shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اینجانب یه زمانی واسه خودم پیشگوی اعظم بودم ....... پیشگویی میکردم درحد لالیگا چقدر دلم تنگ شده بازم مثل بچگیهام پیشگویی کنم...... ........................... من یه زمانی وقتی 6 یا 7 سالم بود دیگه اوج پیشگوییهام بود... یه بار رفتم خونه دوست خواهرم اون زمان یه پسرو یه دختر داشت منم بهش گفتم یه دخترو یه پسر دیگه هم گیرت میاد اسمهاشونم بهش گفتم.... :hapydancsmil: بعد از چندین سال دقیقا همین طوری شد...... .............. یه بارم نشسته بودم گفتم یه شادی میبینم بعدش خونه خریدیم ........این خونه مون خیلی خریدش اتفاق خوشی بود برامون:hapydancsmil: شماهم اگر تجربه ای دارید بیاد تعریف کنید...... 27 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یکی از بزرگترین پیشگوئیهام مربوط میشه به تولد داداش کوچیکم..... هنوز وقتی توشکم مامانم بوده و اون موقعها سونوگرافی نبوده خب منم دوسالم بود خب سنی نداشتم رفته بودم رو یه قابلمه هی میرقصیدم ومیگفتم شاه.. بیا ....بیا هی اسم داداشمو صدامیزدم :hapydancsmil: کسی هم خبر نداشت و اسمش هم مشخص نبود.... ولی بعدش مثل خروس جنگی هی میزنیم تو سرو کله هم:icon_razz: 20 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ به نظرت این چیزیه که همه بیان تعریف کنن فقط یه نوع استعداده تو خودت و چند نفر دیگه دیدی توقع داری همه بگن؟؟ من یه مدت کیلید بودم رو شماره مثلا میگفتم تا 123 میشمرم فلان اتفاق که دوست دارم باید بیوفته خیلی حال میداد ولی هرچی گذشت احساس کردم که رقمهاش داره میره بالا تر میگفتم تا 10000 دیگه حال نداشتم بشمرم 15 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اون زمونی که ماهواره داشتن مصداق بارز صهسونیست بودن بود من همینجوری الکی رو کردم به یکی از دوستام و گفتم ماهواره دارین شما! گفت نه! گفتم فلانی از پشت بومشون دیده؛ گفت کثافته فضوله ... بعد حس من تو فوتبال هم قویه خیلی؛ مخصوصا نیمه دوم 5مینش رو ببینم حتی بر خلاف جریان بازی میگم فلان تیم میزنه یا میخوره، 80٪ مواقع میگیره 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ جوابی نمیدم جواب ندادن علامت یک بیماری روانی به اسم پارانوئید(!) هست شوخیا حساسی بهت بر نخوره دوباره 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ پیشگوییم در موارد درسی اکثرا درست ازاب در میاد ، نخ سوزن سوالهای امتحانی یه نمونه از پیشگوییهام هم تو همین انجمن بود، قبل اومدن نتیجه نهایی گفتم کجا قبول میشم و همون هم شدم مدارکش هم موجوده... بگم بگم بگم ؟ 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ جوابی نمیدم نه بگو عزیزم این حامدم ولش کن خودش حرف بزنه میزنمش..... منتظرم بشنوم 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من فکر میکنم اگرم چیزی رو قبل از وقوعش پیش بینی کردم اتفاقی بوده و قدرت خاصی نبوده مثل بقیه گاهی پیش اومده ولی نه زیاد... 12 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من از دوران راهنمایی تا الآن یه تجربه هایی داشتم و دارم: هر از گاهی یه دفه به طور ناگهانی یه دلشوره عجیب میگیرم. و این یه علامتیه که حتما یه اتفاقی میفته. حالا الزاما اون یه اتفاق بد نیست. میتونه یه خبر خوب یا یه اتفاق خوب هم باشه مثل دیدن یه دوست قدیمی بعد از 15 سال یا... وقتی که دلشوره میگیرم میشینم با خودم فکر میکنم و یه حدس هایی میزنم که این دفه چی میخواد بشه. جالبه که همینطور که دارم موارد مختلف رو توی ذهنم بررسی میکنم, اگه به اون اتفاقی که قراره بیفته فکر کرده باشم یا بهش نزدیک شده باشم , توی همون لحظه یهو برای چند ثانیه دلشوره از بین میره و ... - یه موردش ماه رمضون پارسال بود که تصادف کردم و ماشینم بطور کل داغون شد ولی الحمدلله خودم سالم موندم و همون تصادف مسیر زندگیم رو عوض کرد.. - مورد دیگه از دست دادن یه دوست خوب بود که از قبلش یه جورایی پیش بینی کرده بودم و ... سالی چند تا از این دلشوره ها دارم.. 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ این نیروی جاذبه ذهنه شما اگر به هر چیزی فکر کنی همونو به سمت خودت میکشی و همه دنیا دست در دست هم میدن تا اون اتفاق بیوفته یا اون چیزو بدست بیاری..... secret:ws3: 10 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ پیشگویی های من در مورد پولدار شدنم ، تحصیلات عالیه ، شغل مناسب و ... همشون درست از آب درآمدند فقط نمی دونم چرا ناراحتم 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من هیچ رقمه ازین خاصیت ها ندارم...فقط بعضی وقتا خواب می بینم که مثلا فلانی داره ازدواج می کنه بعد ازدواج می کنه...تنها و تنها هم در این مورد صادقه 11 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من یه دفه به آجیم گفتم مطمئنم تو فلان درس 11 میگیری و همون 11 رو گرفت 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ پیشگویی اینطوری که تو می گی نه ولی شده یه چیزایی تو فکرم باشه که اتافق بیفته اونم چند دیقه بعد مثلا یه بار فکر می کردم یکی از دوستام داره بهم زنگ می زنه منم تعجب کردم درست چند دیقه بعد زنگ زد! یا به گواهی نامه م فکر می کردم چرا نیومده درست چند دیقه بعد نگهبان صدام زد گفت گواهینامه تون رسیده:دی یا مثلا گشنه م بود فکر می کردم کاش مامان از این شیرنیا بگیره بعد مامانم بهم گفت بیا شیرنی خریدم بخور حتما گشنته! از این جور اتفاقا زیاد میوفته برام! 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من اصلا پیش گوی خوبی نیستم. ولی در بعضی موارد حدس یا احساسم بیشتر به واقعیت نزدیکه. مثل فوتبال چند بار شده که اومدم دیدم دارن توی خونه تماشا میکنم نگاه کردم گفتم این توپ گل میشه. توپ هم گل شده البته چند بار هم سرش حسابی حالمو گرفتن. 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اسمشو نمیتونم پیشگویی بزارم اما یه حسی بهم خبر میده که مثلا یه خبر خوب یا بدی قراره بشنوم فکر کنم همون حس شیشمه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ این نیروی جاذبه ذهنه شما اگر به هر چیزی فکر کنی همونو به سمت خودت میکشی و همه دنیا دست در دست هم میدن تا اون اتفاق بیوفته یا اون چیزو بدست بیاری..... secret:ws3: هادی جان میگم یه موردش من 2 سالم بوده آخه بچه دوساله چه به جذب فکر و ذهنیت و...اون هم موقع بمباران جنگ اون نیروی جاذبه بحثش جداست اونم دارم بد......... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ منم یه زمانی اینجوری بودم تویه دبیرستان تو کلاسمون که تنبل ترین و نخاله ترین کلاس مدرسه بود من از همه شر تر و تنبل تر بودم بعد هر وقت معلم میخواست درس بپرسه قبل از اینکه اسمم رو بخونه میفهمیدم قراره اسمم خونده بشه همیشه هم میگفتم آماده نیستم (-0-) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده