HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اولین بار از پولی که تو بانک برنده شده بودم و عیدی هام رفتم که اورکت تیمبرلند اصل خریدم. فکر کنم 14 سال پیش بود . الانم دارمش و هنوزم سالمه با اولین حقوقم یک ساعت خریدم که اونم هنوز دارم. کلا از 18 سالگی به بعد همه چیزم رو خودم خریدم حتی لباسهام رو ماشین و موتور و .... حس استقلال بهترین حس دنیاست 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من رو خيلي چيزا احساسه مالكيت ميكنم حتي اگه ماله خودم نباشه! منم از 2.5 سال پيش تا حالا همه چيزامو خودم خريدم ولي هيچي به اندازه يه كادو شيرين نميشه حسه مالكيتم رو كادوهام بيشتر از بقيه چيزاس 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اولین بار از پولی که تو بانک برنده شده بودم و عیدی هام رفتم که اورکت تیمبرلند اصل خریدم. فکر کنم 14 سال پیش بود . الانم دارمش و هنوزم سالمهبا اولین حقوقم یک ساعت خریدم که اونم هنوز دارم. کلا از 18 سالگی به بعد همه چیزم رو خودم خریدم حتی لباسهام رو ماشین و موتور و .... حس استقلال بهترین حس دنیاست از بانک گفتی ..... اول راهنمایی بودم دوستام گفتن امین اسمت رو تو بانک زدن برنده شدی منو بگو اینجوری :hapydancsmil: رفتم خونه خوشحال گفتم تو بانک برنده شدم .... :hapydancsmil: بعد بابام رفت ببینه چه خبره دید 10 هزار تومن برنده شدم 11 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ هركسي اولين مالكيتش شيرينه اما مال من تلخِ فقط همينو ميگم اي كاش اون روز پولي نداشتم تا مالكش بشم 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ من وقتی بچه بودم خودم با دستای خودم با کاغذ رنگیُ اینا فرفره و موشک درستیدم و هر روز مینشستم دم در خونمونُ میفروختم! ولی هیچ وقت فروش نداشت از همون اول شم اقتصادیم پایین بود (حالا چه ربطی داره نمیدونم) خلاصه یه بار یکی اومد ازم خرید کرد و من میگفتم 50 تومن ولی اون میگفت 20 تومن بهرحال با 20 تومن راضیم کرد و همون 20 تومن داد! ولی نیم ساعت بعدش اومد جنسمو پسید و 20 تومنشُ گرفت!!! ولی تو اون نیم ساعت چه حالی کردم!!! 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ من وقتی بچه بودم خودم با دستای خودم با کاغذ رنگیُ اینا فرفره و موشک درستیدم و هر روز مینشستم دم در خونمونُ میفروختم! ولی هیچ وقت فروش نداشت از همون اول شم اقتصادیم پایین بود (حالا چه ربطی داره نمیدونم)خلاصه یه بار یکی اومد ازم خرید کرد و من میگفتم 50 تومن ولی اون میگفت 20 تومن بهرحال با 20 تومن راضیم کرد و همون 20 تومن داد! ولی نیم ساعت بعدش اومد جنسمو پسید و 20 تومنشُ گرفت!!! ولی تو اون نیم ساعت چه حالی کردم!!! الــــــــهی چه بی معرفت بوده طرف 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ الــــــــهی چه بی معرفت بوده طرف اوهوم.... من از همون کودکی معنی شکست را آموختم! () 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ ولی من هیچ وقت احساس مالکیت نکردم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اوهوم....من از همون کودکی معنی شکست را آموختم! () خدا نکشتت خو از الان بگو ، الان نسبت به چی حس مالکیت داری ؟! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ خدا نکشتت خو از الان بگو ، الان نسبت به چی حس مالکیت داری ؟! من تا حالا چیزی با پول خودم نخریدم! ولی به همه چیز حس مالکیت دارم! 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ شیرین ترین پولی که تا به حال دستم رسیده ، پاداشی بود که برای طراحی محصول جدید شرکت از مدیر عامل دریافت کردم ، خیلی چسبید !! :gnugghender: ولی حیف دو دستی تقدیم دکتر دندونپزشک برای ارتودنسی کردم 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من از 20 سالگي همه چيزم رو خودم خريدم اما چيزي كه خودم خريدم و خيلي دوسش داشتم سال 89 بود يه پرايد سفيد خريدم وقتي باهاش رانندگي ميكردم تو حال و هواي ديگه اي بودم عاشقش بودم ........وقتي هم فروختمش حال بدي داشتم و تا مدتها به همه ميگفتم عروسك بود 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من از 20 سالگي همه چيزم رو خودم خريدم اما چيزي كه خودم خريدم و خيلي دوسش داشتم سال 89 بود يه پرايد سفيد خريدم وقتي باهاش رانندگي ميكردم تو حال و هواي ديگه اي بودم عاشقش بودم ........وقتي هم فروختمش حال بدي داشتم و تا مدتها به همه ميگفتم عروسك بود 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من از 20 سالگي همه چيزم رو خودم خريدم اما چيزي كه خودم خريدم و خيلي دوسش داشتم سال 89 بود يه پرايد سفيد خريدم وقتي باهاش رانندگي ميكردم تو حال و هواي ديگه اي بودم عاشقش بودم ........وقتي هم فروختمش حال بدي داشتم و تا مدتها به همه ميگفتم عروسك بود منم فک میکنم اولین ماشین آدم یه چیز دیگس.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده