ooraman 22216 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 از دیروز یاهو میل باز نمیشه البته دیروز میل من باز میشد ولی از یکی دونفر شنیدم که نمیتونن وارد میلشون بشن امروزم خودم دچار این مشکل شدم مسنجرم که باز نمیشه یاهو میلم همینطور کسی میدونه موضوع چیه؟ 13
0 .MohammadReza. 19850 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 برا من که مشکلی نداره رو لینک زیر کلیک کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
0 from_hell 10964 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اگه شاتل داری...یاهو و جی میل مردن...سکته کردن... زنگ بزن پشتیبانی... 3
0 ooraman 22216 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 یاهو و جی میل چند وقته قاط زدن با چیز فیل شکن برو چیز فیل شکن ندارم یعنی داشتم خودش فیل شده برا من که مشکلی ندارهرو لینک زیر کلیک کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز نکرد لینک و :icon_pf (34): اگه شاتل داری...یاهو و جی میل مردن...سکته کردن...زنگ بزن پشتیبانی... باشه برم بزنگم ببینم شاید حل شد 4
0 ooraman 22216 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من که شاتل دارم!و یاهو و میلممم باز میشه! مشکل بعضیاست انگار پشتیبانیم که هزارن فر در انتظار بودن تازه بعید میدونم بتونه کاری بکنه 3
0 Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 از دیروز یاهو میل باز نمیشه البته دیروز میل من باز میشد ولی از یکی دونفر شنیدم که نمیتونن وارد میلشون بشن امروزم خودم دچار این مشکل شدم مسنجرم که باز نمیشه یاهو میلم همینطور کسی میدونه موضوع چیه؟ وقتی میبینی که یاهو و جیمیل خراب میشن یه سری به تقویم سال جاری بزن 2
0 hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 من شاتل دارم مشکلی نداره که هم یاهم باز میشه هم جی میل 2
0 saeed99 2563 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 بعضی وقتا مشکل ازisp است، توی هرشهری غیرازخود مخابرات شرکت های مختلفی هستند که خدمات اینترنت ارایه می دن ؛ ارایه دهنده خدمات اینترنت را عوض کنید. 2
0 - Nahal - 47858 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 من که مشکلی ندیدم خیلی راحت باز میشه فخر می فروشین؟؟؟ 2
0 ooraman 22216 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2011 وقتی میبینی که یاهو و جیمیل خراب میشن یه سری به تقویم سال جاری بزن من شاتل دارم مشکلی نداره که هم یاهم باز میشه هم جی میل نمیدونم مشکل چیه هنهوزم رفع نشده مسنجر منم از دیروز مشکل داره خدمات اینترنتت مال کدوم شرکت؟ بعضی وقتا مشکل ازisp است، توی هرشهری غیرازخود مخابرات شرکت های مختلفی هستند که خدمات اینترنت ارایه می دن ؛ ارایه دهنده خدمات اینترنت را عوض کنید. اونم یه جور دیگه دردسر آخه :icon_pf (34): من که مشکلی ندیدم خیلی راحت باز میشه باز میشود به راحتی اب خوردن زن و شوهری اومدین دل ماها رو آب میکنین؟ 4
0 - Nahal - 47858 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 خدمات اینترنتت مال کدوم شرکت؟ وایرلس.شبکه رسانه تهران 2
0 Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 واسه من باز میشه راحت هرکی مشکل داره یوزر نِیم و پسوردش رو بده به من من میرم واسش چک کنم آفی ایمیل مهمی چیزی بود میام بهش میگم اعتماد شما افتخار ماست 6
0 Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 امروز تماس گرفتم با آقای یاهو و آقای جیمیل.. گفتند عشقمون میکشه که اورامان رو غیر فعال کنیم من دیگه حرفی واسم نیومد عصبانی بودند 2
0 DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 امروز تماس گرفتم با آقای یاهو و آقای جیمیل..گفتند عشقمون میکشه که اورامان رو غیر فعال کنیم من دیگه حرفی واسم نیومد عصبانی بودند 1
0 Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 چون دیدم به نتیجه رسیدیم گفتم یه شوخی کرده باشیم بچه ها جواب رو دادند : باید از سرویس دهنده پیگیری کنه. در حال حاضر سرعت اینترنت من خیلی خیلی پایین اوده.. ولی یهویی باز درست میشه... کلا اینترنت ایران یهویی میگیره و یهویی هم ول میکنه 2
سوال
ooraman 22216
از دیروز یاهو میل باز نمیشه
البته دیروز میل من باز میشد ولی از یکی دونفر شنیدم که نمیتونن وارد میلشون بشن
امروزم خودم دچار این مشکل شدم
مسنجرم که باز نمیشه یاهو میلم همینطور
کسی میدونه موضوع چیه؟
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده