*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من از بابانوئل میخوام تو جورابم یه خرگوش سفید کوشولو بزاره لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ چیزی که من میخوام ، مادی نیست. اینم همینجوری گذاشتم گوش بدین شاید روحیتون شاد شه [flash= width = 100 height = 40] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من ازش میخوام که اینقدر بچه های مردم رو سر کار نذاره... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اکسپت اقامت موقت با ویزا کار تو .(..:) نمیشه؟یه اکسپت ویزا شنگن.... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ با وجودی که عید نوروز ما یه چیز دیگه هست ولی من هرسال دلم کریسمس هم میخواد............ لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من از بابا نوئل یک دنیا شادی تموم نشدنی میخام صندلی سال دیگه دانشگاهمم میخام البته ها........................ وای من عاشق کریسمس هستم لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وای آهنگتون خیلی قشنگه مرسی زیاد کلی انرژی مثبت گرفتم اینم برای شما چیزی که من میخوام ، مادی نیست. اینم همینجوری گذاشتم گوش بدین شاید روحیتون شاد شه [flash= width = 100 height = 40] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Michael - Last christmas.swf لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آخی جرج مایکل... یادش به خیر چه قدر من با این آهنگ خاطره دارم..من کلا با کریسمس زیاد خاطره دارم...عجیبه ها گاهی بیشتر از نوروز...به خاطر زمستون بودنش یه حس عجیب میده به آدم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سلام...............من از پاپا یه چیز دیگم میخواستم.......یه صندلی چپ دست توپ(حالاتوپم نبود ،نبود....فقط دیگه گردنم درد نیاد اینقد روصندلی راست امتحان دادم وجزوه نوشتم.....) خلاصه یکی دوتا صندلی چپ توپ که هم خودم هم همکلاسی چپ دستم تو دانشگاه حال کنیم................!:hapydancsmil: الان یه هات چاکلت گرمم بود خوب بود........!اینجا هوا سرده وپوشش منم کاملا تابستانی.........................! فهیمه لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه دونه Ebook reader میخوام قرار بود بخرم ولی نشد ظاهرا قسمت اینه که پاپا نوئل برام بیاره... لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دوست داشتم و دارم، چشمامو باز کنم و آرزویی رو که 2 سال اتنظارشو دارم ،پیشم باشه اگه بابانوئل،بابانوئله،خودش میدونه من چی دلم میخواد لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من خودم دوست دارم فردا بابانوئل که میاد یه تبلت خوب واسم بیاره. با یه عالمه زیتون. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه آبنبات میخوام اگه داد!!!!!!! اگه نمیدونین بدونین بچه های خارجی که آرزو میکنن بابا مامانشون میرن براشون آرزوشونو میخرن میزارن تو جوراب بابا نوئل نمیاره که بابا مامان ما هم که نمیخرن برامون لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حالا واسم سوال اینجاست که اگر ما یه چیز مشابه بابانوئل تو فرهنگمون داشتیم، ما چه چیزی از بابانوئل ایرونیمون می خواستیم؟ شما خودتون فرض کنید که بابانوئل میاد سراغتون فردا صبح؛ به این سوال پاسخ بدید. دوست داشتید بابانوئل صبح عید چه هدیه ای تو جورابتون گذاشته باشه؟با دلیل لطفا. دی: ipad :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا روی اون پسر کلاسمونُ کم کنم! فک میکنه هیچکی آی پد نداره فقط خودش داره....ایییییش:icon_razz: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یا آبنبات میخواماگه داد!!!!!!! اگه نمیدونین بدونین بچه های خارجی که آرزو میکنن بابا مامانشون میرن براشون آرزوشونو میخرن میزارن تو جوراب بابا نوئل نمیاره که بابا مامان ما هم که نمیخرن برامون یعنی بابا نوئل وجود نداره؟ راست میگی؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ipad :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا روی اون پسر کلاسمونُ کم کنم! فک میکنه هیچکی آی پد نداره فقط خودش داره....ایییییش:icon_razz: توام که هی روی اون پسره ی کلاستون رو کم کن و اینا لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ یعنی بابا نوئل وجود نداره؟ راست میگی؟ بله بابا نوئل رو ساختن برای گول مالیدن سر ما بچه ها وگرنه من از این کامپیوترا ازش میخواستم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ توام که هی روی اون پسره ی کلاستون رو کم کن و اینا من اولین بارمِ که میخوام روشِ کم کنمُ اینا! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ipad تا روی اون پسر کلاسمونُ کم کنم! فک میکنه هیچکی آی پد نداره فقط خودش داره....ایییییش حس حسادت زنها گل کرد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بابا نوئل توروخدااااااا از اینا میخوام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک خاصیتی که داره اینه که وقتی توشی انگار تو بهشتی و وقتی بیرون میای انگار پرتت کردن تو جهنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده