Neutron 60966 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من از همه زودتر گفتم Partow هست. سپیده جان اون امتیازه ما رو بده بریم اذیتمون نکن. بچه ها کار دارن می خوان برن.
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من از همه زودتر گفتم Partow هست. سپیده جان اون امتیازه ما رو بده بریم اذیتمون نکن. بچه ها کار دارن می خوان برن. شوما به کارات برس
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 چی شده چیزی رفته تو چشمت؟ فوت کنم؟ مریم کیه؟ یوزرشو بگین بابا آره بیا فوت کن ببینم fluid:hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 آره بیا فوت کن ببینمfluid:hapydancsmil: بعید نیست مریم باشه اومد خودشو لو داد با تشخیص جنوبی بودن هویت مجهول
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 اهپس کی اعلام می کنید من بردم؟ خسته شدم. خسته نباشی عمو وایسا یه چایی واست بیارم خستگیت دربره
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 به علت تابلو بودن بیش از حد فرد مجهول مسابقه رو پایان میدیم این فسقلی فقط قد کشیده قیافه اش همینجوری مونده و به همین دلیل به سرعت هویتش کشف شد خیلی تابلویی زهرا...یه کم عوض میشدی از بچگی تا الان دیگه...ایش هویت مجهولمون: partow
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 برنده این دوره که در کمال ناباوری خود زهرا درست حدس زد lady architect 20 امتیاز مبارکت باشه بیا توضیح بده این تابلو رو چجوری شناختی
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 قبول ندارم آقا جان ... من که قیافم عوض شده ... اقا اینجا یه دونه گرافیست بود شبیه اونه اسمشو نمیدونم اما طراحی سایتم فک کنم ماله اونه فک کنم اسمش زهراس اگر اشتباه نکنم اسمتون شادی بود ... شما در اولین حدستون از کجا فهمیدی منم ؟؟؟!!!!! به نظرم Partow هست. نخیر ... عرض شود خدمتتون که خدایی این دفعه خیلی شبیه زهراس...تابلو شدی زهرا بیا خودتو لو بده... خدایی یکم عوض شدممم ... زهرا پرتو...........یا مهسا...........هر کی هست یه مدتی جنوب بوده چون کولر گازی تو تصویره دقتت منو کشته ... ایهیم ... ما اهوازی هستیم ... نخیر ........کاملا واضح و مبرهن هست که این دخمل خوشگل کسی نیست جز.............زهرا پرتویان زهرا دوست جونه خودمههههههههه:hapydancsmil::w02:partow تو که منو از نزدیک دیدی چرااا؟ دقت نکردی وگرنه تغییر کردما ... به علت تابلو بودن بیش از حد فرد مجهول مسابقه رو پایان میدیم این فسقلی فقط قد کشیده قیافه اش همینجوری مونده و به همین دلیل به سرعت هویتش کشف شد خیلی تابلویی زهرا...یه کم عوض میشدی از بچگی تا الان دیگه...ایش هویت مجهولمون: partow سپید ... خیلی راهنماییات تابلو بود ... عوض شدم ... باور کن ... :icon_pf (34): چرا اینقدر زود حدسیدید آخه ؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 خب جایزه مارو بدید بریم. به رسم یادبود برای شرکت در این مسابقه و تشخیص درست
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 سپید ... خیلی راهنماییات تابلو بود ... عوض شدم ... باور کن ... :icon_pf (34): چرا اینقدر زود حدسیدید آخه ؟ من اصن راهنمایی کردم؟ حتی یه میتینگ هم نیومدی...ببین دیگه چقدر همون شکلی موندی که جای ابهام نداشتی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 زهرارو بيخيالتو نيستي؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا خودمم
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 آره بیا فوت کن ببینمfluid:hapydancsmil: کتایون حالا خودت تو چشای من نگاه کن بعید نیست مریم باشه اومد خودشو لو داد با تشخیص جنوبی بودن هویت مجهول
partow 25305 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 حال کن ضریب هوشیوجایزمو بدین برم:gnugghender: من هنوز در تعجب بسر میبرم ...
ارسال های توصیه شده