رفتن به مطلب

زن یا کالایی برای خرید و فروش

ارسال های توصیه شده

یه سواله که خیلی وقته رو مخم راه میره

میخواستم ببینم این چه قانونیه که میخوای بری زن بگیری میگن باید مهریه بدی

بعد اومدن قانون گذاشتن زن وظیفه نداره کاری تو خونه انجام بده زن وظیفه نداره به بچه شیر بده زن وظیفه نداره بچه داری کنه

پس زن باید چیکار کنه این یعنی زن یه کالاس که می گیریش (یا همون میخیریش) برای یه کار خاص

در ضمن زن طبق این قانون بدون اجازه شوهرش حق هیچ کاری نداره

پس اینا که این جور قانون میذارن چرا میگن زن تو غرب یه کالای تجاری هست

و ارج غربش از بین میره

حالا شما نظر بدین که این ور زن مثل یه کالا مبادله میشه یا تو کشور های غربی

• Like 37
لینک به دیدگاه

متاسفانه این جا شوهر اگه زنشو بکشه هم دلیل نداره که که صد در صد اعدام بشه...

این حرفای عجیب غریب راجع به نگاه به زنا تو غرب همش یه جور توهمه که این جماعت مذهبی تو ایران باب کردن...

این جا ایران جایی که هیچ امنیتی برای جنس زن وجود نداره و دور از جون شماها پر از مردای.................

• Like 20
لینک به دیدگاه

هرکی به چشم کالا بهش نگاه کنه این انتظارها رو از همسرش خواهد داشت

پیشنهاد میکنم دنبال تغییر زاویه دیدمون به این مسئله باشیم

همسر برای آرامش و تشکیل خانواده هست و بس

• Like 19
لینک به دیدگاه
هرکی به چشم کالا بهش نگاه کنه این انتظارها رو از همسرش خواهد داشت

پیشنهاد میکنم دنبال تغییر زاویه دیدمون به این مسئله باشیم

همسر برای آرامش و تشکیل خانواده هست و بس

مساله زاویه دید نیست مساله وضع قوانین هست زاویه دید رو هرچی هم میزونش کنی تا قانون این به این صورت باشه هیچ کاری نمیشه کرد در ضمن من منظورم مقایسه وضعیت زن تو ایران با کشورای اروپایی هست

که ایا ایجا بهشون ظلم میشه و تحت استسمار هستن یا اونجا یا اینجا خوبه یا اونجا:banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه

اینی که میگن زن تو غرب کالاست سر یه چی دیگست ها..........به درست و غلط حرف کاری ندارم........ولی با مهریه این موضوع رو نمیشه مقایسه کرد!!! دو تا موضوع مختلفن

با قوانین تبعیض آمیزی که وجود داره مهریه دیگه حداقل دست آویزیه که زن میتونه داشته باشه.....حالا هرچند این تعبیر ها بشه و هرچند این تعبیرها تا حدی درس باشه اما تو شرایط موجود مهریه بد نیست

هرچند به نظر من کسی اگه عاقل باشه مهریه رو میبخشه حق طلاق رو میگیره !!

• Like 18
لینک به دیدگاه

من خیلی از کشورهای دنیا رو دیدم. اروپا , آسیا, آفریقا و آمریکای جنوبی

قیافه هایی که توی ایران می بینم هیچ جای دنیا ندیدم !!

نگاه ابزاری به زن به عنوان یه کالا شاید توی خیلی از کشورها نباشه ولی توی کشورهایی که دین و مذهب حرف اول رو توی کشورشون میزنه بیشتره.

توی هند دختر یه جورایی به خونواده داماد فروخته میشه

توی اروپا از زیبایی زن برای تبلیغات و .. استفاده ابزاری می کنند

شرق آسیا و کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق به علت فقر تن فروشی زیاده..

ولی توی هیچکدوم از این کشورها هیچوقت در ظاهر از زن چیزی رو نمی گن یا نمی سازند و بعدش توی قانون و توی عمل کردنشون چیز دیگه ای رو بنویسند و نشون بدن.

توی اون کشورها مسجد و کلیسا و کاباره و ... کنار هم هستند و هر کی دنبال کار خودشه..

اینجا همه خونه پر تعریفشون حوری بهشتی و ...و...و... هست. همه چیز رو به چشم جنسیت و مسایل جنسی می بینند و ..(یارو برج میلاد و میدون آزادی و لوگوی فلان روزنامه و... رو به چشم نماد جنسیتی میبینه) و جالبه که

فکر می کنند همه مثل خودشون ذهن آلوده و فاسد دارند..

• Like 17
لینک به دیدگاه

بعد اومدن قانون گذاشتن زن وظیفه نداره کاری تو خونه انجام بده زن وظیفه نداره به بچه شیر بده زن وظیفه نداره بچه داری کنه

پس زن باید چیکار کنه این یعنی زن یه کالاس که می گیریش (یا همون میخیریش) برای یه کار خاص

و ارج غربش از بین میره

منم با این نظرسیندخت درمورد پاسخ پرسشتون موافقم

اینی که میگن زن تو غرب کالاست سر یه چی دیگست ها..........به درست و غلط حرف کاری ندارم........ولی با مهریه این موضوع رو نمیشه مقایسه کرد!!! دو تا موضوع مختلفن

مهریه یه جورایی لازمه برا زنا و یه جورایی هم ناخوشاینده برا مردا

برا زنا لازمه چون حقوق برابر با مردا ندارن ؛ ناخوشاینده چون همه مسولیت های زندگی میفته رو دوش مردا.

اینکه خانوم خونه کارخونه نکنه و بچه شیر نده و ... بیشترمواقع درحد حرف باقی می مونه

کانون زندگی باید با عشق و دوستی و محبت بنا بشه نه با این حرفای معاملاتی.

توی غرب زنا ازحقوق مساوی با مردا برخوردارن ، و تقریبا هرکسی با توانایی هاش ارزش گذاری میشه ،بنابراین امکان پیشرفت یه زن اونجا فراهم تره

بسته به خواست و توانایی فردی یه زن در غرب هم می تونه درحد یه کالا تنزل پیدا کنه هم می تونه به عالی ترین درجات ممکن ارتقا پیدا کنه

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم با این نظرسیندخت درمورد پاسخ پرسشتون موافقم

مهریه یه جورایی لازمه برا زنا و یه جورایی هم ناخوشاینده برا مردا

برا زنا لازمه چون حقوق برابر با مردا ندارن ؛ ناخوشاینده چون همه مسولیت های زندگی میفته رو دوش مردا.

اینکه خانوم خونه کارخونه نکنه و بچه شیر نده و ... بیشترمواقع درحد حرف باقی می مونه

کانون زندگی باید با عشق و دوستی و محبت بنا بشه نه با این حرفای معاملاتی.

توی غرب زنا ازحقوق مساوی با مردا برخوردارن ، و تقریبا هرکسی با توانایی هاش ارزش گذاری میشه ،بنابراین امکان پیشرفت یه زن اونجا فراهم تره

بسته به خواست و توانایی فردی یه زن در غرب هم می تونه درحد یه کالا تنزل پیدا کنه هم می تونه به عالی ترین درجات ممکن ارتقا پیدا کنه

دقیقا همینه تو ایران خیلی از این باید ها و نباید ها در حد حرف هست ولی من حرفم اینه که وقتی در حد حرف هست چرا باید قانون بشه خب وقتی فرهنگ عوض شده چرا نباید قانون عوض بشه تا جوابگو باشه

در مورد مهریه هم بهتر بود میگفتن که بعد از ازدواج هرچی سرمایه بدست اومد بهتره که به صورت مساوی بین زن مرد تقسیم شه

• Like 9
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه تو ایران خیلی از این باید ها و نباید ها در حد حرف هست ولی من حرفم اینه که وقتی در حد حرف هست چرا باید قانون بشه خب وقتی فرهنگ عوض شده چرا نباید قانون عوض بشه تا جوابگو باشه

خوب اینجور چیزا که مدت زیادیه جزو فرهنگ شده بسادگی عوض نمیشه ؛ زمان می خواد.

قبولش برا خیلی ها هنوز ساده نیست ، اما همین حرفای این جستار نشان از تغییرفکرمردم داره :icon_gol:

در مورد مهریه هم بهتر بود میگفتن که بعد از ازدواج هرچی سرمایه بدست اومد بهتره که به صورت مساوی بین زن مرد تقسیم شه

الان داره همینطوری که نوشتید انجام میشه اما بصورت توافقی یعنی باید مرد هم موافق باشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من زن و مرد نیمه گم شده هم هستند که برای اینکه به آرامش برسن و نیاز ها و خواسته های طبیعی هم رو تامین کنند باید در کنار هم باشن.

ولی این آرامش نباید به خاطر مسائل الکی به جنجال و ...... کشیده بشه.

البته برای رسیدن بهش چیزهای زیادی هم لازمه مثل پول و سرمایه .

که متاسفانه امروزه این مسئله حرف اول رو میزنه و خوانواده ها با دست گذاشتن روی اون به نوعی ازدواج رو به یه تجارت تبدیل می کنن که قوانین ما هم بهش دامن میزنه.

البته خود ماها هم مقصریم خیلی از ما ها حاظریم به خاطر همین پول از آرزو هامون دست بکشیم.

اگه یه مرد پول دار بالای 40 سال به خواستگاری یه دختر 20 و چند ساله و حتی کمتر بره احتمال جواب نه شنیدنش خیلی کمتر از بله هستش.

پس نباید زیاد به قانون هایی که قبولشون هم نداریم ایراد بگیریم.

بلکه باید در توقعات و خواسته هامون تجدید نظر کنیم که اگه اینطور بشه هیچ کدوم از این قوانین به چشم هم نمیان.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من یه جورایی مخالف هستم که زن در ایران (ویا کل دنیا) بصورت کالا مبادله میشه. همیشه در هر کجای دنیا تناقضاتی وجود داره که متأسفانه تناقضات ما در قانونمون نمود کرده. زن برای تشکیل خانواده است و بس.

باید در زمان ازدواج چشمانمان باز باشد.

قوانین همیشه همین بودند ... شرایط عقدنامه هم که مشخص هستند.

امضای عقدنامه یعنی قبول همه این شرایط و قوانین.

مهریه برای زنان لازمه. حالا دلیلش رو همه میدونند دیگه.

پشتوانه

شاید روزی مرد زد زیر قول و قرارهاش!:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

و ارج غربش از بین میره

دقیقا همینطوره که شما میگید آقا وحید. تو ایران خیلی بیشتره این نگاه کالا بودن زن، خود زنان ایرانی و اکثریت دختران حتی تحصیلکرده ایرانی هم پذیرفتن و به شدت هم ازش دفاع میکنن. من دارم میبینم دیگه؛ تعارف که نداریم شاید هم قوانین ایران باعثش شده هرچی که هست دخترا خیلی بیشتر از اینکه به دنبال عشق و صداقت و شخصیت و اخلاق شریک زندگی آینده شون باشن به دنبال ثروت و مدرک و مدل ماشین طرفن حالا اگه این وسط اون مرد رو دوست داشت، شخصیتش رو هم دوست داشت و اخلاق و ... روبراه بود که دیگه محشر میشه. همین الان دوست من میخواد با یکی از هم دانشگاهیا ازدواج کنه، با هم فعلا دوستن ولی قصد ازدواج دارن، از این ور هر روز باش میره بیرون و موقع حرف زدن باهاش چنان عاشقانه حرف میزنه که کسی ندونه فکر میکنه لیلی دومه، ولی تو خوابگاه بعد قطع کردن تلفن برمیگرده مثلا میگه: مرتیکه چی فکر کرده؟ اینجوری میگه و... یا بارها گفته اگه سعید حقوق نمیگرفت از فلان جا یه ذره هم باش نمیموند، مگه مفته؟ خیلی هم معتقده که مثلا دوست پسر آدم حتی برای دست آدم رو گرفتن هم باید پول بده و خرج کنه. :184:

این دید ابزاری به زن رو خود زنان بیشتر دارن، مثلا نامزد دختره بهش میگه هر جایی که دوست داری برو ولی دختره اصرار میکنه که تو نباید اینو بگی، فکر میکنه اینکه نامزدش بهش بگه هر جایی دوست داری برو نشونه اینه که دوسش نداره. :w74: همه ش انتظار داره نامزدش بهش بگه چیکار کنه و چیکار نکنه. انگار که صاحبشه.

متاسفانه تو وجود زنان و دختران ما نهادینه شده جنس دوم بودن خودشون و جنس برتر بودن مردان، دلشون میخواد زیر سایه مردی باشن و همیشه نیاز به اجازه گرفتن از کسی داشته باشن. فکر هم میکنن این امری ذاتیه. استاد اندیشه اسلامی داره میگه که تو اسلام ولی آدم اول خداست و بعد پدر و مادر، دختره که تازه ازدواج کرده میپرسه استاد پس شوهر چی؟ :164:

کلی هم خود زنان و دختران از اینکه زن بعد از ازدواج هیچ مسئولیتی جز با عرض پوزش دادن به شوهر نداره دفاع میکنن و فکر میکنن که چقدر اسلام عزیز شمرده تشون، نمیدونن که نهایت ذلته، اینکه زن رو فقط وسیله ای برای لذت بخشی مرد دونسته. انگار هدف وجودیه یک زن اینه که به مرد خدمات بده. :w888:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دقیقا همینطوره که شما میگید آقا وحید. تو ایران خیلی بیشتره این نگاه کالا بودن زن، خود زنان ایرانی و اکثریت دختران حتی تحصیلکرده ایرانی هم پذیرفتن و به شدت هم ازش دفاع میکنن. من دارم میبینم دیگه؛ تعارف که نداریم شاید هم قوانین ایران باعثش شده هرچی که هست دخترا خیلی بیشتر از اینکه به دنبال عشق و صداقت و شخصیت و اخلاق شریک زندگی آینده شون باشن به دنبال ثروت و مدرک و مدل ماشین طرفن حالا اگه این وسط اون مرد رو دوست داشت، شخصیتش رو هم دوست داشت و اخلاق و ... روبراه بود که دیگه محشر میشه. همین الان دوست من میخواد با یکی از هم دانشگاهیا ازدواج کنه، با هم فعلا دوستن ولی قصد ازدواج دارن، از این ور هر روز باش میره بیرون و موقع حرف زدن باهاش چنان عاشقانه حرف میزنه که کسی ندونه فکر میکنه لیلی دومه، ولی تو خوابگاه بعد قطع کردن تلفن برمیگرده مثلا میگه: مرتیکه چی فکر کرده؟ اینجوری میگه و... یا بارها گفته اگه سعید حقوق نمیگرفت از فلان جا یه ذره هم باش نمیموند، مگه مفته؟ خیلی هم معتقده که مثلا دوست پسر آدم حتی برای دست آدم رو گرفتن هم باید پول بده و خرج کنه. :184:

این دید ابزاری به زن رو خود زنان بیشتر دارن، مثلا نامزد دختره بهش میگه هر جایی که دوست داری برو ولی دختره اصرار میکنه که تو نباید اینو بگی، فکر میکنه اینکه نامزدش بهش بگه هر جایی دوست داری برو نشونه اینه که دوسش نداره. :w74: همه ش انتظار داره نامزدش بهش بگه چیکار کنه و چیکار نکنه. انگار که صاحبشه.

متاسفانه تو وجود زنان و دختران ما نهادینه شده جنس دوم بودن خودشون و جنس برتر بودن مردان، دلشون میخواد زیر سایه مردی باشن و همیشه نیاز به اجازه گرفتن از کسی داشته باشن. فکر هم میکنن این امری ذاتیه. استاد اندیشه اسلامی داره میگه که تو اسلام ولی آدم اول خداست و بعد پدر و مادر، دختره که تازه ازدواج کرده میپرسه استاد پس شوهر چی؟ :164:

کلی هم خود زنان و دختران از اینکه زن بعد از ازدواج هیچ مسئولیتی جز با عرض پوزش دادن به شوهر نداره دفاع میکنن و فکر میکنن که چقدر اسلام عزیز شمرده تشون، نمیدونن که نهایت ذلته، اینکه زن رو فقط وسیله ای برای لذت بخشی مرد دونسته. انگار هدف وجودیه یک زن اینه که به مرد خدمات بده. :w888:

از اون طرف هم مرد‌ها دوس دارن پولی‌ که حالا به هر نحوی در آوردن بدن به دوس دخترشون یا همسرشون!

مثلا دوست من تازه ازدواج کرده خونه‌ای داشت رو زد به نام همسرش, هزارو خورده‌ای سکه مهرش کرد قبل از ازدواج کلا از نظر مالی دختررو ساپورت میکرد! اونم پولی‌ که به زحمت خودش در آورده!!!

اگه دخترا مهریه میگیرن این مرد هان که میذارن کسی‌ ازشون مهریه بگیره یعنی‌ قضیه کاملا دو طرفست!

زن‌هایی‌ که ازدواج می‌کنن و با پول مردی که صبح تا شب سره کاره تفریح می‌کنن و اون مرد خودش خواسته ببخشید این سواری رو بده!!!

به مرد‌ها هم کم نگاه ابزاری نمیشه!!!

همه جور زندگی‌ هست که اکثرا خود خواسته است....

• Like 8
لینک به دیدگاه

دقیقا همینه حالا به نظرتون چه راه کاری وجود داره که جلوی اینجور تفکرات و سو استفادها گرفته بشه

به نظر من باید اول قانون درست بشه تا یواش یواش تفکر تغییر کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

قانون که هیچ وقت درس نمیشه!!آدم‌ها هم که ظاهراً همینجوری راحتن!!!:icon_pf (34):

خود شخص میتونه اونجور که می‌خواد زندگی‌ کنه! زنی‌ خواست ازدواج کنه حق طلاق و حق‌های دیگرو بگیره مرد هم نمیخواد مهریهه نده! یا با زنی‌ ازدواج کنه که اهل این گرو کشی‌‌ها نیست!

• Like 6
لینک به دیدگاه

با قوانین تبعیض آمیزی که وجود داره مهریه دیگه حداقل دست آویزیه که زن میتونه داشته باشه.....حالا هرچند این تعبیر ها بشه و هرچند این تعبیرها تا حدی درس باشه اما تو شرایط موجود مهریه بد نیست

هرچند به نظر من کسی اگه عاقل باشه مهریه رو میبخشه حق طلاق رو میگیره !!

کاملا موافقم .

ولی خب برعکس حرفایی که زده میشه و تصورات عامه ، مهریه نه پشتوانه س واسه زن ، نه هیچی ، بیشتر یه جور توهینه ، ما که تو فامیلامون هر کی از هر کی جدا شده بالاخره با یه ترفندی مهریه رو پیچونده ! حالا مثلا به زن چی میرسه با این قانونا ؟

من فک می کنم اگه به جای اینکه بیان اول بحث و آشنایی یه چیزی مثل مهریه رو باب کنن ( که خیلی وقتا از همون اول کار یه سری کدورت ها بین خانواده ها ایجاد می کنه و این همه چشم و هم چشمی ایجاد کرده ) ،بهتر بود مثل غرب رفتار کنن ، اینکه موقع طلاق تمام حساب ها بسته میشه و دارایی تقسیم بر 2 میشه .

• Like 6
لینک به دیدگاه

بد بدخترین کشوری که یه دختر یا زن میتونه توش به دنیا بیاد همین ایرانه

خوب باشه میزنن توسرش، بچه بچه، شوهرش میدن تا آخر عمرشم حق حرف زدن نداره

یکم درس خونده باشه میگن داره پروو میشه میزنن تو دهنش همون تو نطفه خانواده خفش میکنن برادر و پدر وبعدشم شوهرش میدن

اگر بره دانشگاه و بخواد حرفای فلسفی و اندیشمندانه و حقوق زن و مرد بزنه لقب دختر فاسد و....غیره میدن و اون موقعه دولت خفش میکنه

باید همیشه لا بقچه باشه با بقچه به دنیا بیاد با بقچه ام بره فقط گاهی اوقات شوهر یا حاجا آقا ها لای بقچه رو وا میکنن

مهریه ام یه چیز خوبیه واسه زندان کردن جونای بدبخت که حاجاقا دیگه راحت خانوم و مال خودش کنه

راه حلشم عوض کردن کل عقایدیه که 30 سال کردن تو مخ ملت آواره در ب در

• Like 7
لینک به دیدگاه

و ارج غربش از بین میره

از دید اعراب و اسلام زن یک کالاست

اثباتشم کاری نداره

• Like 7
لینک به دیدگاه

این چیزیه که می گن! اما در عمل زن ها هم خونه داری می کنن هم بچه داری هم کار بیرون هم تفریح هم همسر داری و ...

از نظر من یه بخشی از این حرف زن در غرب به عنوان یه کالا ازش یاد می شه رو قبول دارم! که اگه به جامعه ی خودمون بخوایم بسطش بدیم! یه بخشی از

دخترای ما هم همینطورن! چون پسرای این نسل در وهله ی اول به فکر ســـکس هستن!! پس بیش از 70 % دخترای ما هم به عنوان یک کالا مورد نظر پسرا هستن(طبق آمار موجود در مورد روابط دختر و پسر)

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...