رفتن به مطلب

چرا چوپان دروغگو را حذف کردند؟

ارسال های توصیه شده

0.563974001317388610_taknaz_ir.jpg

چوپانی گاه گاه بی سبب فریاد می زد : گرگ آمد ! گرگ آمد!

مردم برای نجات چوپان و گوسفندان به سوی او می دویدند. اما چوپان می خندید و مردم می فهمیدند که دروغ گفته است.

ازقضا روزی گرگی به گله زد. چوپان فریاد کرد و کمک خواست. مردم گمان کردند که باز دروغ می گوید. هر چه فریاد کرد و کمک خواست هیچکس به کمک او نرفت. چوپان دروغگو تنها ماند و گرگ همه گوسفندان را درید.

هر چقدر فکر می کنم ، هرچقدر به خودم فشار می آورم که بفهمم چرا داستان چوپان دروغگو را از کتابهای درسی حذف کرده اند عقلم به جایی قد نمی دهد ! چه اشکالی بر این داستان زیبا و آموزنده پیدا کردند که آنرا اینگونه به سرعت و ناگهانی سر به نیست کردند ؟ نکند داستان این مرد جاهل و بی سواد که همه را با دروغهای شاخدار و بی معنیش سرکار می گذاشت در جامعۀ ما نماد واقعی و حقیقی پیدا کرده بود که دیگر نیازی به درج داستانش در کتابهای درسی حس نکردند؟ نکند ترسیدند بچه ها با خواندن آن به واقعیتی تلخ و گزنده پی ببرند ؟ آه . . . من چقدر ساده ام . . .

کی نوبت دهقان فداکار می رسد ؟

• Like 29
لینک به دیدگاه

داریوش هخامنشی بارها و بارها در کتبیۀ بیستون از لفظ دروغ استفاده کرده و آنرا به شدت مذمت کرده او در بند 13 کتبیۀ خود آورده است :

بند 13- داريوش شاه گويد : از آن جهت اهورا مزدا مرا ياري کرد و خدايان ديگري که هستند که پليد نبودم . دروغگو نبودم . تبهکار نبودم . نه من نه دودمانم . به راستي رفتار کردم . نه به ضعيف نه به توانا زور نورزيدم . مردي که دودمان من همراهي کرد او را نيک نواختم . آن که زيان رسانيد اورا سخت کيفر دادم .

ولی اگر در حال حاضر بخواهند به دستور متصدیان امر کتیبه ای بر روی کوه دماوند بکنند باید آنرا اینگونه بنویسند :

بند 13 - روئسا گويند : از آن جهت خداوند مارا ياري کرد و خدايان ديگري که هستند که پليد بودیم . دروغگو بودبم . تبهکار بودبم . هم ما هم دودمانمان . به راستي رفتار نکردبم . به ضعيف و به توانا زور ورزيدیم . مردي که دودمان ما همراهي نکرد او را سیلی نواختیم . آن که زيان رسانيد او را سخت تشویق کردیم.

• Like 20
لینک به دیدگاه

یه نگاهی به دورو برت بندازی متوجه میشی

انقدر دروغگو زیاد شده که چوپان دروغگو پیشش راستگو ترین انسانهاست

فقط کمی دقت کن:icon_pf (34):

• Like 12
لینک به دیدگاه

واقعیتش یا دروغش اینکه:

چوپان دروغگو نبوده/هر بار که مردم رو صدا می زده گرگه میرفت یه جا قایم میشد تا مردم فک کنم چوپان دروغگو هست:w58:

• Like 10
لینک به دیدگاه
واقعیتش یا دروغش اینکه:

چوپان دروغگو نبوده/هر بار که مردم رو صدا می زده گرگه میرفت یه جا قایم میشد تا مردم فک کنم چوپان دروغگو هست:w58:

پس اون ریشخندی که به مردم میزد و مسخرشون میکرد واسه چی بوده:w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
پس اون ریشخندی که به مردم میزد و مسخرشون میکرد واسه چی بوده:w58:

آها میگن بعضا فاز و نولش قاطی میشد:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چوپان دروغ گو رییس جمهور یه کشوری شد:whistle:

بخاطر همین حذفش کردن

دقیقا...! :whistle:

به دلیل پیدا شدن موارد مشابه در واقعیت حذف شد! :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

یادگاری از دوران خوش مدرسه

155601_349.jpg

** یادمان باشد ...

دروغگوها میتوانند از راستگویان هم پیشی بگیرند!! بویژه وقتی پیشاپیش، چوب، گوسفندها و سگهای نگهبانتان را به آنها سپرده باشید!!

**:http://www.bahaneh.net/hall/topic_show.php?t=64319

• Like 8
لینک به دیدگاه

به همان دلیل که دارا و سارا اکرم و امین شدند:icon_pf (34):

از طرفی چوپان دروغ گو دست خیلی از آمار باز های این دوره رو رو میکرد!:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هر چیزی که چشم مردم رو باز می کنه به کل حذف میشه و هر چیزی مثل تورم و بیماری که مردم رو بیشتر سرگرم می کنه روز به روز بیشتر هم میشه و مردم اصلاً وقت نمی کنن به یکسری چیزا (همون قضیه چوپان و ...) فکر کنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب اون داستان برا وقتی بود که تو مملکت ما دروغ وجود داشت .... الان که دیگه دروغی وجود نداره برا چی بذارن و به بچه ها راستگویی یاد بدن ؟ :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
هر چیزی که چشم مردم رو باز می کنه به کل حذف میشه و هر چیزی مثل تورم و بیماری که مردم رو بیشتر سرگرم می کنه روز به روز بیشتر هم میشه و مردم اصلاً وقت نمی کنن به یکسری چیزا (همون قضیه چوپان و ...) فکر کنن.

تعطیلات بیش از اندازه و برنامه هایی که براش ترتیب داده میشه و .........

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...