*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چوپانی گاه گاه بی سبب فریاد می زد : گرگ آمد ! گرگ آمد! مردم برای نجات چوپان و گوسفندان به سوی او می دویدند. اما چوپان می خندید و مردم می فهمیدند که دروغ گفته است. ازقضا روزی گرگی به گله زد. چوپان فریاد کرد و کمک خواست. مردم گمان کردند که باز دروغ می گوید. هر چه فریاد کرد و کمک خواست هیچکس به کمک او نرفت. چوپان دروغگو تنها ماند و گرگ همه گوسفندان را درید. هر چقدر فکر می کنم ، هرچقدر به خودم فشار می آورم که بفهمم چرا داستان چوپان دروغگو را از کتابهای درسی حذف کرده اند عقلم به جایی قد نمی دهد ! چه اشکالی بر این داستان زیبا و آموزنده پیدا کردند که آنرا اینگونه به سرعت و ناگهانی سر به نیست کردند ؟ نکند داستان این مرد جاهل و بی سواد که همه را با دروغهای شاخدار و بی معنیش سرکار می گذاشت در جامعۀ ما نماد واقعی و حقیقی پیدا کرده بود که دیگر نیازی به درج داستانش در کتابهای درسی حس نکردند؟ نکند ترسیدند بچه ها با خواندن آن به واقعیتی تلخ و گزنده پی ببرند ؟ آه . . . من چقدر ساده ام . . . کی نوبت دهقان فداکار می رسد ؟ 29 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ داریوش هخامنشی بارها و بارها در کتبیۀ بیستون از لفظ دروغ استفاده کرده و آنرا به شدت مذمت کرده او در بند 13 کتبیۀ خود آورده است : بند 13- داريوش شاه گويد : از آن جهت اهورا مزدا مرا ياري کرد و خدايان ديگري که هستند که پليد نبودم . دروغگو نبودم . تبهکار نبودم . نه من نه دودمانم . به راستي رفتار کردم . نه به ضعيف نه به توانا زور نورزيدم . مردي که دودمان من همراهي کرد او را نيک نواختم . آن که زيان رسانيد اورا سخت کيفر دادم . ولی اگر در حال حاضر بخواهند به دستور متصدیان امر کتیبه ای بر روی کوه دماوند بکنند باید آنرا اینگونه بنویسند : بند 13 - روئسا گويند : از آن جهت خداوند مارا ياري کرد و خدايان ديگري که هستند که پليد بودیم . دروغگو بودبم . تبهکار بودبم . هم ما هم دودمانمان . به راستي رفتار نکردبم . به ضعيف و به توانا زور ورزيدیم . مردي که دودمان ما همراهي نکرد او را سیلی نواختیم . آن که زيان رسانيد او را سخت تشویق کردیم. 20 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یه نگاهی به دورو برت بندازی متوجه میشی انقدر دروغگو زیاد شده که چوپان دروغگو پیشش راستگو ترین انسانهاست فقط کمی دقت کن:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ واقعیتش یا دروغش اینکه: چوپان دروغگو نبوده/هر بار که مردم رو صدا می زده گرگه میرفت یه جا قایم میشد تا مردم فک کنم چوپان دروغگو هست 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من به هر طرف که نگاه می کنم کلی چوپان دروغ گو می بینم تو اینجام خیلی شایع شده مخصوصا بین مدیرا ... 7 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چون دروغ گوهای بزرگی پیدا شده که روشون نمیشه........ 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ واقعیتش یا دروغش اینکه:چوپان دروغگو نبوده/هر بار که مردم رو صدا می زده گرگه میرفت یه جا قایم میشد تا مردم فک کنم چوپان دروغگو هست پس اون ریشخندی که به مردم میزد و مسخرشون میکرد واسه چی بوده 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ پس اون ریشخندی که به مردم میزد و مسخرشون میکرد واسه چی بوده آها میگن بعضا فاز و نولش قاطی میشد 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چوپان دروغ گو رییس جمهور یه کشوری شد بخاطر همین حذفش کردن 9 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چوپان دروغ گو رییس جمهور یه کشوری شد بخاطر همین حذفش کردن دقیقا...! به دلیل پیدا شدن موارد مشابه در واقعیت حذف شد! 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا...! به دلیل پیدا شدن موارد مشابه در واقعیت حذف شد! نه مشابه کجا بود خوده خودشه .... 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ یادگاری از دوران خوش مدرسه ** یادمان باشد ... دروغگوها میتوانند از راستگویان هم پیشی بگیرند!! بویژه وقتی پیشاپیش، چوب، گوسفندها و سگهای نگهبانتان را به آنها سپرده باشید!! **:http://www.bahaneh.net/hall/topic_show.php?t=64319 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ به همان دلیل که دارا و سارا اکرم و امین شدند:icon_pf (34): از طرفی چوپان دروغ گو دست خیلی از آمار باز های این دوره رو رو میکرد! 4 لینک به دیدگاه
سپهبد 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هر چیزی که چشم مردم رو باز می کنه به کل حذف میشه و هر چیزی مثل تورم و بیماری که مردم رو بیشتر سرگرم می کنه روز به روز بیشتر هم میشه و مردم اصلاً وقت نمی کنن به یکسری چیزا (همون قضیه چوپان و ...) فکر کنن. 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ خب اون داستان برا وقتی بود که تو مملکت ما دروغ وجود داشت .... الان که دیگه دروغی وجود نداره برا چی بذارن و به بچه ها راستگویی یاد بدن ؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ هر چیزی که چشم مردم رو باز می کنه به کل حذف میشه و هر چیزی مثل تورم و بیماری که مردم رو بیشتر سرگرم می کنه روز به روز بیشتر هم میشه و مردم اصلاً وقت نمی کنن به یکسری چیزا (همون قضیه چوپان و ...) فکر کنن. تعطیلات بیش از اندازه و برنامه هایی که براش ترتیب داده میشه و ......... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده