am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ از بهاران کی شود سرسبز سنگ خاک شــو تا گــل برویی رنگ رنگ سالها تو سنـگ بودی دلـــــخراش آزمـــون را یــــک زمانی خاک باش چقدر حاضری از خودت بگذری؟ 38 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ چقدر می خوای از خودم بگذرم؟ همون قد می گذرم! 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ به خاطر چی؟ به خاطر یه بستنی یا به خاطر یه خونه یا به خاطر مادرم؟ چی؟ 12 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بستگی به این داره که برا چی و برا کی باشه 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ در چه زمینه ای؟؟ واسه کی یا چی؟؟ 8 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ نمی گذرم انتظارم ندارم کسی واسه من بگذره فقط پاشونو از رو دُمم بردارن میخوان رد شم:Ghelyon: 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بعضی مواقع حاظرم از جونم بگذرم بعضی مواقع حاظرم جون یکی رو بگیرم :evilsmile: خب بستگی به موقعیتش داره هر چیزی ارزشی داره اگه قرار باشه ارزش چیزی از جون من بیشتر باشه و نیاز باشه جون هم میدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ چقدر می خوای از خودم بگذرم؟همون قد می گذرم! به خاطر چی؟ به خاطر یه بستنی یا به خاطر یه خونه یا به خاطر مادرم؟ چی؟ بستگی به این داره که برا چی و برا کی باشه در چه زمینه ای؟؟ واسه کی یا چی؟؟ بستگی به طرفش داره! سوالت خیلی کلی شفاف سازی کن بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن ماجرای بنی اسرائیل و گاو شدا در مورد هرچیزی هر موردی که بهتون آنتن میده رو برین دنبال سیگنالش 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ زیاد گذشتم دیگه نمیگذرم... چون پر رو میشن... 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ تا حالا که گذشتیم. خوردیم ولی به همه گفتیم زدیم شما هم بگو زدیم 13 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ من که همیشه برای همهُ همه از خودم میگذرم....چون دلم نمیاد!!!و هم اینکه نمیتونم بگم نه!!! ولی تازگیا دارم یاد میگیرم که دیگه واسه آدمای بی ارزش از خودم نگذرم! 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بستگی به طرف داره .. برای بعضیا حاضرم از جونم بگذرم... ام خیلی ها تو این دوره و زمونه ارزش یه تار موم رو هم ندارن .... برام خیلی پیش اومده برای اطرافیان از نهایت توانم مایه گذاشتم ... اما خودم وقتی دچار مشکل شدم... خیلی راحت کنار کشیدن و خودشون رو به خریت زدن ... آدم باید ارزش داشته باشه ... و برای کسانی از خودش مایه بذاره که ارزش داشته باشن جمله به جمله ی حرفای منو زدی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ به خاطر مادیات اندازه یک واحد کمتر از ارزششون و برای موجودات یک واحد بیشتر از اون مقداری که برای من گذشتند یا میگذرند 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ اونقدري كه دلم ميخواد بقيه واسم مايه بذارن كلا هميشه اونجوري با بقيه برخورد مي كنم كه دوس دارم بقيه باهام برخورد كنن... 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ در مقابل چی؟ نتیجه این گذشتن چیه؟ در مقابل آدمهایی که با گذشت از خودم باعث میشه پررو بشن....یا این که سو استفاده کنن...از خودم نمیگذرم از آدما میگذرم...یعنی کلن بیخیال همچین وضعیتی ... در مقابل کسایی که : 1.دوسشون دارم. 2.به نفع هر دو یا خانوادم باشه...از خودم میگذرم.به شرطی که این از خود گذشتن تاثیری تو اهداف کلی و آرزوهام نداشته باشه... 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ هر موردی که بهتون آنتن میده رو برین دنبال سیگنالش آنتن نداریم ماهواره داریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده