رفتن به مطلب

مرگ غیرت و عفت با فارسی وان !

ارسال های توصیه شده

این قبلیشون هست

نظرسنجی: گفتگو: نظر شما در مورد شبکه فارسی1

:banel_smiley_4:

اینجا مملکت زوره باید قبول کنی بده و فقط بعضی ها هرچی می گویند درسته.....TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

به نظر من با مطرح کردن این بحث ها به شعور اجتماعی یه عده توهین میشه...........

بعضی ها؟

الان من از این دیدگاه میگم:

پس هر چی شما میگی درسته؟

نازنین که هر چی خواست گفت...

همه جای دنیا بحث هست و نمیشه انکار کرد....

نازنین عزیز بدونید که دلایلتون خیلی ضعیف و سطحی بود...

هدا خیلی زیباتر با من مخالفت کرد

و اما در مورد تاپیک قبلی...

نظرسنجی رو میتونید ببینید..

خیلی ها موافق این شبکه نیستند..

این تاپیک فقط جنبه اخبار داشت ...

هر روز سست تر شدن خانواده ها را با چشم خود خواهید دید...

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

و اما اسی عزیز برای دوری از اسپم خدمتت عرض میکنم افراد با هم متفاوتن و به طور قطع بنده مثل شما به هر مساله ای از جنبه شوخی نگاه نمیکنم... چرا که به این مساله معنقدم که با هر چیزی نمیشه شوخی کرد. در ادامه هم باید بگم که سعید هم نقد کرد اما مثل شما ننوشت!ایشون هم مخالف حرف من رو زدن...

دقیقا" مثل هدا که مثل شما ننوشت..

ولی دوست عزیز..

بیاد داشته باشید که واقعیات جامعه رو باید درک کرد.

حالا سوال من از شما:

آیا این سریالها نکته منفی نداره؟

منظورم اینه که کلا و اصولا در نظر شما یک سریال مبتذل چه نوع سریالیه؟

مرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فقط صفحه اولو خوندم نمیدونم دوستان تو صفحات دیگه چی نوشتن

اما چیزی که هستش به غیر فارسی وان جم تی وی پی ام سی و چند تا شبکه دیگه هم این سریالها رو پخش میکنن

وقتی جلو یه آدم گرسنه غذایی گذاشته میشه تنها فکری که میکنه سیر شدنه به محتویات بشقاب دقتی نداره حکایت این سریالها هم همینه تلویزیون ایران جایی برای بحث نذاشته

با اون سریالهای بی محتوا و مسخرش

البته بیبندوباری تو سریالهای فارسی 1 رو نمیشه منکر شد

اما وقتی فرهنگ پایه ای مشکل داره

کوچکترین ضربه مثال بمب عمل میکنه

مخصوصا برای نسل جوون که بی اندازه محدودیت دارند

• Like 5
لینک به دیدگاه

اما چیزی که هستش به غیر فارسی وان جم تی وی پی ام سی و چند تا شبکه دیگه هم این سریالها رو پخش میکنن

وقتی جلو یه آدم گرسنه غذایی گذاشته میشه تنها فکری که میکنه سیر شدنه به محتویات بشقاب دقتی نداره حکایت این سریالها هم همینه تلویزیون ایران جایی برای بحث نذاشته

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی بهار خانم :a030:

حرف من هم همینه

ولی اشاره من به شبکه فارسی وان به عنوان نمونه این سریالها بود..

وگرنه میدونم که pmc family و gem classic خیلی خیلی بدتره.

حالا فرقی بین اینها نیست.

:a030: بهرحال خیلی ممنون

• Like 4
لینک به دیدگاه

هرچند من با دیدن این سریال ها مخالفم و خوشم نمیاد از این ژانر آبکی. چون با فرهنگ و روحیاتم جور در نمیاد.

ولی به نظرم اینکه میگید این سریال ها هدفدار تولید میشه و پخش میشه و توطئه برنگیزه به نظرم خیلی کودکانه است. یا بهتره بگیم عوام فریبانه. خوب در غرب روابط آزاد جنسی جزء ناهنجاری های جامعه به حساب نمیاد در حالی که با زیرساخت های فرهنگی ما در تضاد قرار میگیره.

یه مطلب دیگه هم اینکه این سریال ها برای گروه سنی خاصی تولید میشن ولی متاسفانه در فرهنگ ما گروه سنی معنایی نداره. همه از بچه 4 ساله تا پیرمرد 70 ساله دسته جمعی میشینن پای شبکه های مختلف.

• Like 5
لینک به دیدگاه
هرچند من با دیدن این سریال ها مخالفم و خوشم نمیاد از این ژانر آبکی. چون با فرهنگ و روحیاتم جور در نمیاد.

ولی به نظرم اینکه میگید این سریال ها هدفدار تولید میشه و پخش میشه و توطئه برنگیزه به نظرم خیلی کودکانه است. یا بهتره بگیم عوام فریبانه. خوب در غرب روابط آزاد جنسی جزء ناهنجاری های جامعه به حساب نمیاد در حالی که با زیرساخت های فرهنگی ما در تضاد قرار میگیره.

یه مطلب دیگه هم اینکه این سریال ها برای گروه سنی خاصی تولید میشن ولی متاسفانه در فرهنگ ما گروه سنی معنایی نداره. همه از بچه 4 ساله تا پیرمرد 70 ساله دسته جمعی میشینن پای شبکه های مختلف.

ابوافضل جان من به شخصه آلرژی پیدا کردم به این شبکه

چند وقته فقط من وتو آی فیلم میبینم

فساد خیلی توش زیاده با حرفت کاملا موافقم ماها گروه سنی رو اصلا رعایت نمیکنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کلا این مطلب رو کپی پیست کردم...

اونجایی هم که کپی کردم منبع ننوشته بود...

حالا بهرحال...

اینکه برای یک گروه سنی خاص هستش اصلا و به هیچ وجه شکی در اون نیست.

من دارم تاثیراتش بر ایران رو میگم...

خودت حتما" میدونی که اینجا (ایران) بچه ها هم نگاه میکنند.. حالا نه 100در ولی در صد خیلی بالایی از اونایی که پدر و مادراشون این سریالها رو میبینند.

مرسی ابوالفضل عزیز:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ابوافضل جان من به شخصه آلرژی پیدا کردم به این شبکه

چند وقته فقط من وتو آی فیلم میبینم

فساد خیلی توش زیاده با حرفت کاملا موافقم ماها گروه سنی رو اصلا رعایت نمیکنیم

من و تو واقعا" یک شبکه کامل و حرفه ای هستش.

در بین شبکه های فارسی زبان واقعا" بهترینه.

چون خیلی حرفه ای برنامه هاش تنظیم میشه برای پخش. منظورم نوع چینش برنامه ها پشت سر هم هستش.

اصلا خسته کننده نیست.

:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کلا این مطلب رو کپی پیست کردم...

اونجایی هم که کپی کردم منبع ننوشته بود...

حالا بهرحال...

اینکه برای یک گروه سنی خاص هستش اصلا و به هیچ وجه شکی در اون نیست.

من دارم تاثیراتش بر ایران رو میگم...

خودت حتما" میدونی که اینجا (ایران) بچه ها هم نگاه میکنند.. حالا نه 100در ولی در صد خیلی بالایی از اونایی که پدر و مادراشون این سریالها رو میبینند.

مرسی پیمان عزیز:a030:

اولا که پیمان کیه؟ :ws3:

دوما منم منظورم به محتوای تاپیک بود. نه شخص خاصی. :a030:

سوما بنده هم میدونم که ضرر و زیانی به ارکان خانواده و چارچوب های ذهنی ما از روابط که سال هاست داریم با اونها زندگی میکنیم وارد میکنه. اما این تقصیر شخص خاصی نیست. تقصیر اون تولید کننده نیست. اون تولید میکنه تا مصرف بشه. تا مصرف کننده نباشه که نمیتونه تولید کنه و بفروشه. و اما تولید نکرده که در ایران بفروشه. وگرنه مرض نداشت به زبان دیگه بسازه بعد دوبله کنه. همون از اول فارسی میساخت. برای کشور خودش ساخته که با مقتضیات فرهنگیش هم جور در میاد. ولی اینکه این شبکه برداشته اینا رو دوبله میکنه و برای ما پخش میکنه باز مربوط به سود مالیش میشه. از راه کسب بیننده میره تو رنکینگ شبکه های پر بیننده و از این طریق قیمت تبلیغات این شبکه بالا میره و از این راه کسب درامد میکنه. حالا اینکه چه بلایی سر فرهنگمون میاد و ایناش تقصیر خودمونه. وگرنه اون بیاد توطئه بکنه که فرهنگ ما خراب بشه چه چیزی عایدش میشه؟ این دشمن تراشی ها و توهم ها بلایی دوچندان بدتر از خود فارسی وان سرمون میاره. تقصیر اون چیه که میخواد نفع مادی ببره؟

تقصیر ماست که تشنه ایم و به هر مردابی که برسیم میخوایم از آبش با ولع بخوریم. تقصیر اونیه که مارو تشنه نگه داشته. مقصر کس دیگه ای هست. این مقالات و متن هایی هم که برادران عرزشی ما تلاش بی وقفه ای در تهیه اونها به خرج میدن سعی در مقصر نشون دادن دیگران دارن. ذهن ها رو منحرف میکنن به سمت بیگانگان تا ... بوووووووووووووووق بقیه سانسور میشود :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولا که پیمان کیه؟ :ws3:

دوما منم منظورم به محتوای تاپیک بود. نه شخص خاصی. :a030:

سوما بنده هم میدونم که ضرر و زیانی به ارکان خانواده و چارچوب های ذهنی ما از روابط که سال هاست داریم با اونها زندگی میکنیم وارد میکنه. اما این تقصیر شخص خاصی نیست. تقصیر اون تولید کننده نیست. اون تولید میکنه تا مصرف بشه. تا مصرف کننده نباشه که نمیتونه تولید کنه و بفروشه. و اما تولید نکرده که در ایران بفروشه. وگرنه مرض نداشت به زبان دیگه بسازه بعد دوبله کنه. همون از اول فارسی میساخت. برای کشور خودش ساخته که با مقتضیات فرهنگیش هم جور در میاد. ولی اینکه این شبکه برداشته اینا رو دوبله میکنه و برای ما پخش میکنه باز مربوط به سود مالیش میشه. از راه کسب بیننده میره تو رنکینگ شبکه های پر بیننده و از این طریق قیمت تبلیغات این شبکه بالا میره و از این راه کسب درامد میکنه. حالا اینکه چه بلایی سر فرهنگمون میاد و ایناش تقصیر خودمونه. وگرنه اون بیاد توطئه بکنه که فرهنگ ما خراب بشه چه چیزی عایدش میشه؟ این دشمن تراشی ها و توهم ها بلایی دوچندان بدتر از خود فارسی وان سرمون میاره. تقصیر اون چیه که میخواد نفع مادی ببره؟

تقصیر ماست که تشنه ایم و به هر مردابی که برسیم میخوایم از آبش با ولع بخوریم. تقصیر اونیه که مارو تشنه نگه داشته. مقصر کس دیگه ای هست. این مقالات و متن هایی هم که برادران عرزشی ما تلاش بی وقفه ای در تهیه اونها به خرج میدن سعی در مقصر نشون دادن دیگران دارن. ذهن ها رو منحرف میکنن به سمت بیگانگان تا ... بوووووووووووووووق بقیه سانسور میشود :whistle:

اووووووووووووووف

چه سوتی ای :ws28:

خیلی ممنون

حالا درسته که این متن رو میتونه یک فرد ارزشی (که من موافق نیستم چون الزامی وجود نداره که حتما" عرضشی(مربوط به شکم های بزرگ که مربوط به ...خوندها میشه) باشه) نوشته باشه.. و اینکه تندروی هایی شده.. ولی به نظرم اصل موضوع رو خوب گفته..

اینطور فکر نمیکنید؟ :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اووووووووووووووف

چه سوتی ای :ws28:

خیلی ممنون

حالا درسته که این متن رو میتونه یک فرد ارزشی (که من موافق نیستم چون الزامی وجود نداره که حتما" عرضشی(مربوط به شکم های بزرگ که مربوط به ...خوندها میشه) باشه) نوشته باشه.. و اینکه تندروی هایی شده.. ولی به نظرم اصل موضوع رو خوب گفته..

اینطور فکر نمیکنید؟ :ws38:

خیر. اینطور فکر نمیکنیم. :ws3: چون متن جهت داری است و فریبندگی خاصی در قلم نویسنده مشاهده گردید.

از این رو به نظرم دلش به حال من و تو نسوخته که این متن رو نوشته. هدفش چیز دیگری بود وگرنه میومد برنامه هاشو نقد میکرد. بنیان کشور سازندش رو چرا تخریب کرده؟ و در راه این تخریب اومده مضر بودن این شبکه برای فرهنگ ما رو ابزار کرده. ابزاری که من و شما هم قبولش داریم. برای همین میگم عوام فریبانه است و بنده قبولش ندارم. هرچند که برنامه های فارسی وان هم از نظر من مورد قبول نیست و این نقطه اشتراک بنده و نویسنده است که نویسنده از این نقطه اشتراک سوء استفاده کرده برای چیز دیگه ای.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیر. اینطور فکر نمیکنیم. :ws3: چون متن جهت داری است و فریبندگی خاصی در قلم نویسنده مشاهده گردید.

از این رو به نظرم دلش به حال من و تو نسوخته که این متن رو نوشته. هدفش چیز دیگری بود وگرنه میومد برنامه هاشو نقد میکرد. بنیان کشور سازندش رو چرا تخریب کرده؟ و در راه این تخریب اومده مضر بودن این شبکه برای فرهنگ ما رو ابزار کرده. ابزاری که من و شما هم قبولش داریم. برای همین میگم عوام فریبانه است و بنده قبولش ندارم. هرچند که برنامه های فارسی وان هم از نظر من مورد قبول نیست و این نقطه اشتراک بنده و نویسنده است که نویسنده از این نقطه اشتراک سوء استفاده کرده برای چیز دیگه ای.

احتمالا نکته بسیار پهنی در موضوع هستش پس :ws3:

درست میفرمایید :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا" مثل هدا که مثل شما ننوشت..

ولی دوست عزیز..

بیاد داشته باشید که واقعیات جامعه رو باید درک کرد.

حالا سوال من از شما:

آیا این سریالها نکته منفی نداره؟

منظورم اینه که کلا و اصولا در نظر شما یک سریال مبتذل چه نوع سریالیه؟

مرسی

جواب خودتون رو دادید.

جواب شما:

درست دیده بشه خیر.

سریال مبتذل سریالی هست که هیچ گونه بار معنایی نداره... دنیا که گل و بلبل نیست که.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقاً موافقم.

مشکل ما چیز دیگه ای هست که گفتید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سریال مبتذل یعنی

حرف زدن

راه رفتن

رابطه مبتذل باشه

فارسی1 چرا مبتذله؟ چون نه با فرهنگ اسلام در یک مسیره نه با فرهنگ ایران

اصلا چرا یکهو فارسی1 ایجاد بشه برای ایران؟

چرا تمام برنامه ها به خیانت ختم بشه؟

چون غیرت ایرانیها بزرگتریت و برجسته ترین صفتشون هست

توی دنیا غیرت هیچ معنایی نداره چز ایران

پس چی بهتر از گرفتن غیرت؟

هرچند صدا و سیمای ما هم در پخش برنامه های مبتذل از فارسی1 عقب نمیمونه

نمونش برنامه تاثریا...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...