Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من از همه زودتر گفتم Partow هست. سپیده جان اون امتیازه ما رو بده بریم اذیتمون نکن. بچه ها کار دارن می خوان برن. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من از همه زودتر گفتم Partow هست. سپیده جان اون امتیازه ما رو بده بریم اذیتمون نکن. بچه ها کار دارن می خوان برن. شوما به کارات برس لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چی شده چیزی رفته تو چشمت؟ فوت کنم؟ مریم کیه؟ یوزرشو بگین بابا آره بیا فوت کن ببینم fluid:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آره بیا فوت کن ببینمfluid:hapydancsmil: بعید نیست مریم باشه اومد خودشو لو داد با تشخیص جنوبی بودن هویت مجهول لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اه پس کی اعلام می کنید من بردم؟ خسته شدم. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اهپس کی اعلام می کنید من بردم؟ خسته شدم. خسته نباشی عمو وایسا یه چایی واست بیارم خستگیت دربره لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ به علت تابلو بودن بیش از حد فرد مجهول مسابقه رو پایان میدیم این فسقلی فقط قد کشیده قیافه اش همینجوری مونده و به همین دلیل به سرعت هویتش کشف شد خیلی تابلویی زهرا...یه کم عوض میشدی از بچگی تا الان دیگه...ایش هویت مجهولمون: partow لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ برنده این دوره که در کمال ناباوری خود زهرا درست حدس زد lady architect 20 امتیاز مبارکت باشه بیا توضیح بده این تابلو رو چجوری شناختی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ قبول نیست من بردم. من اسم کاربری رو گفتم. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ قبول ندارم آقا جان ... من که قیافم عوض شده ... اقا اینجا یه دونه گرافیست بود شبیه اونه اسمشو نمیدونم اما طراحی سایتم فک کنم ماله اونه فک کنم اسمش زهراس اگر اشتباه نکنم اسمتون شادی بود ... شما در اولین حدستون از کجا فهمیدی منم ؟؟؟!!!!! به نظرم Partow هست. نخیر ... عرض شود خدمتتون که خدایی این دفعه خیلی شبیه زهراس...تابلو شدی زهرا بیا خودتو لو بده... خدایی یکم عوض شدممم ... زهرا پرتو...........یا مهسا...........هر کی هست یه مدتی جنوب بوده چون کولر گازی تو تصویره دقتت منو کشته ... ایهیم ... ما اهوازی هستیم ... نخیر ........کاملا واضح و مبرهن هست که این دخمل خوشگل کسی نیست جز.............زهرا پرتویان زهرا دوست جونه خودمههههههههه:hapydancsmil::w02:partow تو که منو از نزدیک دیدی چرااا؟ دقت نکردی وگرنه تغییر کردما ... به علت تابلو بودن بیش از حد فرد مجهول مسابقه رو پایان میدیم این فسقلی فقط قد کشیده قیافه اش همینجوری مونده و به همین دلیل به سرعت هویتش کشف شد خیلی تابلویی زهرا...یه کم عوض میشدی از بچگی تا الان دیگه...ایش هویت مجهولمون: partow سپید ... خیلی راهنماییات تابلو بود ... عوض شدم ... باور کن ... :icon_pf (34): چرا اینقدر زود حدسیدید آخه ؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خب جایزه مارو بدید بریم. به رسم یادبود برای شرکت در این مسابقه و تشخیص درست لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زهرارو بيخيال تو نيستي؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سپید ... خیلی راهنماییات تابلو بود ... عوض شدم ... باور کن ... :icon_pf (34): چرا اینقدر زود حدسیدید آخه ؟ من اصن راهنمایی کردم؟ حتی یه میتینگ هم نیومدی...ببین دیگه چقدر همون شکلی موندی که جای ابهام نداشتی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زهرارو بيخيالتو نيستي؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا خودمم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چرا خودمم خب پس... يه لحظه داشتم شك ميكردم!!! لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حال کن ضریب هوشیوجایزمو بدین برم:gnugghender: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آره بیا فوت کن ببینمfluid:hapydancsmil: کتایون حالا خودت تو چشای من نگاه کن بعید نیست مریم باشه اومد خودشو لو داد با تشخیص جنوبی بودن هویت مجهول لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حال کن ضریب هوشیوجایزمو بدین برم:gnugghender: من هنوز در تعجب بسر میبرم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده