*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دوستان حتما مطلع هستین که سری جدید پوآرو از شبکه من و تو در حال پخش شدنه. من که واقعا از این سریال لذت میبرم و مدام یاد بچگی هام میوفتم. البته این سانسور نکردنش هم برام جالبه، گویا ما هم مثل خیلی از مردمان سایر کشورها داریم به دیدن یکسری صحنه های عاشقانه عادت میکنیم و دیگه مثل گذشته تو خانواده همه چشم ها گرد نمیشه !! میخواستم نظرتون را درباره این سریال بدونم. چه از نظر ماجراهای سریال بر اساس رمان های خانم آگاتا کریستی چه دوبله و چه صحنه آرایی و.... خوشحال میشم از هر قسمت هرکس هرچیزی براش جالب بود را بنویسه. عکسی از آگاتا کریستی 22 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قسمت اول : قتل خانم مک گینتی قسمت اول در سال 2008 ساخته شده و نام این اپیزود هست پوآرو قصد دارد ثابت کند مردی که به قتل متهم شده در واقع بیگناه است. همین، پوارو را وارد دشوارترین چالش حرفه ایاش میکند. خانم مک گینتی با وارد آمدن ضربهای مهلک به قتل رسیده و مستاجرش "جیمز بنتلی" به عنوان متهم شناخته شده و ... 18 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قسمت دوم : گربه ای میان کبوتر ها محبوبترین کاراگاهی که آگاتا کریستی خلق کرده یعنی هرکول پوآرو (دیوید ساچت) با یکی از خطرناکترین و عجیبترین پرونده هایش دست و پنجه نرم میکند. پرونده ای که در آن هم جاسوسی بین المللی هست هم انقلابی در خاورمیانه و هم یک شاهزاده گم شده. وارث تاج و تخت پادشاهی یکی از کشورهای خاورمیانه از دست انقلابیون به مدرسه دخترانه ای در انگلستان پناه برده است. اما وقتی معلم های مدرسه، یک به یک به قتل میرسند تازه معلوم میشود آنجا چندان هم بهشت امنی برای شاهزاده نیست. 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قسمت سوم : دختر سوم کارآگاه سرشناس بلژیکی، هرکول پوارو، به نویسنده رمان های جنایی، آریادنی الیو، می پیوندد و تلاش میکند بیگناهی نرما رستاریک، دخترجوان متهم به قتل را ثابت کند. این راز به خودکشی 18سال پیش مادر نرما بازمی گردد، ولی با پیشروی داستان، پوارو کشف میکند که پاسخ این معما در حقیقت تکان دهندهای نهفته است. 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من دیگه چندان حوصله دنبال کردن داستانهای پلیسی اونم به سبک قدیمی رو ندارم جدیدا اگر درارتباط با پزشکی باشه دنبال میکنم که البته اجازه نمیدهند ببینم 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من که خیلی این سریالو دوست دارم کامل همشو میبینم به شدت هم یاده بچگی هام میافتم بخش مورده علاقم هم آخره سریاله...که همه متهمین یه جا جمع میشن و پوآرو همه چیو واسه همه توضیح میده و متهم اصلی پیدا میشه 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من عاشق پوآرو هستم.چه روزایی پخش میشه؟چه ساعتی؟دوبلش خوبه؟ 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من عاشق پوآرو هستم.چه روزایی پخش میشه؟چه ساعتی؟دوبلش خوبه؟ جمعه ساعت 10 شب از شبکه من و تو. دوبله اش به پای ایران نمیرسه اما تقریبا حرفه ای است و قابل قبوله. 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من دیگه چندان حوصله دنبال کردن داستانهای پلیسی اونم به سبک قدیمی رو ندارم جدیدا اگر درارتباط با پزشکی باشه دنبال میکنم که البته اجازه نمیدهند ببینم دو داستان پلیسی هست که من فکر کنم صد سالم بشه باز هم برام جذاب هستن یکی پوآرو و دیگری شرلوک هلمز.بی نهایت زیبا هستن 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دو داستان پلیسی هست که من فکر کنم صد سالم بشه باز هم برام جذاب هستنیکی پوآرو و دیگری شرلوک هلمز.بی نهایت زیبا هستن چکارکنم دوست ندارم فقط یک سریال بود "جنایت های پنهان "بود اسمش فکرکنم یه چیزی تومایه ی کار پزشک قانونی بود برای کشف جرایم اونو خیلی دوست داشتم........باحال بودند.. 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ جمعه ساعت 10 شب از شبکه من و تو.دوبله اش به پای ایران نمیرسه اما تقریبا حرفه ای است و قابل قبوله. ای وای امروز جمعه بود.چه شانسی داریم ها. اون که صد البته.تو ایران اکبر منانی به جای پوآرو صحبت میکرده.الکی که نیست.کاملی مدیر دوبلاژ بوده.مقامی به جای هستینگز صحبت کرده.اینا بزرگان دوبله هستند 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ چکارکنم دوست ندارم فقط یک سریال بود "جنایت های پنهان "بود اسمش فکرکنم یه چیزی تومایه ی کار پزشک قانونی بود برای کشف جرایم اونو خیلی دوست داشتم........باحال بودند.. اخه داستان هایی مثل پوآرو،شرلوک هلمز و خانم مارپل داستان های فقط پلیسی نیستن.من که حتی با اهنگ پوآرو هم دیوانه میشم.اهنگسازش کریستوفر گانینگ هست.بی نظیر. البته خب سلیقه ی هر کس فرق میکنه 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اخه داستان هایی مثل پوآرو،شرلوک هلمز و خانم مارپل داستان های فقط پلیسی نیستن.من که حتی با اهنگ پوآرو هم دیوانه میشم.اهنگسازش کریستوفر گانینگ هست.بی نظیر.البته خب سلیقه ی هر کس فرق میکنه کاملا موافقم 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من پوارورو با صدای خودش دوس دارم صدای این دوبلرش نچسبه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ چه قد دوست دارم مثل گذشته ها بتونم سریال ها رو دنبال کنم...اگرچه که کلا از فیلم دوبله شده خوشم نمیاد...تمام صدا های صحنه از بین میره...حیف... 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی خیلی این سریال رو دوست دارم. عاشق سریال های پلیسی بودم تو بچگی.واسه همین مثل خیلی از بچه ها عشق پلیس شدم. یک بار بهم گفتن باید چادر کشی سرکنی دیگه قیدش رو زدم! ولی من صدای خودش رو میخوام! ولی هیشکی شرلوک هولمز نمیشه واسه من! 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ برا ما پارازیت انداختن کل شبکه هامون پوکیده فقط آی فیلم داریم پس من نمیتونم نقدش کنم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من با این دوبله دوست ندارم...نمیبینمش...البته الان کلا ظرفیت و حس سریال بینی ندارم...چند سال پیش بود شاید.. مرسی ساناز جون واسه علاقه مندان تاپیک خوبی میشه 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اولندش : من خوابگاهم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دومندش : تو خونه ما کانال من و تو نداریم (از وقتی که مسیرش عوض شد دیگه نگرفتم ) سومندش : تو نت جایی نداره که بشه اینو دانلود کرد و دید ؟ چهارمندش : خب همه زحمتش یه فلشه با یه خط dsl پرسرعته ، ضبط کنید بزارید مام ببینیم دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: پنجمندش : من دیوونه سریال پوارو و کلا اگاتا کریستی بودم و هستم کل دوره راهنمایی من به خوندن کتابای اگاتا گذشته بخصوص کتاب سرو غمگین و قتل بر روی رودخونه نیلش ششمندش : کتابای دافنه دوموریه هم خیلی عالیه هرچن من اصلا رو نت کتابی ازش پیدا نکردم اونم مثل اگاتا می نویسه هفتمندش : سانازی کلی دلمو آب کردی نزدیک امتحانا 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ برا ما پارازیت انداختن کل شبکه هامون پوکیده فقط آی فیلم داریم پس من نمیتونم نقدش کنم این کانال روی سه تا ماهواره پخش میشه ها. همش پارازیته؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده