Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یلدا فقط بر دوستانم ( در لیست یا خارج از لیست دوستان ) مبارک باد برای کسانی که مرا در لیست دشمنان خود قرار داده اند هم یلدا هم عید و هم در مواقع لازم دیگر دعاهای دیگری خواهم داشت و ارزوهای دیگری ! این تاپیک براتبریک گفتن نیست برای پاک کردن دلها از کدرت هاست کاش میشد برای همه این دعا رو میکردید تا همه با هم بهتر میشدن 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیک براتبریک گفتن نیست برای پاک کردن دلها از کدرت هاست کاش میشد برای همه این دعا رو میکردید تا همه با هم بهتر میشدن وحید جان اونکه گفتم برای کسانی که مرا درلیست دشمنان خود قرار داده اند معلوم نیست حتما دعای خوبی باشه که برای همه اونکار رو بکنم کسانی که خود را با بقیه بد میکنند و پیشقدم در قهر و بخصوص دو بهم زنی و ایجاد فضای دشمنی میشن. حتی برای اینکار در پشت پرده کمپین راه میندازند اگه دوست دارند خودشون هم در رفع کدورت پیش قدم بشن اگه هم دوست ندارند بذاردشمن بمانند هیچ اتفاقی نمی افتد الا اینکه هدف دعا و ارزو قرار میگیرند ! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ وحید جان اونکه گفتم برای کسانی که مرا درلیست دشمنان خود قرار داده اند معلوم نیست حتما دعای خوبی باشه که برای همه اونکار رو بکنم کسانی که خود را با بقیه بد میکنند و پیشقدم در قهر و بخصوص دو بهم زنی و ایجاد فضای دشمنی میشن. حتی برای اینکار در پشت پرده کمپین راه میندازند اگه دوست دارند خودشون هم در رفع کدورت پیش قدم بشن اگه هم دوست ندارند بذاردشمن بمانند هیچ اتفاقی نمی افتد الا اینکه هدف دعا و ارزو قرار میگیرند ! من منظور حرفت رو متوجه شدم شاید گذشت یه طرف قضیه رو حل کنه شایدم حل نکنه فقط بهتر کنه این بحران رو 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ هر چه از روشنی و سرخی داریم برداریم کنار هم بنشیینیم و بگذاریم که دوستی ها سدی باشند در برابر تاریکی ها یلدایتان رویایی…روزهایتان پر فروغ، شبهایتان ستاره باران . . . 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ در آغاز زمستان هرگز زمستانی مباد ، بهار آرزوهایت یلدا مبارک . . . 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ ايشالا يلدا ديگه خانوادگي بشت سيستم بشينيم و تبريك بگيم 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ روی گل شما به سرخی انار شب شما به شیرینی هندوانه خندتون مانند پسته و عمرتون به بلندی یلدا یلدا برهمه دوستان نواندیشم عزیز مبارک 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ روی گل شما به سرخی انار ، شب شما به شیرینی هندوانه ، خندتون مانند پسته و عمرتون به بلندی یلدا . شب یلدا مبارک . . . لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بچه که بودم شنیده بودم یلدا طولانی ترین شب ساله. فکر می کردم خیلی طولانی تره. :icon_pf (34): منم کلا از این بچه هایی بودم که صبح زود بیدار شدن واسم خیلی سخت بود. یعنی خیلی ها... مامانم میگفت شب یلدا خیلی طولانیه . شب خیلی میخوابی دیگه صبح زودتر بیدار شو. منم باور می کردم صبح سریع تر بیدار میشدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ شب يلدا كه ما نيستيم هممون ميريم مهموني:gnugghender:چه خوب بود اين شب عيدي هم ميدادن چرا هندونه ميخورن ؟دليلش چيه؟ دستشوئی شون بگیره هی برن دستشوئی تا صبح بیدار باشن!! این اولین دلیلشه البته شاید دلیلای دیگم داشته باشه فکور جان پذیرایی هم بکن آقا. من امشب خوابم میاد. میرم بخوابم. فردا شب میام کلی حرف دارم. انار نداشته باشین من نمیاما :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دستشوئی شون بگیره هی برن دستشوئی تا صبح بیدار باشن!!این اولین دلیلشه البته شاید دلیلای دیگم داشته باشه انار نداشته باشین من نمیاما :hapydancsmil: بر اساس یك باور قدیمی، مردم با این كار، با میوههای تابستانی وداع میكنند و با خوردن خشكبار گرم به استقبال سرما میروند و یلدا را جشن میگیرند تا نشانگر تقابل سرما، ناباروری، پژمردگی و مرگ با گرما، روشنایی، باروری، سبزی و زندگی باشد. در ضمن انار هم داریم. شما تشریف بیارید. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من شب چیلّه (یلدا) امسال دور از خانواده و تو شهر غریب هستم به جای هندونه و آجیلو اینا هم احتمالا بساط لهو و لعب(!) چیده میشه مرگ بر آمریکا خوراکی های این شب تو اورمیه رو هم من بگم، هندونه؛مخصوصا حلوای گردویی که یکی از سوغاتی های اورمیه هست و حلوای هویج گاها، این حلواها فقط اسمشون حلواستا اگه ندیدین بدونین خیلی چیز خوشمزه ای هست، پشمک و انار و میوه های دیگه و آجیل و تخمه من از بچگی از یلدا خوشم میومد چون از فرداش روزها بلند میشن؛ البه اگه اشتباه نکنم از لحاظ تکنیکی چند روز قبل از یلدا هست که روزا بلند میشن 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ شب یلدای امسال خیلی احساس تنهایی خواهم کرد... منتظر یه اتفاق خوبم... دلمون رو پاک کنیم زمستون فصل پاکیه... یلداتون شاد... 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من شب چیلّه (یلدا) امسال دور از خانواده و تو شهر غریب هستم به جای هندونه و آجیلو اینا هم احتمالا بساط لهو و لعب(!) چیده میشه مرگ بر آمریکا خوراکی های این شب تو اورمیه رو هم من بگم، هندونه؛مخصوصا حلوای گردویی که یکی از سوغاتی های اورمیه هست و حلوای هویج گاها، این حلواها فقط اسمشون حلواستا اگه ندیدین بدونین خیلی چیز خوشمزه ای هست، پشمک و انار و میوه های دیگه و آجیل و تخمه من از بچگی از یلدا خوشم میومد چون از فرداش روزها بلند میشن؛ البه اگه اشتباه نکنم از لحاظ تکنیکی چند روز قبل از یلدا هست که روزا بلند میشن با سلام ما میریم هندونه رو از مرکز میخریم . بعد میریم داخل بازار و آجیلم میخریم. بعد از جلو مسجد اعظم هم انار میخریم و جای شما رو هم خالی میکنیم. حلوا گردوئی حسین مظلوم هم میخریم و شمام برو با دوستانت خوش باش. چله قارپوزی اودا نه قارپوز. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ شب یلدای امسال خیلی احساس تنهایی خواهم کرد...منتظر یه اتفاق خوبم... دلمون رو پاک کنیم زمستون فصل پاکیه... یلداتون شاد... همه مون اینجا پیش هم خواهیم بود. شما تنها نخواهید بود. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من شب چیلّه (یلدا) امسال دور از خانواده و تو شهر غریب هستم به جای هندونه و آجیلو اینا هم احتمالا بساط لهو و لعب(!) چیده میشه مرگ بر آمریکا خوراکی های این شب تو اورمیه رو هم من بگم، هندونه؛مخصوصا حلوای گردویی که یکی از سوغاتی های اورمیه هست و حلوای هویج گاها، این حلواها فقط اسمشون حلواستا اگه ندیدین بدونین خیلی چیز خوشمزه ای هست، پشمک و انار و میوه های دیگه و آجیل و تخمه من از بچگی از یلدا خوشم میومد چون از فرداش روزها بلند میشن؛ البه اگه اشتباه نکنم از لحاظ تکنیکی چند روز قبل از یلدا هست که روزا بلند میشن پشمک حاج عبدالله یادت نره 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ با سلام ما میریم هندونه رو از مرکز میخریم . بعد میریم داخل بازار و آجیلم میخریم. بعد از جلو مسجد اعظم هم انار میخریم و جای شما رو هم خالی میکنیم. حلوا گردوئی حسین مظلوم هم میخریم و شمام برو با دوستانت خوش باش. چله قارپوزی اودا نه قارپوز. البته من چون سون بشیه هستم مامانم همه چی برام نگه میداره فکور مگر اورمولوسان؟ پشمک حاج عبدالله یادت نره از بچگی بدم میاد از پشمک یینده البیر گیل ییرم ------------------------------ یادش بخیر اولین شب یلدایی که یادم میاد همه جمع شده بودیم تو خونه مامان بزرگمینا یه کرسی خیلی بزرگ داشتن زیر اون و داشتن لودو(نمیدونم اسم فارسیش چیه؟) بازی میکردن من بچه بودم نمیزاشتن بازی کنم هی خان ننه هایاندا گالدین؛ بله باشیوا دولاننام 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ همیشه هندونه های شب یلدا بیمزه ان 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده