شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ تو عکس بده مسعود ما قول میدیم زود نشناسیمت مسعود رو باید خدا بشناسه اعضای انجمن که عاجزن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ چرا زودتر حدسیدی ! یه حدسم سوخت تو مسابقات پزشکی دیگه دعوتت نمیکنم بجای negari کی رو بگم ! !! ؟ godess البته تا جایی که یادم میاد تهران که این شکلی نبود ! من چرا فک و فامیلمو ندیدم آخه؟ عمو با این نرو جزء اشرار مشهدی هستش آره مسعود؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ رفتیم و برگشتیم مشهدیا خیلیم خوبن اون که البته ولی اگر تو و وجیه و بهناز رو ازشون کم کنی بهتر تر میشن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من نیستم یعنی؟نه دیگه نیستم این فیس بوک قیافه منو لو داده... به منم آدرس ف.ب بده منم میخوام ببینمت دخترعمویی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من چرا فک و فامیلمو ندیدم آخه؟ آره مسعود؟ عمو من با این تهران بودم مشهد کلی از کار هاش اتیشی شدم و.... تو اغفالش نشو لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من چرا فک و فامیلمو ندیدم آخه؟ آره مسعود؟ واسه اینکه دیار غربت بودی من شخصیتم سادس اتفاقا ! شاهین داره از عنصر ادبی پارادکس استفاده میکنه تو که بودی تو تحلیل شخصیتم ! جز اون سوتی تو فیس بوک که گرفتی مشکل دیگه ای نداشت الان زهرا میاد میزنمون لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ منم نیستم چون چندساله جای برفی نرفتم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ زهرایی رشته بگو یا شهر من فردا نیستم دیگه . همه رو همین امشب بگو :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ چه خانوم ساکت و آرومی به نظر میاد به این آرومی کسیو نداریم تو انجمن غیر خودم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ نمیدونم...جز حدسهای طلائیم هم نیست.... ... . زهرا فرزین نیست؟ مموشک چطور؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یعنی این فیس بوک منو لو نداده که حدستون منم؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یعنی این فیس بوک منو لو نداده که حدستون منم؟؟:icon_pf (34): حدس منم تویی یا تو یا خودم...خیلی شبیهمه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سارا افشار عمرا عکسش رو لو بده from hell نیست؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سارا افشار عمرا عکسش رو لو بده from hell نیست؟ نه بابا من نیستم...من نیم فوتیم... کوتاهم... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ حدس منم تویی یا تو یا خودم...خیلی شبیهمه خوب که فکر میکنم میبینم اره شبیه هر دومونه...منو تو هم اخه خیلی شبیهیم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خوب که فکر میکنم میبینم اره شبیه هر دومونه...منو تو هم اخه خیلی شبیهیم مامانم همیشه میگه یه خواهر دوقلو داشتم فکر کنم خودتی فروغ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ مامانم همیشه میگه یه خواهر دوقلو داشتم فکر کنم خودتی فروغ سپیییییییید کجا بودی تا حالا چقدر دوری سخت بود لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سپیییییییید کجا بودی تا حالا چقدر دوری سخت بود آجیییییییییییییی چقدر همیشه تهنا بودم چقدر گفتم کاش یه آجی داشتم چقدر.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده