه فجر ازش حمایت میشه .مهمونای خارجی هم معلومه از کدوم کشورا میان. این جشنواره فقط سینمایی نبود و صرفا برنامه های ایرانی در اونها اجرا نمیشد میتونین به لینکی که بالاتر بهش ارجاع شده مراجعه کنین و تنوع موضوعاتش رو مشاهده بکنین 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بنده به طرز زایدالوصفی موافخم. این داستان پرهزینه بودن و اینها رو هم بریزید دور. سالی صد میلیارد تومن هزینه کنن به جای یه اختلاس کوشولو میتونن سی سال جشن برگزار کنن. به خدا فکر نمیکنم کسی پیدا شه که بتونه صد میلیارد تومن پول رو برای یه جشن خرج کنه. بازگشت این هزینه ها از طریق جذب توریست و سرمایه گذاری خارجی ده برابرش جبران میشه. در حال حاضر خیلی بیشتر از اینها برای گرفتن جان انسانها خارج از مرزهای مملکتمون دارن هزینه میکنن. میدونید خود این جشن ها چقدر شغل ایجاد میکرد؟ میدونید به زندگی مردم همون منطقه چقدر رونق میداد؟ 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ این جشنواره فقط سینمایی نبود و صرفا برنامه های ایرانی در اونها اجرا نمیشدمیتونین به لینکی که بالاتر بهش ارجاع شده مراجعه کنین و تنوع موضوعاتش رو مشاهده بکنین ممنون دوست عزیز...منظور من این بود که حالا چنین جشنایی مفهوم نداره و هنر جایگاه خاصی نداره.وقتی حکومت یه سری از هنرهارو حرام میکنه و تو همه حوزه ها یه سری ادمای خاص میتونن فعالیت هنری کنن،این هنر برا همه نیست.درمورد جشن هنر شیراز هم چون خونده ام که هنرمندان مهمی از کشورای دیگه اومدن،حتما جشن اعتبار بین المللی داشته که تونسته اونا رو به ایران بیاره. 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اصل ماجرا شناسایی فرهنگ و هنر ایران و تثبیت آثار و جلب توجه کشورهای بزرگ برای ارتباط بیشتر...رفت و آمد بیشتر با ایران....پیشرفت توریسم... و و و.... هزینه ایی که شده بود طبق برنامه بوده که بازگشت داشته باشه... اون زمان کسی ایران رو نمیشناخت...نمیدونستن کجاست اصلن...این کار در واقع برای معرفی تمدن ایران بوده... هم برای مردم خودمون هم برای کشورهای دعوت شده.... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اینجا معمولا برنامه ها یهنری یکم دستشون بازتره نسبت به شهرهای دیگه تا اونجایی که من اطلاع دارم............ این جشن هنرهم می گویند خیلی باحال بوده و انگار فقط توی آخرین جشن در اواخر برنامه یک زن برهنه میاد و ازبین جمعیت رد میشه .....حالا علت اینکار چی بود ما بی خبریم و یکی از علتهایی هم که این جشن رو برضدش حرف درآوردن ممکنه این حرکت بوده باشه...... دیگه فکرکنم اگر هزارتا هم ازاین جشن ها بگیریند هیچ توریستی جرئت نکنه پاشو بذار توی این کشور......چون یا میدزدنش یا بهش تهمت جا.سوسی میزنند و میبرنش آب خنک خوردن...یا خلاصه یه بلایی سرش میارند...... چرا الکی هزینه کنیم خب تا دوسال پیش هم هروقت میرفتیم تو خیابون بدون استثنا دویا سه تا اتوبوس توریست میدیدم ولی میتونم بگم در 6ماه اخیر فقط 2تا6 نفر پیاده توریست دیدم تو شهرمون این یعنی افتضاح یعنی نابودی یک تاریخ و....... 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ به نظر من که عالیه!چون باعث شناساندنِ فرهنگمون به کشورای دیگه میشه! و با این کار یجور فرهنگامونُ واسه خودمون یادآوری میشه و دیگه فرهنگمون فراموش نمیشه! و هم اینکه این کار یجور جذبِ توریستِ!!! گفتگوی تمدن هایی که آقای خــاتــمی برگزار میکرد هدفش همین چیزا بود که از سال 84 با خاک یکسانش کردند. 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ببخشید تو بحث دخالت نمیکنما بحث داره خوب پیش میره گفتم فقط شنوا باشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده