Ssara 14641 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 اینجا که همه ش اسپم کردن! یکی راهنمایی کنه یا نگفتم عکس ادمینه!
partow 25305 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 اینجا که همه ش اسپم کردن! یکی راهنمایی کنه یا نگفتم عکس ادمینه! راهنمایی ها رو صفحه اول اضافه کردم سارا بانو ...
کتایون 15176 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ahhhhhh lamasab in farsiye manam 2ros nemishe biam spam konaaaaaaaaaaaam:ws3: mami toeeeeeeeeeee? nistiaaaaaaaaaaaa...
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 درست بنویس :vahidrk:جراحی پلاستیک کردم عه عه عه تو مگه بودی؟؟ کدوم بودی؟ پ چرا من یادم نیس!! فک نکنم عکس تو باشه مسعود البته خیلی مطمئن نیستم یکمی دیگه فک کننن . شاید من باشم هااا پس خودتیییی :hapydancsmil: من اون یکی بودم برو ف.ب ببین کدوم بودم ! من الان چجوری بگم اخه :vahidrk: اها تو پانتومیم یه کزت زدم در حد لالیگا
NEGARi 9387 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خب وقتش برسه خانم جان باید غذا بپزه نه من باش تا برات قیمه درس کنه.. از من گفتن برو یاد بگیر وگرنه چن وقت دیگه همش باید از همون روشی که خودت گفتی کمک بگیری
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 نیومدی نگاری ببرمت ............بیاید طرز تهیه قیمه رو بهتون بگم خودتون درستش کنید کاری که نداره........ حانیه نیست؟ سپیده در جوانیهاش
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 بازم میگم ویویانِ!!! چون رشتش پزشکیه! و عکسشم دانشگاه بوعلی ست!
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 راهنمایی کن زهرا بازم بگر تا حالا حدسیدنش یا نه ؟ اگه نه که من باز برم تحقیقات محلی اما اگه حدسیدن برم دنبال پروژم
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 راهنمایی کن زهرا بازم بگر تا حالا حدسیدنش یا نه ؟ اگه نه که من باز برم تحقیقات محلی اما اگه حدسیدن برم دنبال پروژم این همه میگم ویویان، یعنی ویویانِ دیگه!سوالت واسه چیه؟!:vahidrk:
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 یکمی دیگه فک کننن . شاید من باشم هااا پس خودتیییی :hapydancsmil: من اون یکی بودم برو ف.ب ببین کدوم بودم ! من الان چجوری بگم اخه :vahidrk: اها تو پانتومیم یه کزت زدم در حد لالیگا من واسه پانتومیم نبودم مسعود مطمئنی منو دیدی؟؟ در حال حاضر ***** بشکونم کار نمیکنه ی راه دیگه پیشنهاد کن حدس ما رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن... حدس ما خود شومائین vaghean?:hapydancsmil:huraaaaaaaaaaaaaaaaa... واقعا :hapydancsmil:
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 :mrsbeasley: من فهمیدم من فهمیدم Davood_TiTaN همدانیم هستت
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 :mrsbeasley:من فهمیدم من فهمیدم Davood_TiTaN همدانیم هستت اشتباه گفتی البته یه جورایی درست بوداااا آخه من عکسو گرفتم بلاخره تو عکس حساب میشم
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 من واسه پانتومیم نبودممسعود مطمئنی منو دیدی؟؟ در حال حاضر ***** بشکونم کار نمیکنه ی راه دیگه پیشنهاد کن نصف عمرت بر فناس پس نه راستش تو ذهنم با ستیل قاطی شدی فک کنم دعا کن تهران قبول بشم بعد میام میتینگ همو میبینیم
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 نصف عمرت بر فناس پس نه راستش تو ذهنم با ستیل قاطی شدی فک کنم دعا کن تهران قبول بشم بعد میام میتینگ همو میبینیم دعا کن منم تهران قبول شم که دعای من هدر نره
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 دعا کن منم تهران قبول شم که دعای من هدر نره ابر و باد و مه و خورشید و فلک اگه کمک کنن و ما هم دعا کنیم شاید اون وقت توستیم یه میتینگ تهران بریم دعا میکنم
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 زهرااااااااااااااااااااااااا :vahidrk: یه عمس از بچه های 2010 به قبل بذار چرا تقریبا همیشه تو صفحه اول حدس درست زده میشه و چرای بزرگتر اینه که چرا من برنده نمیشم
partow 25305 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 زهرااااااااااااااااااااااااا :vahidrk: یه عکس از بچه های 2010 به قبل بذار چرا تقریبا همیشه تو صفحه اول حدس درست زده میشه و چرای بزرگتر اینه که چرا من برنده نمیشم دور بعدی اگر زود بیای برنده میشی ...
ارسال های توصیه شده