*من* 49 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 ﯾﮏ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﭼﯿﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩ!!! ↓ ↓ ↓ ↓ ... ... ↓ ... ... ↓ ↓ ↓ なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人 目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな�� �や マヌらは坂花やまあ傘話間に魚玉� ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはやなたきたなよ�� �いさは 早見たかあやバカにかわ鼻高� ��なわ谷中あだ名はさな たか なあかさやなやまなたあかさなや帆な肉違い�� �耶 ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ،ﺧﯿﻠﯽ!!! ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺖ 20
ooraman 22216 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 واییییییییییییییییییییییییی اعصاب منم خیلی به هم ریختتتتتتتتتتتتت باید قرص آرام بخش بخورم تا خوابم ببره
سـارا 20071 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 این تیکش خیلی دردناک بودددددد �� �や マヌらは坂花やまあ傘話間に魚玉� ��らはがやわまぁら花や
from_hell 10964 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 تقصیر خودش بود...یهو جو گیر شد... حالا ما عبرت میگیریم جو گیر نشیم...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人 目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな�� �� �や マヌらは坂花やまあ傘話間に魚玉� ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはや�� �たきたなよ�� �いさは 早見たかあやバカにかわ鼻高� ��なわ谷中あだ名はさな たか なあかさやなやまなたあかさなや帆�� �肉違い�� �耶 متوجه اون تیکه که قرمز نشدم
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人 目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな�� �や マヌらは坂花やまあ傘話間に魚玉� ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはやなたきたなよ�� �いさは 早見たかあやバカにかわ鼻高� ��なわ谷中あだ名はさな たか なあかさやなやまなたあかさなや帆な肉違い�� �耶 ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ،ﺧﯿﻠﯽ!!! ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺖ واقعا چه قدر ناراحت كننده بود چون هيچ چي از داستانو نفميدم دوباره تعريف كن
SPEEDY 3334 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 واقعا دستت درد نکنه به خاطر این داستان این داستان زندگی منو چنان متحول کرده که همش احساس میکنم باید پاشم و کلا گذشته ها رو فراموش کنم. باید از نو شروع کنم. من که کلا از تحصیل داشتم نا امید میشدم الان تصمیم گرفتم برم و دوباره واسه کنکور تلاش کنم و تا دکترا بخونم. نتیجه گیری آخرش که دیگه واااااااااااااای نگوووووووووو، کلا منو منهدم کرد گذاشت کنار. من الان هر کاری کنم نمیتونم احساسات واقعیم رو اینجا بیان کنم. فقط اینکه من این نوشته رو با آب طلا نوشتم و قاب کردم زدم دیوار پذیرایی هرکی میاد اینو ببینه و زندگی و سرنوشتش رو از این رو به اون رو بکنه. مرسییییییی
saba mn 20993 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خیلی تاثیر گذار و دردناک بود ولی کاریش نمیشه کرد زندگیه دیگه خدا کنه واسه کسی پیش نیاد چون نفهمیدم چی بود و چی شد یکی ترجمه کنه
ارسال های توصیه شده