*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من پستهای Essi = حقیقت طنز گونه Neutron= داشتن اگاهی و دانش کافی نسبت به تاپیک sam_arch = بیان ادبی from_hell = اطلاعات بالا FatiMa. =اطلاعات خوبش Fakur = از جدیت پستهاشون خوشم میاد 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اینا! pianist S.F Spow Himller Essi alimec آخیش یکی منو گفت داشتم میمردم از حسادت 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ آخیش یکی منو گفت داشتم میمردم از حسادت :ws28: زود تر میگفتی بیا >>>>> alimec 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ آخیش یکی منو گفت داشتم میمردم از حسادت با سلام منظور من از طرح موضوع اشاره به تاپیک ها بوده. اگه در خصوص نظرات از من بپرسن من شما رو بعنوان برترین و عالیترین صاحب نظر میشناسم و احترام فوق العاده ای به نظرات شما دارم و همیشه هم برایم قابل استفاده بودن. تشکر 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ برمیگرده! فعلا زود تر براش فاتحه میخونیم که اگر زیر درس قالب تهی کرد اون دنیا توشه ای داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ نورتون...وافن....سام....پوریا...S.F... زیادن البته 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ مال خودم اون تاپیک کدو تنبل رو میگی یا اون انشای زن میخوام زن نمیخوام رو ؟ 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ Neutron.... Essi.... پاییز امیدوار ..... viviyan.... fakur .... Waffen 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اون تاپیک کدو تنبل رو میگی یا اون انشای زن میخوام زن نمیخوام رو ؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ با کسب اجازه از محضر جناب شادمهرباز میخوام یه نکته رو بیان کنم. مثلا ایشون بدجوری به من و رفتار من آلرژی دارن و اینم بهم فهموندن. خوب؟ بنده به شما آلرژی ندارم ، فقط شخصیت تون رو اون طوری که خودتون دوست دارید نمیبینم ، با این حال بازم اگه پستی ازتون ببینم با آلرژی ازش رد نمیشم چه بسا ممکنه با پست تون موافق هم باشم بعضی مواقع. من بجای اینکه دلگیر بشم رو مبانی ایراداتی که ایشون به من داشتند فکر کردم و سعی کردم که خودمو اطلاح کنم. و تا حدودی هم موفق شدم که از ایشان هم تشکر میکنم. میخوام بگم بعضی آلرژی ها بحق و سنجیده است و اگه با احترام بهش نگاه بشه باعث رشد انسان میشه. بسیار عالی! حالا که میفرمایید "رو مبانی ایراداتی که ایشون به من داشتند فکر کردم و خودمو اصلاح کردم" میشه چند تا از اون ایراداتی که من به شما داشتم و اصلاحش کردید رو عنوان کنید ؟ اصلا اصلاح کردنش هم پیشکش خودتون فقط لطف کنید اون ایراداتی که تشخیص دادین من بهتون وارد میدونمو بیان کنید ! ----- در راستای عنوان تاپیک ، من فکر میکنم پست ها هم مثل هنر ژانرهای مختلفی دارن توی هر ژانری یکی خبره ست معمولا از خوندن پستهای وافن ، سارا افشار ، میلاد و فروغ و امیر جی بی همیشه لذت میبرم بقیه کاربرا هم توی زمینه های خاصی خوب مینویسن که اگه بخوام اسم ببرم خیلی زیاد میشه 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ این اسامی که میگم...مربوط به حافظه ی الانم.... اول مشخص کنم..که دوستانی که در گاه نوشته ها مطلب می زارن...مورد احترام من هستن...همونجور که تشکر من پایه نوشته هاشون هست... در بقیه موارد... کاربرای محترم و عزیز... مهناز دی ... کلکسیونی از نوشته های ادبی و تخصصی.... فاطیما.....تاپیک های تخصصی شون...جدیدا تاپیک های ادبیشون... سپیده ام تی .....تاپیکهای آموزشی.....و تاپیک ادبی وونوس.....تاپیک های علمی.... مینی....تاپیک های ادبی...و روح شاد نوشته ها این از هم رشته ای ها..... از سایر تاپیک ها و نوشته ها...... دوستان عزیز و بزرگوارم..... اسی عزیز....تسلط در نوشته ها نوترون عزیز.....سیر گوناگون نوشته ها و اندیشه در نوشته ها... هیمیلر عزیز.....تاپیک های تخصصیشون..مورد استفاده ی من هست در بخش پزشکی... پیانیست عزیز.....قلمشون ویژه دوست دارم..... فکور عزیز......صراحت در نوشته ها.... پولاریس عزیز.....قدرت ادبی فراوان . . . این دوستان یادم بود....و ویژگی های نوشته هاشون از دید من.... از سایر دوستان که فراموش کردم اسمشون رو ببرم عذرخواهی می کنم... 14 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ آدمهای متفاوتی بودن که از پست هاشون خوشم اومده اما تعداد بیشتر پستهایی که خوشم اومده یا از پستهاشون بیشتر از بقیه خوشم اومده : آرخا، ساناز،فروغ, ویویان(بیشتر تاپیکاش تا پستاش) سهیل(با خیلی از نظراتش کاملا و خیلی زیاد مخالفم اما پستهایی داشته که دوس داشتم)، نوترون(اطلاعات بالا در مورد موضوع تاپیک و بی تعصب) و امیر جی بی بوده چن نفر هم هم هستن که به اندازه همین افراد براشون احترام قائلم و پستهاشون رو دنبال میکنم: لرنا, پاییز امیدوار, کتایون, اسی, سیندخت, شیما, جانی دپ, کهربا، ام آرچی, شادمهر باز, گیزمو, سفید برفی,ام پیای بی, مینی, سپیده ام تی, وافن... و مطمئنا بعضیها الان یادم رفته! ببخشید... یکی هم بود که الان نیست.. چقدر دوسش داشتم خدا میدونه واقعا حیف شد... و اون کسی نیست جز بیتاب عزیزمممم... پست هاش بینظیر بود هیشکی بیتاب نمیشه هیشکی.... 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بنده به شما آلرژی ندارم ، فقط شخصیت تون رو اون طوری که خودتون دوست دارید نمیبینم ، با این حال بازم اگه پستی ازتون ببینم با آلرژی ازش رد نمیشم چه بسا ممکنه با پست تون موافق هم باشم بعضی مواقع. بسیار عالی! حالا که میفرمایید "رو مبانی ایراداتی که ایشون به من داشتند فکر کردم و خودمو اصلاح کردم" میشه چند تا از اون ایراداتی که من به شما داشتم و اصلاحش کردید رو عنوان کنید ؟ اصلا اصلاح کردنش هم پیشکش خودتون فقط لطف کنید اون ایراداتی که تشخیص دادین من بهتون وارد میدونمو بیان کنید ! ----- در راستای عنوان تاپیک ، من فکر میکنم پست ها هم مثل هنر ژانرهای مختلفی دارن توی هر ژانری یکی خبره ست معمولا از خوندن پستهای وافن ، سارا افشار ، میلاد و فروغ و امیر جی بی همیشه لذت میبرم بقیه کاربرا هم توی زمینه های خاصی خوب مینویسن که اگه بخوام اسم ببرم خیلی زیاد میشه یکبار من یه حرف خوبی زده بودم و شما اومدی و به من گفتی: هان , کم کم داری ادم میشی. اینو یادتونه؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یکبار من یه حرف خوبی زده بودم و شما اومدی و به من گفتی: هان , کم کم داری ادم میشی. اینو یادتونه؟ ای بابا بیخیال بشید خب. موضوع تاپیک که چیز دیگه ای هست. شادی توام بیخیال شو. واقعا جای بحث داره این موضوع؟ 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یکبار من یه حرف خوبی زده بودم و شما اومدی و به من گفتی: هان , کم کم داری ادم میشی. اینو یادتونه؟ کاش یکی پیدا میشد اینو به من میگفت ...پس من کی آدم میشم ...... کلا پست همه بچه ها قشنگ و زیباست من شخص خاصی رو نمیتونم بگم ......... 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا بیخیال بشید خب.موضوع تاپیک که چیز دیگه ای هست. شادی توام بیخیال شو. واقعا جای بحث داره این موضوع؟ با تشکر از شما. نظر من در مورد حواب به یکی از دوستان در مورد داشتن دید مثبت بود که یه مثال واقعی زدم. و همونجا از شادمهرباز هم تشکر کردم. بقول شما برای اینکه موضوع تاپیک منحرف نشه. گفتگو رو تمومش میکنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده