am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من و تو هردو تا میشناسیم درد و ریشه رو؛ اصلا کُله "طرف ما"ی شاهین نجفی دنیا کی کربلایه، تو تره سینه بزن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ موسیقی راه مناسبیه برای آرامشه رواناما تنهایی رو که با تنهایی جبران نمیکنن عزیز پناه بردن به تنهایی از شر روزمرگی 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ پناه بردن به تنهایی از شر روزمرگی خب اینم میتونه یه راه حل موقت باشه اما فرار از تنهایی هم جزو تاپیک بود 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خب اینم میتونه یه راه حل موقت باشهاما فرار از تنهایی هم جزو تاپیک بود من از تنهایی لذت می برم پس دلیلی ندارم برای فرار از تنهایی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منم مستی و اصل من می عشقبگو از مــــی به جز مستـی چه آید ز خــــاک من اگر گــــــندم برآیـــــد از آن گـــــر نان پزی مستــی فزاید وقتی از یکنواختی در زندگی، پیچیدگی های همیشگی، مشکلات روزمره، دلمردگی های تکراری خسته میشی چیکار میکنی برای فرار آنی از همه چیز؟ ------------------------- پ.ن: توی مهندسی برق یه مبحثی هست به اسم تبدیل گاما تبدیل برای بهسازی معادلات هست به نوعی، تخصصی ترش توی اینترنت هست و منم مهندس برق نیستم که توضیح بدم کلا درست بشو نیستی امین خان :vahidrk: چیزی به اسم فرار وجود نداره .... ولی شاید بشه گفت یه سفر تسکینیه برای همه اون مکلات اما درمان نیست ... فقط تا یه مدت میتونه آرومت کنه ... ولی وقتی سفری در کار نباشه ... میشه یه پیاده روی ساده همراه با کمی فکر و خیال و بعدش سکوت مطلق ... 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ کلا درست بشو نیستی امین خان :vahidrk: چیزی به اسم فرار وجود نداره .... ولی شاید بشه گفت یه سفر تسکینیه برای همه اون مکلات اما درمان نیست ... فقط تا یه مدت میتونه آرومت کنه ... ولی وقتی سفری در کار نباشه ... میشه یه پیاده روی ساده همراه با کمی فکر و خیال و بعدش سکوت مطلق ... چرا خ سفر، اما همیشه راه حل مناسبی (توجه کن مناسب نه اینکه راه حل نباشه) نیست مثلا شب خونه تنهایی و یهو یاد غم و غصه هات میفتی و تلوزیونم روال عادیش پر از غم و زاری اونوقت چی؟ 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بیخیال بابا به قول داش سهرابمون زندگی شستن یک بشقاب است و از این صوبتا. زندگی شستن یک بشقاب نیست ... زندگی لمس انگشتان ترک خورده ی دستی است که می شوید این جسم بی جان را ... سهراب غرق دنیای خوبی ها بود .... اما دنیای الان خوبی مفهومی نداره ... پس همون : بیخیال بابا ... 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چرا خ سفر، اما همیشه راه حل مناسبی (توجه کن مناسب نه اینکه راه حل نباشه) نیست مثلا شب خونه تنهایی و یهو یاد غم و غصه هات میفتی و تلوزیونم روال عادیش پر از غم و زاری اونوقت چی؟ قبول کن که درست نمیشی منم گفتم سفر فقط یه تسکینه اونم وقتی بتونی ... برا اون وقتا آینه ...... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ببخشيد شما رشته تون چي بود؟ من به طور كلي يه مدت فقط سعي ميكنم هر كاري كه توي لحظه دوست دارم رو انجام بدم. بدون توجه به ديگران يا شرايط! تا حالا كه جواب داده به هر ترتيبي سعي ميكنم مغزمو مرتب كنم. يه چيزايي تو اين مواقع پخش و پلا شدن و بايد برگردن سر جاشون. واسه اين كارم وقتي كه امكانش باشه برم بيرون از كسايي كه هميشه ميبينم و جاهايي كه هميشه هستم دور ميشم. يه مدت طولاني رو فقط راه ميرم بدون اينكه چند دقيقه پشت سر هم به يه چيز ثابت فكر كنم! معمولا وقتي به خودم ميام كه توي يه كتاب فروشي دارم كتابا رو ورق ميزنم يا اينكه دارم خودكاراي يه لوازم التحرير فروشي رو امتحان ميكنم! معمولا هم تا حد زيادي جيبمو خالي ميكنم. انقد واسه خودم كتاب و خودكار اينا ميخرم كه ديگه چيزي نمونه كه بعدش مجبور ميشم پياده همه مسير رو برگردم! در اون صحنه ست كه خودمو مورد نوازش قرار ميدم تا من باشم ديگه اينقد حواس پرت بيخوري راه نرم! وقتايي هم كه نتونم برم بيرون ميفتم به جون كتابام. مث آدماي حريصي كه انگار دو دقيقه ديگه همهي اينا رو ازش ميگيرن از هر كدوم يه تيكه ميخونم تا اينكه بالاخره يكيشون بتونه مهارم كنه! يا هم نقاشي ميكشم. مجله هامم دوس دارم. معمولا هم كارامو ميرم پشت بوم ميكنم كه آسمون تو كادر باشه انقد خوبه وقتي مداد رنگيامو دور خودم پخش ميكنم يه كتاب خيلي وقتا تو اين صحنات تونسته مهارم كنه. اونم كتاب مقالات شمسه! هر كدوم از قسمتهاشو شايد چند بار خونده باشم. ولي هميشه جديده! بعضي وقتا هم شده كه بيوفتم به جون دوستام! در نهايت هم موسيقي دوست هميشه همراه ماست :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ببخشيد شما رشته تون چي بود؟ من به طور كلي يه مدت فقط سعي ميكنم هر كاري كه توي لحظه دوست دارم رو انجام بدم. بدون توجه به ديگران يا شرايط! تا حالا كه جواب داده به هر ترتيبي سعي ميكنم مغزمو مرتب كنم. يه چيزايي تو اين مواقع پخش و پلا شدن و بايد برگردن سر جاشون. واسه اين كارم وقتي كه امكانش باشه برم بيرون از كسايي كه هميشه ميبينم و جاهايي كه هميشه هستم دور ميشم. يه مدت طولاني رو فقط راه ميرم بدون اينكه چند دقيقه پشت سر هم به يه چيز ثابت فكر كنم! معمولا وقتي به خودم ميام كه توي يه كتاب فروشي دارم كتابا رو ورق ميزنم يا اينكه دارم خودكاراي يه لوازم التحرير فروشي رو امتحان ميكنم! معمولا هم تا حد زيادي جيبمو خالي ميكنم. انقد واسه خودم كتاب و خودكار اينا ميخرم كه ديگه چيزي نمونه كه بعدش مجبور ميشم پياده همه مسير رو برگردم! در اون صحنه ست كه خودمو مورد نوازش قرار ميدم تا من باشم ديگه اينقد حواس پرت بيخوري راه نرم! وقتايي هم كه نتونم برم بيرون ميفتم به جون كتابام. مث آدماي حريصي كه انگار دو دقيقه ديگه همهي اينا رو ازش ميگيرن از هر كدوم يه تيكه ميخونم تا اينكه بالاخره يكيشون بتونه مهارم كنه! يا هم نقاشي ميكشم. مجله هامم دوس دارم. معمولا هم كارامو ميرم پشت بوم ميكنم كه آسمون تو كادر باشه انقد خوبه وقتي مداد رنگيامو دور خودم پخش ميكنم يه كتاب خيلي وقتا تو اين صحنات تونسته مهارم كنه. اونم كتاب مقالات شمسه! هر كدوم از قسمتهاشو شايد چند بار خونده باشم. ولي هميشه جديده! بعضي وقتا هم شده كه بيوفتم به جون دوستام! در نهايت هم موسيقي دوست هميشه همراه ماست :hapydancsmil: ادبیات قدرت کنترل مغز خیلی خوبه کمتر آدمهایی هستن که بتونن مغزشون رو کنترل کنن نه مغزشون اونارو البته خانوم دکتری هم بی تاثیر نیست، دی: به قول باب راس نقاشی واسه آرامش پیدا کردنه سر خوشگل شدنش حرص نخورین مرسی اومدی 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ منم مستی و اصل من می عشقبگو از مــــی به جز مستـی چه آید ز خــــاک من اگر گــــــندم برآیـــــد از آن گـــــر نان پزی مستــی فزاید وقتی از یکنواختی در زندگی، پیچیدگی های همیشگی، مشکلات روزمره، دلمردگی های تکراری خسته میشی چیکار میکنی برای فرار آنی از همه چیز؟ ------------------------- پ.ن: توی مهندسی برق یه مبحثی هست به اسم تبدیل گاما تبدیل برای بهسازی معادلات هست به نوعی، تخصصی ترش توی اینترنت هست و منم مهندس برق نیستم که توضیح بدم سیگار میکشم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ سیگار میکشم بسی جواب کوبنده ای بود سیگار پشتش سیگار میاره نکن این کارو موهندیس 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بسی جواب کوبنده ای بودسیگار پشتش سیگار میاره نکن این کارو موهندیس خب الان هم همین شده دیگه سیگار پشت سیگار ولی وقتی ناراحت میشیم سیگار کون به کون هم روشن میکنم بعضی وقتا هم دوتا باهم:sigh: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ خب الان هم همین شده دیگه سیگار پشت سیگار ولی وقتی ناراحت میشیم سیگار کون به کون هم روشن میکنم بعضی وقتا هم دوتا باهم:sigh: باس بگم تپل یه بار چپ و راستت کنه نکن آقا جان، پاستیل بخور با طعم توتونشم هست یه بار تست کن 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ به چیزهایی که دارم فکر میکنم ، با خواهرم حرف میزنم همین حرف زدن خودش کلی بهم ارامش میده و گاهی هم تلقین 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ هر چی بگم شعاره. پس هیچی نمیگم. 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ منم مستی و اصل من می عشقبگو از مــــی به جز مستـی چه آید ز خــــاک من اگر گــــــندم برآیـــــد از آن گـــــر نان پزی مستــی فزاید وقتی از یکنواختی در زندگی، پیچیدگی های همیشگی، مشکلات روزمره، دلمردگی های تکراری خسته میشی چیکار میکنی برای فرار آنی از همه چیز؟ ------------------------- پ.ن: توی مهندسی برق یه مبحثی هست به اسم تبدیل گاما تبدیل برای بهسازی معادلات هست به نوعی، تخصصی ترش توی اینترنت هست و منم مهندس برق نیستم که توضیح بدم بزن برو با دوستات بگرد اينور اونور حال كن تنها راهش همينه فقط این موضوع تاپیک یه جوری نیس؟ اول فک کردم سوالت معادلات دیفرانسیله مبحثه گاما فك كنم تو درس آمارو احتمال بودا؟! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مبحثه گاما فك كنم تو درس آمارو احتمال بودا؟! تو همه درسا به شکلای مختلف هست . تو درس معادلات یادمه تابع آلفا، گاما و بتا داشتیم تا چند وقت دیگه تو درس "آیین زندگی" هم میاد 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بزن برو با دوستات بگرد اينور اونور حال كن تنها راهش همينه پیشنهاد بسی خوبیه میشه حتی تلفنی گپید اما اگه 4 نفر باشین تو یه خونه دانشجویی مثلا و همه باهم یهو دپرس بشین (چون افسردگی به شدت مسریه) اونوقت چی؟ تو همه درسا به شکلای مختلف هست . تو درس معادلات یادمه تابع آلفا، گاما و بتا داشتیم تا چند وقت دیگه تو درس "آیین زندگی" هم میاد مبحثه گاما فك كنم تو درس آمارو احتمال بودا؟! این با اونا فرق داره بابا این واسه یکی از دروس تخصصیه مثل این سری فوریه کوفتی نیست که تو همه درسا باشه 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ پیشنهاد بسی خوبیهمیشه حتی تلفنی گپید اما اگه 4 نفر باشین تو یه خونه دانشجویی مثلا و همه باهم یهو دپرس بشین (چون افسردگی به شدت مسریه) اونوقت چی؟ اونوخ ديگه فقط بايد بخدا توكل كرد امين جان مشكلاتو افسردگي تمومي نداره تا ابدالدهر هست بيخيالش اين نيز بگذرد حالائو بچسبو خوش باش... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده