luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ دلم برایت تنگ می شود . آواز هایم را ، به پای سکوتت قربانی میکنم . ای کاش قربانی دیگری ، بجز صبر داشتم تاتمامی تاریخ وجودم را ، به پای خیره گی چشمان تو قربانی می کردم .... فاصله فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ همواره عشق بی خبر از راه مي رسد چونان مسافري که به ناگاه مي رسد وا مي نهم به اشک و به مژگان تدارکش چون وقت آب و جاروي اين راه می رسد اينت زهي شکوه که نزدت سلام من با موکب نسيم سحرگاه مي رسد با ديگران نمي نهدت دل به دامنت چونانکه دست خواهش کوتاه مي رسد ميلي کمين گرفته پلنگانه در دلم تا آهوي تو کي به کمينگاه مي رسد! هنگام وصل ماست به بام بزرگ شب وقتي که سيب نقره اي ماه مي رسد شاعر!دلت به راه بياويز و از غزل طاقي بزن خجسته که دلخواه مي رسد 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ از تهی سرشار، جویبار لحظه ها جاریست... 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ گفتی که بیا و از وفایت بگذر از لهجه بی وفاییت رنجیدم گفتم که بهانه ات برایم کافیست معنای لطیف عشق را فهمیدم 4 لینک به دیدگاه
abs.h 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ زمانه خراب است ما خوابیم چه خواب خرابی بر ویرانه های شهر ما را برده تا نا کجا 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ مرا تو برنجان خنده ات مرا کافیست ز من روی نگردان دیدنت مرا کافیست . فاصله (گویا برهان) فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ حال من خوب است اما با تو بهتر می شوم آخ ... تا می بینمت یک جور دیگر می شوم با تو حس شعر در من بیشتر گل می کند یاسم و باران که می بارد معطر می شوم در لباس آبی از من بیشتر دل می بری آسمان وقتی که می پوشی کبوتر می شوم آنقدر ها مرد هستم تا بمانم پای تو می توانم مایه ی گهگاه دلگرمی شوم میل، میل توست اما بی تو باور کن که من در هجوم باد های سرد پرپر می شوم ================================== ::::::::::::::::در لباس آبی از من بیشتر دل می بری آسمان وقتی که می پوشی کبوتر می شوم:::::::::: 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اینبــــــار که به دنیا آمدیــــــ وارونه زندگیــــــ کن هرچهـــــــ فکر می کنمـــــ روزهای کودکیــــــ برای پایانی خوش ساختهـــــ شده بودند. . . 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ گفته بودند که از دل برود یار چو از دیده برفت سالها هست که از دیدهی من رفتی لیک " دلم از مهر تو آکنده هنوز" 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ بَهره بانکی ست نگاهت گاهی... بر حسب تورم سالانه ی دوستی مان... بالا و بالا و بالاتر می رود... . . . موخره:نصیب هر کی شد این چند سطر... با یک لبخند رو لب هاش اُجرتش رو بهم بپردازه...من یک لبخند کوچیک داشتم موقع نوشتنش... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ گفتم بدوم تا تو همه فاصله ها را تا زود تر از واقعه گویم گله ها را چون آینه پیش تو نشستم که ببینی در من اثر سخت ترین زلزله ها را پر نقش تر از نقش دلم بافته ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله هارا ما تلخی نه گفتنمان را که چشیدیم وقت است بنوشیم از این پس بله ها را بگذار ببینیم بر این جغد نشسته یک بار دگر پر زدن چلچله ها را یک بار هم ای عشق من از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اما.... بگو کجاست؟ انجا که زیر بال تو در عالم وجود یک دم به کام دل بالی توان گشود اشکی توان فشاند شعری توان سرود 3 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ ما را چه سود اینهمه سودای بندگی آن شور و آن همهمه بر پای زندگی ما را چه سود عاشقی یار سنگ دل آن دم که شد سفسطه در پای زندگی.... گویا برهان فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ همواره عشق بی خبر از راه مي رسدچونان مسافري که به ناگاه مي رسد وا مي نهم به اشک و به مژگان تدارکش چون وقت آب و جاروي اين راه می رسد اينت زهي شکوه که نزدت سلام من با موکب نسيم سحرگاه مي رسد با ديگران نمي نهدت دل به دامنت چونانکه دست خواهش کوتاه مي رسد ميلي کمين گرفته پلنگانه در دلم تا آهوي تو کي به کمينگاه مي رسد! هنگام وصل ماست به بام بزرگ شب وقتي که سيب نقره اي ماه مي رسد شاعر!دلت به راه بياويز و از غزل طاقي بزن خجسته که دلخواه مي رسد زیباست . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ هر کس جهانش مملو از آشوب باشد باید که حالش با کسی هم خوب باشد با یک نفر باشد که حالش را بفهمد پر طاقت و پر صبر چون ایوب باشد پیش نگاهش آدمی بسیار خوب و ... وارسته و بسیار هم محبوب باشد دنیا برای زندگی جای قشنگیست وقتی که جنس زندگی مرغوب باشد قطعا که آدم های دنیا در تلاشند تا سهم هر کس از جهان مطلوب باشد دیده به بوی پیرهن پر نور گردد در عشق هر کس هم قد یعقوب باشد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ ای دل صبور باش و مخور غم که عاقبت این شام صبح گردد و این شب سحر شود 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ ما را ز کوی باده فروشان گریز نیست تا باده در خم است همینجا نشسته ایم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۸ برای دل بریدن خنجری برانتر از دل نیست اگر آزرده از عشقی ، به دنیا مهربانی کن ... 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ هرقدر رفاقت بکنم میارزی اظهار صداقت بکنم میارزی آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست صدبار که یادت بکنم میارزی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده