Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز امروزه میدونیم بانکداری اینترنتی رو به رونق هستش و رقابت بانکها برای ارائه خدمات بهتر تو این زمینه در حال افزایش حالا این تاپیک رو زدم تا نظرات شما رو درباره سیستم های خدمات اینترنتی بانکها بدونم. به نظر شما کدوم بانک تو ارائه خدمات اینترنتی و بانکداری الکترونیکی بهتر عمل کرده؟ چه معیارهایی برای بهتر بودن بانکداری الکترونیکی بانک ها در نظر میگیرین؟ چه خدماتی رو انتظار دارین که بانک ها تو خدمات اینترنتیشون ارائه بدن؟ چه ایده هایی واسه بانکداری الکترونیکی دارین که هنوز اجرا نشده و میتونه عملی باشه. منتظر نظراتتون هستم 50 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چند گزینه ایی میذاشتی نظر سنجی رو.... بانک ملی پاسارگاد پارسیان سامان کلن بانکهای خصوصی بهتره.... بانک رفاه هم از همه افتضاحتر...:icon_razz: بقیه سوالاتت هم بعد جواب میدم.... 12 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بانکِ صادرات از همه بهتر ترِ فقط یخورده پول گم شد! just this 16 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ خب ما که همه ی بانکها حساب نداریم چه بدونیم 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من از خدمات بانک ملت استفاده میکنم و راضی هستم و کلا با بانکهای خصوصی حال نمیکنم و استفاده نمیکنم کار تهای بانک ملت و پاینه های خریدش عالی کار میکنه بهترین کیفیت رو داره و قسمت خرید انیترنتی و غیره و حتی موبایل بانکش هم عالی هست 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ خب ما که همه ی بانکها حساب نداریم چه بدونیم من تو خیلی از با نکهای حساب دارم ولی 90 در صد کارامو با ملت انجام میدم 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من تو خیلی از با نکهای حساب دارم ولی 90 در صد کارامو با ملت انجام میدم شما حتما پولت زیاده مثل ما نیستی 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چند گزینه ایی میذاشتی نظر سنجی رو.... بانک ملی پاسارگاد پارسیان سامان کلن بانکهای خصوصی بهتره.... بانک رفاه هم از همه افتضاحتر...:icon_razz: بقیه سوالاتت هم بعد جواب میدم.... حالا یکیشو انتخاب بکن بقیشم منتظرم بیای بگیا. اینکه چرا اینا خوبن و چرا بانک های دولتی خوب نیستن چه خدماتی انتظار داری و .... بانکِ صادرات از همه بهتر ترِفقط یخورده پول گم شد! just this چرا بانک صادرات؟ بقیه سوالا رو جواب نمیدی؟ خب ما که همه ی بانکها حساب نداریم چه بدونیم خب بقیه سوالا چی؟ مثلاً اگه از بانک فلان استفاده میکنی چه معایب و چه مزایایی داره به نظرت؟ چه خدماتی رو انتظار داری که داشته باشه؟ ایده ای هم داری؟ من از خدمات بانک ملت استفاده میکنم و راضی هستم و کلا با بانکهای خصوصی حال نمیکنم و استفاده نمیکنم کار تهای بانک ملت و پاینه های خریدش عالی کار میکنه بهترین کیفیت رو داره و قسمت خرید انیترنتی و غیره و حتی موبایل بانکش هم عالی هست به نظرت چطوری میتونه خدماتش رو کامل تر کنه؟ 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ حالا یکیشو انتخاب بکن بقیشم منتظرم بیای بگیا. اینکه چرا اینا خوبن و چرا بانک های دولتی خوب نیستن چه خدماتی انتظار داری و .... چرا بانک صادرات؟ بقیه سوالا رو جواب نمیدی؟ خب بقیه سوالا چی؟ مثلاً اگه از بانک فلان استفاده میکنی چه معایب و چه مزایایی داره به نظرت؟ چه خدماتی رو انتظار داری که داشته باشه؟ ایده ای هم داری؟ به نظرت چطوری میتونه خدماتش رو کامل تر کنه؟ فعلا که خدماتش کامل تر از همه بانکاست فقط قسمت تسهیلاتش مشکل داره که اونم ربطی به خدمات الکترونیکش نیست فقط اگه پو لمون رو هم میومد دم در خونه تحویل میگرفت خوب بود 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کاش چند گزینه ای میگذاشتی محمد جان من با صادرات و ملت خیلی حال میکنم خدماتشون عالین خصوصی ها رو هم تجربه نداشتم 11 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من از ملت استفاده می کنم . البته ملی هم میشه گفت بد نیست . 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من بانک صادرات و ملت و پاسارگاد و سپه حساب دارم از همه بهترش ملته خداییش خدمات اینترنتیش بهتر از بقیشون بوده و بیشتر کارهامم با ملت انجام میدم. صادرات هم دست کمی از ملت نداره هر دو تاشون تقریبا مثل هم هستن از نظر من اگر پولی اینترنتی بخوای جا به جا کنی بین حساب هات بلافاصله میره تو حسابت مثلا اگر چک داشته باشی خیالت راحته که پول به موقع میره به حسابت بانک صادرات بیشترین دستگاه های خودپرداز و داره و هر موقع و هر جا بخوای پول بگیری میتونی بگیری پاسارگاد هم بین خصوصیا بد نبوده ولی می خوام حسابمو منتقل کنم به پارسیان فکر می کنم پارسیان بهتر باشه البته برای من. 8 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام...............من اصل حسابم تجارته وصادراتم حساب دارم................!ولی خدمات اینترنتی بانک ملت از همه بهتره................! ما کارت غذامونو ایتنرنتی شارژیم کنیم تو دانشگاه همش با بانک ملت بری زود سامانش باز میشه.................کلی حال میکنی .....ولی بقیه بانک ها خیلی خوب نیست.......... فهیمه 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز سلام علیکم ممد آقا. امروزه میدونیم بانکداری اینترنتی رو به رونق هستش و رقابت بانکها برای ارائه خدمات بهتر تو این زمینه در حال افزایش بله بله. حالا این تاپیک رو زدم تا نظرات شما رو درباره سیستم های خدمات اینترنتی بانکها بدونم. هستیم خدمتتون قربان. به نظر شما کدوم بانک تو ارائه خدمات اینترنتی و بانکداری الکترونیکی بهتر عمل کرده؟ من با ملی و تجارت و پارسیان و تات تا حالا کار کردم. همشون در یه سطح هستن به جز تجارت. خدمات اینترنتی و اکترونیکیش افتضاحه. دستگاه های خودپردازش خوب کار نمیکنه چه برسه به خدمات الکترونیکیش. چه معیارهایی برای بهتر بودن بانکداری الکترونیکی بانک ها در نظر میگیرین؟ کار آدمو راه بندازه. بانک ملی هیچوقت گیر نداره. همیشه کارت باهاش راه میفته. این شعبه نشد اون یکی. تعداد شعبش خیلی زیاده. خریدهای اینترنتی که تا حالا باهاش انجام دادم همش بدون مشکل بوده. اکثر سایت ها و فروشگاه ها با همین بانک کار میکنن و خدمات اینترنتیش بد نیست. هرچند که کارمندای شعبش خیلی اطلاعاتشون در این زمینه کمه و اگه به یه مشکلی بخوری هیچکس تو بانک نمیتونه برات برطرف کنه. فکر نکنم تا حالا سایت بانک رو باز کرده باشن. چه خدماتی رو انتظار دارین که بانک ها تو خدمات اینترنتیشون ارائه بدن؟ استعلام ها، صورتحساب ها، اطلاعات حساب، گردش حساب ها، اخذ تسهیلات، کارمند آنلاین داشته باشن با وب ارائه خدمات بدن و خیلی چیزای دیگه. چه ایده هایی واسه بانکداری الکترونیکی دارین که هنوز اجرا نشده و میتونه عملی باشه. همه اونایی که تو سوال قبل جواب دادم اجرا نشده و به نظرم میتونه عملی باشه. 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ صادرات خدماتی که میده شامل: انتقال پول به حساب خود یا دیگران پرداخت قبوض خرید شارژ سیمکارت ارائه صورتحساب ارائه مانده حساب نرخ ارز 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من خدمات اینترنتی بانک ملت رو ازش راضیم.... با نظر وحید هم کــــــــــــــــــــــــــــا ملا موافقم..از بانکهای خصوصی خوشم نمیاد... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ خودم که اقتصادنوین حساب دارم راضیم.خدمات sms اش خیلی فعاله از تبریک تولد و واریز پول و ... هر چی فک کنی برات اس ام اس میزنه بابا که اینترنتی حساب داره از ملت خیلی راضیه. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من خودم ترجیحا از پارسیان استفاده میکنم ولی فکرکنم صادرات هم خدماتش بد نباشه...... کلا زیاد کاری به بانکها ندارم ..... 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ شما حتما پولت زیاده مثل ما نیستی نه ربطی نداره فقط حساب دارم یه مدت کار کردم خوشم نیومده رفتم یه بانک دیگه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من از صادرات استفاده میکنم همیشه . قبلا خدماتش از همه بهتر بود تو پرداخت قبوض اینترنتی و ... الان دیگه نمیدونم شاید بقیه بهتر باشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده