Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بعضی وقتا کابوسها انقدر وحشتناک هستند که وقتی صب بیدار میشی و یه نفس عمیق میکشی و میگی آخیش فقط خواب بود، مثل دوباره متولد شدنه 7
lorena 10305 ارسال شده در 9 تیر، 2012 چشمتان روز بد نبیند دیشب خواب وحشتناکی دیدیم خواب دیدم که در خلال دزدی از یک بانک یکی از بزرگان این مرزو بوم رو کشتند و چون من داخل بانک بانک بودم قضیه رو انداختند گردن من اول که مجبورم کردند شب رو تا صبح کنار جنازه ی اون عزیز سر کنم بعد هم از خانوده ام خداحافظی کردم که برم برا اعدام صحنه ی وحشتناکی بود هممان گریه میکردیم بعد تو 1 صفی وایسادم که اول 1 دختری رو نشوندن رو صندلی 1 پرده کشیدن جولوش که همه چی رو میشد دید چون نازک بود بعد دختره از ترس به خودش میپیچید و بعد 1 چیزی مثه وزنه ی اهنی خیلی بزرگ رو ول کردن رو سرش و بلافاصله افتاد و مرد وقتی نوبت من شد از خواب پریدم 5
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 2012 کابوس ، کابوس و باز هم کابوس ... احساس میکنم باید به روانپزشک مراجعه کنم 4
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 2012 چه کابوسی می بینی؟ شب ها توی اتاق تنها با در بسته می خوابی؟ دو شب پیش خواب دیدم داییم مرده، دیشب خالم ... همش خواب میبینم اتفاق بدی داره میفته، دیگه کلافه شدم بعضی وقتا در اتاقمو میبندم بعضی وقتا هم بازه، در هر صورت کابوس میاد سراغم 5
کهربا 18091 ارسال شده در 19 مهر، 2012 دو شب پیش خواب دیدم داییم مرده، دیشب خالم ... همش خواب میبینم اتفاق بدی داره میفته، دیگه کلافه شدم بعضی وقتا در اتاقمو میبندم بعضی وقتا هم بازه، در هر صورت کابوس میاد سراغم خب با این خوابا که می گی حتما پیش یه روانپزشک برو البته اگه فرصت داری یه دوره پیش مشاوره ( روانشناس) برو اما اگه زمانت کمه پیش روانپزشک برو تا با دارو زودتر جواب بگیری فعلا علی الحساب دیگه توی اتاق تنها نخواب ترجیحا توی یه فضای بزرگ که هیچ وقت هم تاریک نیست بخواب قبل از خواب غذای سبک بخور و گوشیت رو موقع خواب یا سایلنت کن یا خاموش سعی کن به اخبار خانوادگیت هم این روزا گوش ندی اگه عصبانیتی توی شب برات پیش اومد به هیچ عنوان با اون حس نخواب حتی اگه خسته بودی یک ساعتی بیدار باش و خودتو مثلا با موزیک سرگرم کن امیدوارم حل بشه 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 مهر، 2012 من چن بار خواب دیدم که سیگار دستمه و پک های عمیقی با ولع میزنم بهش...لذت فیزیکیش جوری بود که حس نمیکردم خوابم و تو بیداری هم حسش باهام بود...طوری که شیطون داشت گولم میزد در مورد امتحانش در بیداری :دی از یکی پپرسیدم گفت اگه تو خواب سیگار رو پک بزنی غمت رو دود کردی و فرستادی...حیف که اعتقاد به خواب ندارم...! :164: 8
میلاد 24047 ارسال شده در 20 مهر، 2012 من 2-3 بار خواب احمدی نژاد رو دیدم...با هم رابطه ی نزدیکی هم داشتیم تو خواب شوخی شهرستانی میکردم باهاش ---------------- 10
EOS 14529 ارسال شده در 21 مهر، 2012 یه سوالی برام پیش اومده می گن خواب از ضمیر ناخوداگاه هم الهام می گیره به همین خاطره که گاهی چیزایی رو که در واقعیت اصلا بهشون فکر نمی کنی رو توی خواب می بینی اما من چند روزیه که خواب کسایی رو می بینم که تا حالا ندیدمشون ؛ می شناسمشون اما چهره ای ازشون ندارم!نه حتی صدایی! اما توی خواب این قدر واقعی می بینمشون که انگار صد ساله دارم باهاشون زندگی می کنم ؛ و این خواب ها رو دقیقا زمانی دیدم که اصلا به این اشخاص فکر نمی کردم این واقعا داستانش چه طوریه ؟! 5
VINA 31339 ارسال شده در 22 مهر، 2012 من دیشب خواب دیدم یه پسرس اسمش امیر اما نمیشناختمش هی منو میکشید میبرد اخرشم بهم چاقو زد 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 مهر، 2012 لعنت به خوابهای من که همش تعبیر میشوند..تقریبا یکماه قبل خواب دیدم هفت قلو باردارم ..بعد شش تا بچه دنیا آورده بودم که جفت جفت تقریبا دوقلو بهم چسبیده بودندولی یجورهای ناقص..یا فقط سرو دست بودند یا یک عضوشون ناقص بود.. مخصوصا یکیشون که یکی از دستاش نصفشو نداشت .. آخرهفتهش برادرزاده ام دستش بدجوری برید و توی اتاقی که بعداز عملش بستری بود یه بچه بود دست وپاش شکسته و داغون (خیلی داغون بود)یه بچه دیگه هم بود مشکل دررفتگی لگن مادرزادی داشت.. برای همین چیزیهاست که از خوابهای خودم میترسم 6
sahar 91 9480 ارسال شده در 23 مهر، 2012 من زیاد خواب مهمونی میبینم چون مهمونی رفتنو خیلی دوست دارم اغلب هم تعبیر میشه 2
EOS 14529 ارسال شده در 18 آبان، 2012 چند شب قبل ار این که آذربایجان زلزله بیاد خواب دیدم که زلزله اومده و همه چی ویران شده دقیقا همه جا آتیش می دیدم و خاک و خون مادر بزرگم می گه توی خواب خون ببینی خواب باطله اما نمی دونم چرا همش حس می کردم یه اتفاق بدی می افته چون دقیقا چند سال پیش هم که زلزله بم اومد من چند شب قبلش خواب دیده بودم دیشب باز یه همچین خواب پریشونی دیدم اما این بار می دیدم کل خانواده ام رو از دست دادم همه جا با خاک یکسان بود این بار زلزله نبود انگار که حمله کرده بودن بهم تسلیت می گفتن که 12 نفر از خانواده ام رو از دست دادم و بدتر از همه این که اعلامیه همه 12 نفر رو هم گرفته بودم توی دستم دیشب توی خواب مرگ رو با ذره ذره وجودم تجربه کردم کاش این بار تعبیر نداشته باشه ....... التماست می کنم پ.ن : تا الان نتونستم در این مورد با کسی حرف بزنم به همین خاطر این جا گفتم که یه کم دلم رو سبک کنم ..... 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 19 آبان، 2012 اینقدر خواب هام قروقاظیه که نمی دونم چه جوری تعریفش کنم :imoksmiley:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری