pianist 31129 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ درود دوستان نواندیش کم گوی و گزیده گوی چون در......... تا ز اندک تو جهان شود پر خب مطمئنا در این فضای مجازی و بخصوص انجمن هر کاربری حقوقی داره و این حق (امضا) برای همه کاربرا قرار داده شده تا ازش استفاده کنن... که تقریبا همه کاربرای انجمن برای خودشون امضایی رو در نظر گرفتن حالا هر کس به شیوه و سلیقه ی خودش حرفها و یا احساسی رو که داره توی امضاش نشون میده ولی سوال اینجاست که آیا قرار دادن هر امضایی بدون هیچ گونه محدودیت صحیحه؟؟ آیا در این زمینه هم فرهنگ و یا عرف خاصی وجود داره؟ و یا اگه نداره بهتره که داشته باشه؟؟ صحبت از حق و حقوق شد و اینکه مطمئنا هم ما قبول داریم که باید به حقوق دیگری احترام گذاشته بشه... دوستان حالا این نکته مطرح هست که گذاشتن امضا های نامشخص ، بی معنی و با حجم بالا که سبب پایین اومدن سرعت میشه نوعی زیر پا گذاشتن حقوق دیگر کاربرانی ست که احتمالا از سرویسهای پر سرعت اینترنت استفاده نمیکنن. نظرتون در این مورد چیه؟؟ لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و نظرات و پیشنهاداتتون رو بطور واضح و کامل مطرح بفرمایید سپاس... 70 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ این اهنگ ها مخصوصا خیلی اذیت میکرد بدون محدودیت هم میشه باعث اذیت دیگران نشد با محدودیت موافق نیستم ممنون 18 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من بهتره حداکثر 3 یا 4 خط به همه فضایی برای امضا داده بشه. که اگه لینک مهمی بود یا مطلب خاصی بذارند. گذاشتن عکس هم فقط عکس های خیلی کوچک. الان عکس های 800*600 هم در امضای کاربران هست. 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ امضا ها با فونت های بزرگ و تعداد سطر زیاد و عکس های بزرگ به نظرم مشکل زاست...هی میایم پایین برسیم به پست بعدی...مگه امضای نفر قبل تموم میشه؟ بعضی کاربرا هم 30 تا لینک می ذارن توی امضاشون...باور کنید کسی نمی خونه...یه لینک دو لینک...نهایتش 3 لینک.... 15 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من قبلا که امضا ها محدودیت داشت بهتر بود البته بازم به بچه هایه اینجا جاهایه دیگه امضایه هر کی یه تاپیکه برا خودش 15 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ آره ... مخصوصا گذاشتن عکس و آهنگ 13 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ با گذاشتن عکسای بزرگ خیلی موافق نیستم 10 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دیگه مونده به خود کاربران امضا من که مختصره 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ علی رغم اینکه به شدت باهاتون موافقم درباره اصل موضوع ولی با هیچ محدودتی موافق نیستم 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ فونت بزرگ و عکس بزرگ و فلش حجیم اجازه داده نشه ( آهنگ امضای من حجمش 20-30 کیلو بیشتر نیست ) 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خیلی سخته اظهار نظر در این مورد.... چون یک امر شخصیه...و باید به سلیقه افراد احترام گذاشت.... ولی با این وضع سرعت نت... اگه دوست داشتن....من تاکید می کنم به این جمله..می تونن با حذف عکس هاشون از امضا کمکی کنن..تا دوستان دیگه بتونن با کیفیت بهتری از تالار استفاده کنند.... باز این امر شخصی..و قبول و ردش..دست هر کدوم از دوستان... من با جبر...و اینجور اقدام های زیاد موافق نیستم.... بهتره دوستانه ازشون درخواست شه.... 11 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ امضاء چیزیه که بعضیا بزرگشو میپسندن بعضیا کوچیکشو بعضیا عکس دارشو بعضیا بی عکسشو بعضیا میخوان توش یه چیزی بگن برای اونی که دوسش ندارن بعضیا میخوان توش یه چیزی بگن برای اونایی که دوسشون دارن بعضیاش مخاطبش عامه بعضیا مخاطبش خاصه بعضیا برای جلب توجهه بعضیا برای گرفتن ژست فرهیختگی بعضیا ...... اگه بخوام بگم تا صبح میشه به نظر من امضا نباید مزاحم حقوق دیگران بشه یکی از حقوق دیگران اینه که بیخودی پهنای باند و ترافیک سایت و یوزرهای دیگه رو اشغال نکنیم اونی که امضاش سنگینه من نوعی هربار که یه تاپیک رو ورق بزنم باید امضای اونم دانلود کنم و این یعنی مصرف ترافیک اینترنت من و با لا رفتن ترافیک سایت اما امضای الانم فقط یه مخاطب داره از نوع امضاهائیه که برای اونی هست که دوسش دارم از امضاهای نصیحت کننده هم خوشم نمیاد همچنین از امضاهایی که میگن هیچکس بجز خودم مهم نیست حالا با همین مضمون به بیان دیگر چه انگلیسی چه فارسی افرین که هیشکی برات مهم نیست ....اگه نیست چرا جار میزنی 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من خودم به گزینه 2 و 3 رای دادم ولی حالا که فکرشو میکنم مورد 1 هم بد نیست باشه... البت محدودیت بی از اندازه هم جالب نیست. 6 لینک به دیدگاه
rasool R 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ نظر من اینه که امضاء خیلی طولانی نباشه :wavesmile: ولی بازم سلیقه ایه 3 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ روزای اول که من اومده بودم امضاها رو اشتباه میگرفتم با پست بعدی.بس امضا ماشالا طویل بووود . یه بارم یه امضایی به اتفاق دوستان دیدیم متن سخنرانی با یه عکس بود که صورت قشنگی نداشت.بهرحال احترام به همه وظیفست. خوب این چیزا بنظرم اصلاح شه خیلی بهتره . مال خودم مشکل نداره؟ 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ با رعایت کردن توسط خود کاربران بیشتر موافقم 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تازگیا بچه ها چرا این قدر بی اعصاب شدن به نظر من این خیلی شخصیه تا زمانی که تو کار اختلال ایجاد نکنه دلیلی برای محدودیت نیست اما خب اگه مشکل زا باشه حرف دیگه ایست من تا حالا اذیت نشدم ولی... 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ با عدم محدودیت موافقم، چون به نظرم فقط یه عده ی خاصا و انگشت شمارن که امضاهاشون ایراد داره 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده