pianist 31129 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 12 اسفند، 2011 درود دوستان نواندیش کم گوی و گزیده گوی چون در......... تا ز اندک تو جهان شود پر خب مطمئنا در این فضای مجازی و بخصوص انجمن هر کاربری حقوقی داره و این حق (امضا) برای همه کاربرا قرار داده شده تا ازش استفاده کنن... که تقریبا همه کاربرای انجمن برای خودشون امضایی رو در نظر گرفتن حالا هر کس به شیوه و سلیقه ی خودش حرفها و یا احساسی رو که داره توی امضاش نشون میده ولی سوال اینجاست که آیا قرار دادن هر امضایی بدون هیچ گونه محدودیت صحیحه؟؟ آیا در این زمینه هم فرهنگ و یا عرف خاصی وجود داره؟ و یا اگه نداره بهتره که داشته باشه؟؟ صحبت از حق و حقوق شد و اینکه مطمئنا هم ما قبول داریم که باید به حقوق دیگری احترام گذاشته بشه... دوستان حالا این نکته مطرح هست که گذاشتن امضا های نامشخص ، بی معنی و با حجم بالا که سبب پایین اومدن سرعت میشه نوعی زیر پا گذاشتن حقوق دیگر کاربرانی ست که احتمالا از سرویسهای پر سرعت اینترنت استفاده نمیکنن. نظرتون در این مورد چیه؟؟ لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و نظرات و پیشنهاداتتون رو بطور واضح و کامل مطرح بفرمایید سپاس... 70
hilda 13376 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 این اهنگ ها مخصوصا خیلی اذیت میکرد بدون محدودیت هم میشه باعث اذیت دیگران نشد با محدودیت موافق نیستم ممنون 18
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 به نظر من بهتره حداکثر 3 یا 4 خط به همه فضایی برای امضا داده بشه. که اگه لینک مهمی بود یا مطلب خاصی بذارند. گذاشتن عکس هم فقط عکس های خیلی کوچک. الان عکس های 800*600 هم در امضای کاربران هست. 14
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 امضا ها با فونت های بزرگ و تعداد سطر زیاد و عکس های بزرگ به نظرم مشکل زاست...هی میایم پایین برسیم به پست بعدی...مگه امضای نفر قبل تموم میشه؟ بعضی کاربرا هم 30 تا لینک می ذارن توی امضاشون...باور کنید کسی نمی خونه...یه لینک دو لینک...نهایتش 3 لینک.... 15
eder 13732 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 به نظر من قبلا که امضا ها محدودیت داشت بهتر بود البته بازم به بچه هایه اینجا جاهایه دیگه امضایه هر کی یه تاپیکه برا خودش 15
MechJJ 11368 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 علی رغم اینکه به شدت باهاتون موافقم درباره اصل موضوع ولی با هیچ محدودتی موافق نیستم 12
میلاد 24047 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 فونت بزرگ و عکس بزرگ و فلش حجیم اجازه داده نشه ( آهنگ امضای من حجمش 20-30 کیلو بیشتر نیست ) 10
sam arch 55879 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خیلی سخته اظهار نظر در این مورد.... چون یک امر شخصیه...و باید به سلیقه افراد احترام گذاشت.... ولی با این وضع سرعت نت... اگه دوست داشتن....من تاکید می کنم به این جمله..می تونن با حذف عکس هاشون از امضا کمکی کنن..تا دوستان دیگه بتونن با کیفیت بهتری از تالار استفاده کنند.... باز این امر شخصی..و قبول و ردش..دست هر کدوم از دوستان... من با جبر...و اینجور اقدام های زیاد موافق نیستم.... بهتره دوستانه ازشون درخواست شه.... 11
هوتن 15061 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 امضاء چیزیه که بعضیا بزرگشو میپسندن بعضیا کوچیکشو بعضیا عکس دارشو بعضیا بی عکسشو بعضیا میخوان توش یه چیزی بگن برای اونی که دوسش ندارن بعضیا میخوان توش یه چیزی بگن برای اونایی که دوسشون دارن بعضیاش مخاطبش عامه بعضیا مخاطبش خاصه بعضیا برای جلب توجهه بعضیا برای گرفتن ژست فرهیختگی بعضیا ...... اگه بخوام بگم تا صبح میشه به نظر من امضا نباید مزاحم حقوق دیگران بشه یکی از حقوق دیگران اینه که بیخودی پهنای باند و ترافیک سایت و یوزرهای دیگه رو اشغال نکنیم اونی که امضاش سنگینه من نوعی هربار که یه تاپیک رو ورق بزنم باید امضای اونم دانلود کنم و این یعنی مصرف ترافیک اینترنت من و با لا رفتن ترافیک سایت اما امضای الانم فقط یه مخاطب داره از نوع امضاهائیه که برای اونی هست که دوسش دارم از امضاهای نصیحت کننده هم خوشم نمیاد همچنین از امضاهایی که میگن هیچکس بجز خودم مهم نیست حالا با همین مضمون به بیان دیگر چه انگلیسی چه فارسی افرین که هیشکی برات مهم نیست ....اگه نیست چرا جار میزنی 8
pianist 31129 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من خودم به گزینه 2 و 3 رای دادم ولی حالا که فکرشو میکنم مورد 1 هم بد نیست باشه... البت محدودیت بی از اندازه هم جالب نیست. 6
rasool R 346 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 نظر من اینه که امضاء خیلی طولانی نباشه :wavesmile: ولی بازم سلیقه ایه 3
Parishz71 604 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 روزای اول که من اومده بودم امضاها رو اشتباه میگرفتم با پست بعدی.بس امضا ماشالا طویل بووود . یه بارم یه امضایی به اتفاق دوستان دیدیم متن سخنرانی با یه عکس بود که صورت قشنگی نداشت.بهرحال احترام به همه وظیفست. خوب این چیزا بنظرم اصلاح شه خیلی بهتره . مال خودم مشکل نداره؟ 10
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 تازگیا بچه ها چرا این قدر بی اعصاب شدن به نظر من این خیلی شخصیه تا زمانی که تو کار اختلال ایجاد نکنه دلیلی برای محدودیت نیست اما خب اگه مشکل زا باشه حرف دیگه ایست من تا حالا اذیت نشدم ولی... 7
felorans666 12046 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 با عدم محدودیت موافقم، چون به نظرم فقط یه عده ی خاصا و انگشت شمارن که امضاهاشون ایراد داره 6
ارسال های توصیه شده