am in 25041 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 از بهاران کی شود سرسبز سنگ خاک شــو تا گــل برویی رنگ رنگ سالها تو سنـگ بودی دلـــــخراش آزمـــون را یــــک زمانی خاک باش چقدر حاضری از خودت بگذری؟ 38
El Roman 31720 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 به خاطر چی؟ به خاطر یه بستنی یا به خاطر یه خونه یا به خاطر مادرم؟ چی؟ 12
*Mahla* 3410 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن 10
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 نمی گذرم انتظارم ندارم کسی واسه من بگذره فقط پاشونو از رو دُمم بردارن میخوان رد شم:Ghelyon: 9
eder 13732 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بعضی مواقع حاظرم از جونم بگذرم بعضی مواقع حاظرم جون یکی رو بگیرم :evilsmile: خب بستگی به موقعیتش داره هر چیزی ارزشی داره اگه قرار باشه ارزش چیزی از جون من بیشتر باشه و نیاز باشه جون هم میدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 12
am in 25041 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 چقدر می خوای از خودم بگذرم؟همون قد می گذرم! به خاطر چی؟ به خاطر یه بستنی یا به خاطر یه خونه یا به خاطر مادرم؟ چی؟ بستگی به این داره که برا چی و برا کی باشه در چه زمینه ای؟؟ واسه کی یا چی؟؟ بستگی به طرفش داره! سوالت خیلی کلی شفاف سازی کن بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن ماجرای بنی اسرائیل و گاو شدا در مورد هرچیزی هر موردی که بهتون آنتن میده رو برین دنبال سیگنالش 8
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 تا حالا که گذشتیم. خوردیم ولی به همه گفتیم زدیم شما هم بگو زدیم 13
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من که همیشه برای همهُ همه از خودم میگذرم....چون دلم نمیاد!!!و هم اینکه نمیتونم بگم نه!!! ولی تازگیا دارم یاد میگیرم که دیگه واسه آدمای بی ارزش از خودم نگذرم! 9
H O P E 34652 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن جمله به جمله ی حرفای منو زدی 4
El Roman 31720 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 به خاطر مادیات اندازه یک واحد کمتر از ارزششون و برای موجودات یک واحد بیشتر از اون مقداری که برای من گذشتند یا میگذرند 11
الهام. 8079 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اونقدري كه دلم ميخواد بقيه واسم مايه بذارن كلا هميشه اونجوري با بقيه برخورد مي كنم كه دوس دارم بقيه باهام برخورد كنن... 9
from_hell 10964 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 در مقابل چی؟ نتیجه این گذشتن چیه؟ در مقابل آدمهایی که با گذشت از خودم باعث میشه پررو بشن....یا این که سو استفاده کنن...از خودم نمیگذرم از آدما میگذرم...یعنی کلن بیخیال همچین وضعیتی ... در مقابل کسایی که : 1.دوسشون دارم. 2.به نفع هر دو یا خانوادم باشه...از خودم میگذرم.به شرطی که این از خود گذشتن تاثیری تو اهداف کلی و آرزوهام نداشته باشه... 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 هر موردی که بهتون آنتن میده رو برین دنبال سیگنالش آنتن نداریم ماهواره داریم 1
ارسال های توصیه شده