رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 56 ... M_Archi

ارسال های توصیه شده

سلام سلام سلااااااااااام

من همیشه فک میکردم تو زندگیت همش جدیی ! ولی تو صندلی داغِ آرامش توی مهندسان فهمیدم نه اتفاقا خیلیم باحالی فقط با کسایی که راحتی شیطون میشی!

و توی نظر دادنُ اینا خیلی رکی! و این خیلی خوبه!

مهربونی با اینکه زیاد باهتون رابطه نداشتم ولی اون صمیمیتتُ حس میکردم

و ازون دسته کاربرایی هستی که انرژی + انتقال میدی با اینکه خیلی منطقی و واقع بینی!

و چند بار بحثاتُ خوندم و فهمیدم اگه عصبانی بشی دیگه شدی!:ws3:

دیگه اِممممممممم....آهان یادم افتاد

من تو دنیای نت بار اولی که اخطار گرفتم توسط شما تو مهندسان برای اولین تاپیکم بود!:ws3:

موفق باشی :icon_gol:

علیک سلام سلام سلام :ws3:

اخی تو هم بودی اونجا؟

دل تنگ شد. :sigh: چقدر اذیتش کردیم :whistle:

مرسی عززیزم لطف داری :4uboxsmiley:

:ws3:اره من اون روم بالا بیاد دیگه اومده :whistle: :دی

جدی؟؟؟ :ws3: :whistle: خب البته میدونی که حتما حقت بوده :whistle: :w02:

مرسی اومدی عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

همچین یاد خاطرات قدیم برام زنده شد :icon_gol:

نه خانومی :ws3: فقط همش بهم می گفتی چرا آرومی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه تازه توی جمعتون بودم باهاتونم زیاد برخورد نداشتم :icon_redface:

قربونت نازنینم.منم خیلی دلم می خواد بازم ببینمت. :icon_gol:

الهی

میدونم چی میگی منم خودم همینطورم :ws3:

حالا ایشالله دفعات بعد بیشتر با هم اشنا میشیم :flowerysmile:

خوش برخورد و مهربون،اولین چیزی بود که به ذهنم اومد برای گفتن!

حقیقتش من تو این مدت که میشناسمش بدی ای ازش ندیدم،همیشه شاد و مهربون بوده و هست،تا اونجایی که نوشته هاشم خوندم به نظرم منطقی میومد:w16:

درسته ندیدمش،اما یه هم دانشگاهیه خوب و هم درده!:hanghead:

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم:ws37:

ممنون که دعوتم کردی

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

فرگل عزیزممم :w36:

لطف داری تو مرسی

و ممنون از حضورت :icon_gol:

:icon_redface::icon_redface:

سکوت من پر از حرفه:icon_gol::icon_gol:

مرتضیییییییییییییییییییییییی

بابا تو دیگه باید طومار بنویسی از نقطه ضعفهام :ws3:

برعکسش کن سکوتتو واسه خودت نگه دار حرفاتو اینجا بگو :ws3:

بدو منتظرم :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بلی بلی بسیار خوش اومدی :w02:

مرسی ولی فعلا انگار که این حوصله من، حوصله خیلیهارو سربرده :ws3:

هوم ... دانش و اطلاعات؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

خب بلاخره هرکی یه ظرفیتی داره دیگه:hanghead: منظورت اینه خیلی زود از کوره درمیرم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

ایول خیلی باهوشیا :ws3: تو این تنبلی رو از کجا فهمیدی؟ :ws3:

مرسی اومدی محمد :icon_gol:

بیا بازم :ws3:

:ws28:

به من چه بابا

تقصیر یکی دیگه بوده، به منم الکی اخطار دادن. (من اینقدر میگم؟:w000:) البته خودتم مقصر بودی:whistle:

برو به محمد بگو که الکی به جفتمون اخطار داد یکی دیگه باید اخطار میگرفت:whistle:

مرسی

و ممنون که اومدی :icon_gol:

سلام

مرسی حامد جان لطف داری خیلی :icon_gol:

سوال سخت پرس؟ :ws28:

زودرنج؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو میشه بگی کجا دیدی یا چطوری برداشت کردی؟ اخه فکر نمیکنم خیلی زودرنج باشم! نمیدونم شایدم هستم :ws3: به هر حال بگی بهتر میتونم متوجه بشم و برطرفش کنم :icon_gol:

ایده آل گرا متاسفانه خیلی درسته :icon_pf (34)::دی و در تلاشم برطرفش کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه :ws3:

درکل ممنون از حضورت :icon_gol:

باز سوال سخت پرسیدی که... :ws3:

خب اکثر دخترای انجمن زود رنجن... :w58: ولی بعضیا بیشتر و بعضیا کمتر

تو جز کمترا هستی... :ws37:

ماس مالی شد... :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

ببخشیددیر اومدم

آخه رفتم فکرکنم بیام تحلیلت کنم ولی دیدم مغزم فعلا اطلاعات نمیده بیرون اصلا:w58:

خب زیاد نمشناسمت ولی خب چندجا از تاپیکها که نظرمیدادی

یکم به نظر میاد مغروری

رکی

یه دنده ای

........

جدی هستی

یکم خشنی شاید نمیدونم:ws38:

ولی خوب دوستای زیادی هم داری پس معلومه مهربون هم هستی

خب میتونی هم نظریهای رو پیدا کنی که باهم صمیمی بشی.........

دیگه نمی دونم.......

بهتر ه حرف نزنم اصلا یکم اعصاب ندارم .ممکنه با حرفهام کسی رو برنجونم..........:hanghead:

موفق باشی .....:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خصوصیات ویژه رو که همه گفتن...دوس داشتم منم بگم ولی گفتم حوصله ت سر میره:ws3:

نقد هم بخوام بکنم، شاید غیر منصفانه بشه، چون مطمئن نیستم اما:

یه کم به نظرم حساس هستی و درباره آدما شاید زود قضاوت میکنی، شایدم بشه اسمشو پیش داوری گذاشت:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام

ببخشیددیر اومدم

آخه رفتم فکرکنم بیام تحلیلت کنم ولی دیدم مغزم فعلا اطلاعات نمیده بیرون اصلا:w58:

خب زیاد نمشناسمت ولی خب چندجا از تاپیکها که نظرمیدادی

یکم به نظر میاد مغروری

رکی

یه دنده ای

........

جدی هستی

یکم خشنی شاید نمیدونم:ws38:

ولی خوب دوستای زیادی هم داری پس معلومه مهربون هم هستی

خب میتونی هم نظریهای رو پیدا کنی که باهم صمیمی بشی.........

دیگه نمی دونم.......

بهتر ه حرف نزنم اصلا یکم اعصاب ندارم .ممکنه با حرفهام کسی رو برنجونم..........:hanghead:

موفق باشی .....:icon_gol:

سلام شهدخت جان (درست گفتم؟) :icon_gol:

خواهش میکنم این چه حرفیه

مرسی اومدی و ممنون از نقدت. :flowerysmile:

فقط اون تیکه که مشخص کردم رو نفهمیدم! واضحتر میگی؟:ws3:

نه عزیزم ناراحت نمیشم بگو مشکلی نیست :ws37:

اگه چیز بدی برداشت کردی حتما موردی بوده که باعث این برداشت شده و دوست دارم اگه هست اون مورد رو بدونم. تا اگه سوء تفاهم بوده برطرف بشه و اگه نه، ضعف منه و ایراد از منه من متوجه بشم و خودمو اصلاح کنم :icon_gol:

اولشم گفتم از تحلیلهای صادقانه با کمال میل استقبال میکنم.:icon_gol:

خصوصیات ویژه رو که همه گفتن...دوس داشتم منم بگم ولی گفتم حوصله ت سر میره:ws3:

نقد هم بخوام بکنم، شاید غیر منصفانه بشه، چون مطمئن نیستم اما:

یه کم به نظرم حساس هستی و درباره آدما شاید زود قضاوت میکنی، شایدم بشه اسمشو پیش داوری گذاشت:ws38:

سیلااام متین

قربونت برم :ws3:

جدا؟

فروغم اینو یه بار بهم گفت (البته یه طور دیگه) ولی نمیدوم خودم مطمئن نیستم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اخه خیلی سعی میکنم اینطور نباشه ولی خب امیدوارم از الان بیشتر بتونم باهاش مقابله کنم! :icon_pf (34):

مرسی اومدی عزیزممheartshape2.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

مونا.....مونا رو هم برای اولین بار توو میتینگ کاخ دیدم....

.دختر ساکت و مهربونی بود به نظرم...:ws37:

و همینطور صمیمی:icon_redface::ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مونا را باید زد ، مونا را باید کشت!

شادمهرباز (ث)

درود :ws3:

اصن باورم نمیشه ...تا حالا تو این موقعیت قرار نگرفته بودم که بتونم یه دل سیر بزنم لهت کنم بدون اینکه بتونی حرکتی کنی! :hapydancsmil:

خب اول یکم از خوبیات بگم که بعدا عذاب وجدان نگیرم...:whistle:

مووونا یه دختر خونگرم و شوخ و پر انرژی و خوش خنده ست که از شوخی کردن و کلکل کردن خسته نمیشه فقط وقتی کم میاره از واژه های "مرض" ، "درد" ، "کوفت " و "نکبت" استفاده میکنه ! :ws3:(در واقع آخر تمام کلکل هاش به این واژه ها ختم میشه!!:whistle:)

مهربون و با معرفت:heartshape2: (البته قبلا بیشتر بود الان به قول خودش حواسش زیاد به دوستاش نیس:sigh:)

بهترین مدیر تاریخ گفتگو آزاد باشگاه ، با اینکه چند تا اخطارو اخراج نامردانه هم ازش گرفتم (:banel_smiley_4:) ولی در کل رو دستش مدیر نیومد اونجا ! :w16:

خیلی مسئولیت پذیره ، قبلنا اکثر قرارهای دسته جمعی رو مونا هماهنگ میکرد

واسه دوستاش خیلی مرام میذاره اگه کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه ، مثال زیاده ولی حالا نمیگم که ریا نشه ! :w16:

کلا توی صورت و چهره ش یه شیطنتی داره که به آدم شور و شادی و انرژی مثبت میده واسه همین آدم خیلی دوست داشتنی ای هست:w16:

خب....بریم سراغ راند دوم :gnugghender:

یه دانشمندی(:whistle:) یه جمله تاریخی معروف داره که میگه : "مونا با همه چیز به صورت دیفالت مخالفه! "

خداییش یعنی فقط از یه کسی یا یه چیزی برو با آب و تاب براش تعریف کن امکان نداره دفعه اول نزنه تو ذوقت و مخالفت نکنه! :vahidrk:

توی بحثها اصلا کوتاه نمیاد هرچی براش دلیل بیاری امکان نداره یه قدم عقب نشینی کنه ، مرغش یه پا داره :ws27:

به نظر من بزرگترین مشکلش توی بحث کردن اینه که اصلا طرف مقابل رو در نظر نمیگیره شیش دنگ حواسش فقط به چیزیه که خودش داره میگه حتی بعضی وقتا دیدم با خودش بحثش میشه! به جان خودم دیدم که میگما !:ws28:

همونطور هم که خودش اعتراف کرد زیادی تنبله بیشتر از اینکه کار مفید انجام بده در حال غر زدن و نالیدنه ! :banel_smiley_4:

در مورد زود قضاوت کردن هم با متین موافقم بعضی وقتا بدون داشتن دلایل کافی در مورد یه نفر حکم صادر میکنه ( حتی اولا از منم بدش میومد ! ولی بعدا فهمید بزرگترین اشتباه زندگیشو میکرده!! :whistle:)

امممم...دیگه چی بود ؟:ws38: فک میکردم خیلی بیشتر از این حرفا باشه انتفاداتم :ws3:

آها یه نکته ی مثبتش یادم رفت بگم... رک بودنشو دوست دارم حرفشو کادوپیچی نمیکنه میخواد بزنه یه جورایی مثه خودمه از این لحاظ ! :a030:

همینا دیگه...اگه یادم اومد بازم میام :wavesmile:

مرسی از دعوتت و انتقاد پذیریت :wubpink:

• Like 12
لینک به دیدگاه
مونا را باید زد ، مونا را باید کشت!

شادمهرباز (ث)

درود :ws3:

اصن باورم نمیشه ...تا حالا تو این موقعیت قرار نگرفته بودم که بتونم یه دل سیر بزنم لهت کنم بدون اینکه بتونی حرکتی کنی! :hapydancsmil:

خب اول یکم از خوبیات بگم که بعدا عذاب وجدان نگیرم...:whistle:

مووونا یه دختر خونگرم و شوخ و پر انرژی و خوش خنده ست که از شوخی کردن و کلکل کردن خسته نمیشه فقط وقتی کم میاره از واژه های "مرض" ، "درد" ، "کوفت " و "نکبت" استفاده میکنه ! :ws3:(در واقع آخر تمام کلکل هاش به این واژه ها ختم میشه!!:whistle:)

مهربون و با معرفت:heartshape2: (البته قبلا بیشتر بود الان به قول خودش حواسش زیاد به دوستاش نیس:sigh:)

بهترین مدیر تاریخ گفتگو آزاد باشگاه ، با اینکه چند تا اخطارو اخراج نامردانه هم ازش گرفتم (:banel_smiley_4:) ولی در کل رو دستش مدیر نیومد اونجا ! :w16:

خیلی مسئولیت پذیره ، قبلنا اکثر قرارهای دسته جمعی رو مونا هماهنگ میکرد

واسه دوستاش خیلی مرام میذاره اگه کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه ، مثال زیاده ولی حالا نمیگم که ریا نشه ! :w16:

کلا توی صورت و چهره ش یه شیطنتی داره که به آدم شور و شادی و انرژی مثبت میده واسه همین آدم خیلی دوست داشتنی ای هست:w16:

خب....بریم سراغ راند دوم :gnugghender:

یه دانشمندی(:whistle:) یه جمله تاریخی معروف داره که میگه : "مونا با همه چیز به صورت دیفالت مخالفه! "

خداییش یعنی فقط از یه کسی یا یه چیزی برو با آب و تاب براش تعریف کن امکان نداره دفعه اول نزنه تو ذوقت و مخالفت نکنه! :vahidrk:

توی بحثها اصلا کوتاه نمیاد هرچی براش دلیل بیاری امکان نداره یه قدم عقب نشینی کنه ، مرغش یه پا داره :ws27:

به نظر من بزرگترین مشکلش توی بحث کردن اینه که اصلا طرف مقابل رو در نظر نمیگیره شیش دنگ حواسش فقط به چیزیه که خودش داره میگه حتی بعضی وقتا دیدم با خودش بحثش میشه! به جان خودم دیدم که میگما !:ws28:

همونطور هم که خودش اعتراف کرد زیادی تنبله بیشتر از اینکه کار مفید انجام بده در حال غر زدن و نالیدنه ! :banel_smiley_4:

در مورد زود قضاوت کردن هم با متین موافقم بعضی وقتا بدون داشتن دلایل کافی در مورد یه نفر حکم صادر میکنه ( حتی اولا از منم بدش میومد ! ولی بعدا فهمید بزرگترین اشتباه زندگیشو میکرده!! :whistle:)

امممم...دیگه چی بود ؟:ws38: فک میکردم خیلی بیشتر از این حرفا باشه انتفاداتم :ws3:

آها یه نکته ی مثبتش یادم رفت بگم... رک بودنشو دوست دارم حرفشو کادوپیچی نمیکنه میخواد بزنه یه جورایی مثه خودمه از این لحاظ ! :a030:

همینا دیگه...اگه یادم اومد بازم میام :wavesmile:

مرسی از دعوتت و انتقاد پذیریت :wubpink:

یعنی کوووووووووووفت شادی :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

خدا نکشتت مردم از خنده :ws28::ws28:

عوضییییییییی من کی با خودم بحث کردم؟:vahidrk: :ws28::ws28::ws28: نه بوگو! یکیشو بوگو!

درباره تو هم کلا همه همینطور بودن:whistle: بسکه حرص دادیمون :vahidrk: کلا تو باشگاه یکی از عذاب اورترین کاربرا بودی اینو بارها بهت گفتم:w000::ws3:

فقط چون بعدا که دیدمت و شناختمت، تونستم بفهمم اون حرفایی که میزنی با چه لحنیه و همشم نیشت بازه و به شوخیه واسه همین نظرم عوض شد :ws3:

اخطار و اخراجها هم همه حقت بوده :whistle: کمم بوده تازه!:whistle: نوش جونت :ws3:

درباره دوستا و اینا هم ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بخدا ذهنم خیلی درگیره شادی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واسه همین کلافم بیشتر و سراغ کسی نمیرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

بذار این عذاب تموم شه خوب میشم ایشالله! :icon_redface::دی

مرسی اومدی شادی:ws3: :aghosh::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مونا.....مونا رو هم برای اولین بار توو میتینگ کاخ دیدم....

.دختر ساکت و مهربونی بود به نظرم...:ws37:

و همینطور صمیمی:icon_redface::ws37:

وای مینی جان ببخش این شادی اینقدر حرف زده پست پیشش گم شد ندیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

مرسی گلم لطف داری خیلی :icon_gol:

امیدوارم بازم ببینمت :w16:

ممنون اومدی flowerysmile.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

عوضییییییییی من کی با خودم بحث کردم؟:vahidrk: :ws28::ws28::ws28: نه بوگو! یکیشو بوگو!

گفتم که خیلی زیاد دیدم این حرکتو! :ws3:بیا اینا بعنوان نمونه از پست اول همین تاپیک :w02::

در طرح نظر هم اصلا نگران ناراحتی من نباشید! :whistle: (چیه خب؟ حالا فرض کردم ممکنه نگران شید!w127.gif:دی)
از انتقادات واقعی و پیشنهادات سازنده استقبال میشود. :girlhi: (شاید حالا جایزه هم داده شود!:whistle: شایداااا !!! از فردا نیاید بگید جایزم کو؟w589.gif)

درباره تو هم کلا همه همینطور بودن:whistle: بسکه حرص دادیمون vahidrk.gif کلا تو باشگاه یکی از عذاب اورترین کاربرا بودی اینو بارها بهت گفتمw000.gif:ws3:

اخطار و اخراجها هم همه حقت بوده :whistle: کمم بوده تازه!:whistle: نوش جونت :ws3:

هوی جر زنی نداشتیما !:w000:

اینجا فقط قراره من انتقاد کنم تو ساکت بشینی گوش کنی دیگه نمیتونی مقابل به مثل کنی! :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

البته ایشون را زیاد دیدم اما شناخت انچنانی ندارم فقط می دونم ترسی از نظر مخالف دادن یا همون ساز مخالف زدن نداره معمولا سراغ بعضی دلایل و نکات میره که کمتر به چشم میان و کمتر جرفی در موردشون گفته شده برای همین خواندن حرفاش چه اول و چه اخر تاپیک ها تازگی خودش را داره و اینکه به سختی نظرش تغییر میکنه

در کل از اون شخصیت هاس که خواندن پستا و نظراتش واجب کفایی هستش فک کنم تو قسمت ادبیات هم گه گاهی فعالیت میکنه یعنی روحیه ادبی داره اگه اشتباه نکنم تو باشگاه مهندسان هم توی تالار ادبیات کم و بیش بود ...کم حرف منطقی ام هست. فعلا هم اینا

در نهایت هم از فروع تشکر میکنم بایت دعوتم به اینجا

• Like 2
لینک به دیدگاه

دختر رکی هستی

در عین حال مهربون و خنده رو

منطقی به نظر میای ولی

بعضی وقتا تو بحثا حرف حرفه خودت و به هیچ صراطی مستقیم نمیشی :ws3:

فک میکنم تو کاراتم خیلی جدی و مصمم باشی

برات ارزوی موفقیت میکنم :hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
علیک سلام سلام سلام :ws3:

اخی تو هم بودی اونجا؟

دل تنگ شد. :sigh: چقدر اذیتش کردیم :whistle:

مرسی عززیزم لطف داری :4uboxsmiley:

:ws3:اره من اون روم بالا بیاد دیگه اومده :whistle: :دی

جدی؟؟؟ :ws3: :whistle: خب البته میدونی که حتما حقت بوده :whistle: :w02:

مرسی اومدی عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

همچین یاد خاطرات قدیم برام زنده شد :icon_gol:

اوهوم....نام کاربریم مرمت گر جوون بود!:sigh:

خواهش میکنم! :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ظاهر و باطن یکسان ....

با شخصیت ....

دارای نگاه خاص به زندگی ....

فارغ از وابستگیهای مادی و بی ارزش ....

کنجکاو و جویای حقیقت ....

انگیزه و هدف نامشخص ....

فاقد برنامه ریزی و نظم ....

قابل احترام ....

پشتکار ضعیف ....

از کسی یا چیزی بدش بیاد دیگه کاریش نمیشه کرد ....

حساس و عاطفی و بامحبت ....

درون گرا ....

فارغ از امورات خانه داری ....

آشپزی داغون (حدس میزنم) ....

دارای قدرت مدیریت و هماهنگی ....

خیلی راحت و خیلی ریلکس بیشتر از فروغ ....

خونه رو به مسافرت ترجیح میده ....

....

....

یکی از بهترین مدیران باشگاه که در ذهن من با عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد با همون آواتار سیاه سفید خانومی با موهای پریشون ثبت شده است ....

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب با تاخیر فراوان اومدم که نظرم رو در مورد مونا بگم(منا خودت می دونی رک هستم سعی می کنم جلو روت حرف بزنم تا پشت سرت پس ناراحتم شدی مهم نیست:ws3::ws3::ws3:)

1.طبق شناختم ازش فکر می کنم خیلی آدم تنبلی هست

2.آروم و بی سر و صدا هستی شاید از همون تنبلیت باشه گاهی یادت میره از سر همین تنبلی نفس بکشی:ws3::ws3::ws3:

3.بر خلاف تنبل بودنت اراده قوی ای داری و به نوعی ثبات داری شاید چون تا حالا ندیدم آواتارت رو عوض کنی خیلی کم دیدم شاید از تنبلی هم باشه ها

4.دختر با احساسی هستی ولی منطقت بالاست و سعی می کنی مسائل رو منطقی بررسی کنی تا احساسی

5.احساس می کنم دوست با معرفتی باشی برای دوستای خیلی نزدیکت نزدیکت چون برای من خیلی دوست با معرفتی بودی اصلا ما با هم آشنایی نداشتیم و در حد یه کاربر و مدیر گاهی اسم کاربری هم رو می دیدیم ولی تو بدترین شرایط که حوصله دوستای نزدیکم هم نداشتم و خیلی هم خبری ازشون نبود جز چند نفرشون؛با تو آشنا شدم ... واسم عجیب،جالب و قابل احترام بود این معرفت و مرام؛تو هیچ مسئولیتی در قبال خبر گرفتن از من نداشتی چون واقعا دوستی ای بین ما نبود تا اون موقع!!!

6.تو دلت تقریبا چیزی نیست و هر چیزی که هست رو بروز میده این خیلی خوبه چون وقتی با چنین فردی برخورد می کنی خیالت راحته که پشت سرت چیزی نمیگه.

7.عاشق فحش دادناتم چون بنا به همون دلیل قبلی از هزار تا تعریفم بیشتر می ارزه صادقانه و بی ریاست.

8.جنبه ات بالاست با دخترای زیادی برخورد داشتم ولی معمولا کم جنبه هستن و زود بهشون برمی خوره ولی تو جزو اون معدود دخترایی هستی که جنبه ی بالایی داری و حتی اگه از بحثی ناراحت هم بشی عین یه مرد!!! حلش می کنی و با قهر و جیغ و اینا تمومش نمی کنی. از معدود دخترایی هستی که وقتی دارم حرفی رو بهش میزنم خیلی سبک و سنگین نمی کنم که خوشش میاد یا نه چون می دونم جنبه ات بالاست و ناراحت بشی عنوان می کنی ...

9.عاشق فوتبال و استقلالی ولی به روم نمیاری:ws3::ws3::ws3:

10.دو رو نیستی نه از نظر ظاهری و نه اخلاقی به نظرم اهل فیلم بازی کردن و دورویی نیستی

11.مدیریتت خوبه و فکر می کنم جایی که ببینی نمی تونی استقلال داشته باشی دووم نمیاری

12.بر طبق همون روراست بودن فکر می کنم ترجیح میدی بدی کسی رو تلافی کنی تا گذشت کنی(این به نظرم بهترین اخلاقی هست که یه نفر می تونه داشته باشه)کلا این روراستی باعث میشه وقتی حوصله کسیو نداری ازش دور بشی تا اینکه نزدیکش باشی و نقش بازی کنی

13.نظریاتت در مورد خدا را دوست میدارم و تا حدود زیادی هم نظرم

14.عاشق دریا هستی !!! نمی دونم چرا؟!؟

15.از چیزی خوشت نیاد تحملش نمی کنی!!!

16.تو مسائلی که سر رشته ای نداری اظهار نظر نمیکنی سعی می کنی تو مسائلی اظهار نظر کنی که بلدی واسه همین معمولا صحبت هات و اظهار نظرات قابل تامل هستن

17.این شاید خوب شایدم بد باشه ولی وقتی یه حرف درست و با دلیل منطقی میزنی و یه بی منطق میاد و مخالفت می کنه از کوره در میری و تلاش بیهوده می کنی تا میخ آهنی رو تو سنگ فرو کنی

18.تا قبل از آشنایی فک می کردم یه خانوم مقتدر و بی اعصاب و خشک و اهل کلاس گذاشتن و قیافه گرفتن هستی ولی الان نظرم تغییر کرده احساس شخصی من اینه که سعی می کنی بجای اینکه با همه دوست باشی و کمرنگ با تعداد کمتری دوست باشی و پررنگ بازم میگم تو رفاقت چیزی کم نمیذاری... و تو دوستی بیشتر به کیفیت دوستیات توجه می کنی و نه کمیتش

19.تنها چیزی که واسم عجیب بوده با توجه به شناختی که ازت دارم اینه که چرا اسمتو اول به همه گفته بودی مریم!؟! این یه مورد به خصوصیاتت نمیخوره ... و اینکه بگو کجاها می تونم مونا صدات کنم تا اینقد پستامو ادیت نکنم!؟!

20.این بیست رو هم گذاشتم که بگم از کدوم صفات مثبت و منفی تو خوشم میاد:

از تنبل بودنت خوشم نمیاد چون فکر می کنم بذاریش کنار خیلی جلو میری.

مهم ترین چیزی که باعث میشه به خودم افتخار کنم که یه دوست خیلی کوچیکت هستم اینه که اهل ریا،دروغ نیستی،فوق العاده با معرفتی(خودتم می دونی من ترجیح میدم هیچ دوستی نداشته باشم و اگه دارم واقعا دوستم باشه خیلی از صمیمی ترین دوستامو بخاطر تغییر رفتارشون از زندگیم پاک کردم ولی در مورد تو لحظه ای بی معرفتی ندیدم)

فکر کنم خیلی مواردی که گفتم شبیه هم بودن ولی خب به هم ربط داشتن دیگه روراستی زیادی که داری باعث میشه آدم لحظه ای تو دوست بودن باهات شک نکنه چون فکر می کنم ایرادی ببینی میای به خودم میگی تا اینکه جلو خودم تعریف کنی و نقش بازی کنی و پشت سرم حرف بزنی!!!

شرمنده دیر اومدم و شرمنده از دوستان که فرصت نکردم نظراتشون رو بخونم و تشکر کنم ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفتم که خیلی زیاد دیدم این حرکتو! :ws3:بیا اینا بعنوان نمونه از پست اول همین تاپیک :w02::

هوی جر زنی نداشتیما !:w000:

اینجا فقط قراره من انتقاد کنم تو ساکت بشینی گوش کنی دیگه نمیتونی مقابل به مثل کنی! :banel_smiley_4:

برو بابا اینهاکه اینده نگریه! :whistle: :دی

:ws3:

البته ایشون را زیاد دیدم اما شناخت انچنانی ندارم فقط می دونم ترسی از نظر مخالف دادن یا همون ساز مخالف زدن نداره معمولا سراغ بعضی دلایل و نکات میره که کمتر به چشم میان و کمتر جرفی در موردشون گفته شده برای همین خواندن حرفاش چه اول و چه اخر تاپیک ها تازگی خودش را داره و اینکه به سختی نظرش تغییر میکنه

در کل از اون شخصیت هاس که خواندن پستا و نظراتش واجب کفایی هستش فک کنم تو قسمت ادبیات هم گه گاهی فعالیت میکنه یعنی روحیه ادبی داره اگه اشتباه نکنم تو باشگاه مهندسان هم توی تالار ادبیات کم و بیش بود ...کم حرف منطقی ام هست. فعلا هم اینا

در نهایت هم از فروع تشکر میکنم بایت دعوتم به اینجا

ممنونم اقا ارش

شما لطف داری

خوشحالم حداقل صحبتهام برای شما مفید بوده و حوصلتونو سر نبرده :45645: :دی

مرسی حضورتون خوضحالم کردید :icon_gol:

منم از فروغ ممنونم :icon_gol:

دختر رکی هستی

در عین حال مهربون و خنده رو

منطقی به نظر میای ولی

بعضی وقتا تو بحثا حرف حرفه خودت و به هیچ صراطی مستقیم نمیشی :ws3:

فک میکنم تو کاراتم خیلی جدی و مصمم باشی

برات ارزوی موفقیت میکنم :hapydancsmil:

سیلاممم اوری :ws3:

:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بخدا دست خودم نیست اوری

خیلی وقتها یه چیزی میدونم یا حس میکنم ولی نمیتونم خوب منتقلش کنم و در مقابل هم صحبتها برام قابل قبول نیست و قانع کننده نیست که اینطوری میشه! وگرنه مرض ندارم بوخدا :icon_pf (34)::دی

مرسی اومدی عزیزم :wubpink:

اوهوم....نام کاربریم مرمت گر جوون بود!:sigh:

خواهش میکنم! :icon_gol:

اخی

مرمت گر تو بودی؟؟؟

نمیدونستم :icon_redface::w71:

ظاهر و باطن یکسان ....

با شخصیت ....

دارای نگاه خاص به زندگی ....

فارغ از وابستگیهای مادی و بی ارزش ....

کنجکاو و جویای حقیقت ....

انگیزه و هدف نامشخص ....

فاقد برنامه ریزی و نظم ....

قابل احترام ....

پشتکار ضعیف ....

از کسی یا چیزی بدش بیاد دیگه کاریش نمیشه کرد ....

حساس و عاطفی و بامحبت ....

درون گرا ....

فارغ از امورات خانه داری ....

آشپزی داغون (حدس میزنم) ....

دارای قدرت مدیریت و هماهنگی ....

خیلی راحت و خیلی ریلکس بیشتر از فروغ ....

خونه رو به مسافرت ترجیح میده ....

....

....

یکی از بهترین مدیران باشگاه که در ذهن من با عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد با همون آواتار سیاه سفید خانومی با موهای پریشون ثبت شده است ....

امیییییییررررررررررررر :ws28::ws28::ws28:

خدا بگم چیکارت نکنه :ws28:

والا مسافرتو خیلی دوست دارم ولی بسته به حالم داره و جایی که قراره بریم! :ws3:

اما درکل نکات جالبی بود :دی

مرسی اومدی امیر :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خب من عادت دارم زیاد حرف میزنم دیگه واسه همین طولانی شد کلا راجع به هر چیزی میحرفم دوست دارم بیست مورد بگم در موردش!!!خواستم تنبلیش رو هم تست کنم ببینم حوصلش میکشه تا تهش بخونه یا نه ...:ws3::ws3::ws3:به پستام نگاه کن تعدادشون کمه ولی هر کدومشون شامل کلی حرفه!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب با تاخیر فراوان اومدم که نظرم رو در مورد مونا بگم(منا خودت می دونی رک هستم سعی می کنم جلو روت حرف بزنم تا پشت سرت پس ناراحتم شدی مهم نیست:ws3::ws3::ws3:)

1.طبق شناختم ازش فکر می کنم خیلی آدم تنبلی هست

2.آروم و بی سر و صدا هستی شاید از همون تنبلیت باشه گاهی یادت میره از سر همین تنبلی نفس بکشی:ws3::ws3::ws3:

3.بر خلاف تنبل بودنت اراده قوی ای داری و به نوعی ثبات داری شاید چون تا حالا ندیدم آواتارت رو عوض کنی خیلی کم دیدم شاید از تنبلی هم باشه ها

4.دختر با احساسی هستی ولی منطقت بالاست و سعی می کنی مسائل رو منطقی بررسی کنی تا احساسی

5.احساس می کنم دوست با معرفتی باشی برای دوستای خیلی نزدیکت نزدیکت چون برای من خیلی دوست با معرفتی بودی اصلا ما با هم آشنایی نداشتیم و در حد یه کاربر و مدیر گاهی اسم کاربری هم رو می دیدیم ولی تو بدترین شرایط که حوصله دوستای نزدیکم هم نداشتم و خیلی هم خبری ازشون نبود جز چند نفرشون؛با تو آشنا شدم ... واسم عجیب،جالب و قابل احترام بود این معرفت و مرام؛تو هیچ مسئولیتی در قبال خبر گرفتن از من نداشتی چون واقعا دوستی ای بین ما نبود تا اون موقع!!!

6.تو دلت تقریبا چیزی نیست و هر چیزی که هست رو بروز میده این خیلی خوبه چون وقتی با چنین فردی برخورد می کنی خیالت راحته که پشت سرت چیزی نمیگه.

7.عاشق فحش دادناتم چون بنا به همون دلیل قبلی از هزار تا تعریفم بیشتر می ارزه صادقانه و بی ریاست.

8.جنبه ات بالاست با دخترای زیادی برخورد داشتم ولی معمولا کم جنبه هستن و زود بهشون برمی خوره ولی تو جزو اون معدود دخترایی هستی که جنبه ی بالایی داری و حتی اگه از بحثی ناراحت هم بشی عین یه مرد!!! حلش می کنی و با قهر و جیغ و اینا تمومش نمی کنی. از معدود دخترایی هستی که وقتی دارم حرفی رو بهش میزنم خیلی سبک و سنگین نمی کنم که خوشش میاد یا نه چون می دونم جنبه ات بالاست و ناراحت بشی عنوان می کنی ...

9.عاشق فوتبال و استقلالی ولی به روم نمیاری:ws3::ws3::ws3:

10.دو رو نیستی نه از نظر ظاهری و نه اخلاقی به نظرم اهل فیلم بازی کردن و دورویی نیستی

11.مدیریتت خوبه و فکر می کنم جایی که ببینی نمی تونی استقلال داشته باشی دووم نمیاری

12.بر طبق همون روراست بودن فکر می کنم ترجیح میدی بدی کسی رو تلافی کنی تا گذشت کنی(این به نظرم بهترین اخلاقی هست که یه نفر می تونه داشته باشه)کلا این روراستی باعث میشه وقتی حوصله کسیو نداری ازش دور بشی تا اینکه نزدیکش باشی و نقش بازی کنی

13.نظریاتت در مورد خدا را دوست میدارم و تا حدود زیادی هم نظرم

14.عاشق دریا هستی !!! نمی دونم چرا؟!؟

15.از چیزی خوشت نیاد تحملش نمی کنی!!!

16.تو مسائلی که سر رشته ای نداری اظهار نظر نمیکنی سعی می کنی تو مسائلی اظهار نظر کنی که بلدی واسه همین معمولا صحبت هات و اظهار نظرات قابل تامل هستن

17.این شاید خوب شایدم بد باشه ولی وقتی یه حرف درست و با دلیل منطقی میزنی و یه بی منطق میاد و مخالفت می کنه از کوره در میری و تلاش بیهوده می کنی تا میخ آهنی رو تو سنگ فرو کنی

18.تا قبل از آشنایی فک می کردم یه خانوم مقتدر و بی اعصاب و خشک و اهل کلاس گذاشتن و قیافه گرفتن هستی ولی الان نظرم تغییر کرده احساس شخصی من اینه که سعی می کنی بجای اینکه با همه دوست باشی و کمرنگ با تعداد کمتری دوست باشی و پررنگ بازم میگم تو رفاقت چیزی کم نمیذاری... و تو دوستی بیشتر به کیفیت دوستیات توجه می کنی و نه کمیتش

19.تنها چیزی که واسم عجیب بوده با توجه به شناختی که ازت دارم اینه که چرا اسمتو اول به همه گفته بودی مریم!؟! این یه مورد به خصوصیاتت نمیخوره ... و اینکه بگو کجاها می تونم مونا صدات کنم تا اینقد پستامو ادیت نکنم!؟!

20.این بیست رو هم گذاشتم که بگم از کدوم صفات مثبت و منفی تو خوشم میاد:

از تنبل بودنت خوشم نمیاد چون فکر می کنم بذاریش کنار خیلی جلو میری.

مهم ترین چیزی که باعث میشه به خودم افتخار کنم که یه دوست خیلی کوچیکت هستم اینه که اهل ریا،دروغ نیستی،فوق العاده با معرفتی(خودتم می دونی من ترجیح میدم هیچ دوستی نداشته باشم و اگه دارم واقعا دوستم باشه خیلی از صمیمی ترین دوستامو بخاطر تغییر رفتارشون از زندگیم پاک کردم ولی در مورد تو لحظه ای بی معرفتی ندیدم)

فکر کنم خیلی مواردی که گفتم شبیه هم بودن ولی خب به هم ربط داشتن دیگه روراستی زیادی که داری باعث میشه آدم لحظه ای تو دوست بودن باهات شک نکنه چون فکر می کنم ایرادی ببینی میای به خودم میگی تا اینکه جلو خودم تعریف کنی و نقش بازی کنی و پشت سرم حرف بزنی!!!

شرمنده دیر اومدم و شرمنده از دوستان که فرصت نکردم نظراتشون رو بخونم و تشکر کنم ...

سیلاااااااااام اپشییییییییییییییین :ws3:

چطوری؟؟؟

:ws28: یعنی تا اخر عمرم میخوای این تیکه نفس کشیدنو رو بندازی بهم؟ :ws28:

مرسی افشین :icon_gol:

خوشحالم تونستم تو اون برهه کمکی باشم برات که موثر بوده برات و یادت مونده :icon_gol:

بابت بقیه نظراتتم ممنون

تقریبا همش درست بود :whistle::دی

فقط تو این دومورد:

1. تلافی رو نمیدونم راستش. چون خیلی حوصله درگیری سر موضوعات کوچیک رو ندارم که بخوام تلافی کنم. اما شاید اگه برام خیلی مهم بوده باشه اینکارو کرده باشم، نمیدونم اصلا حضور ذهن ندارم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما درهر صورت بستگی داره به موضوعش چی باشه و طرف کی باشه و اون شخص و اون موضوع چقدر برام مهم بوده باشن و چقدر از خودم براشون مایه گذاشته باشم. یعنی بسنجم ببینم اصلا طرف ارزش حتی تلافی کردن و انرژی گذاشتن برای تلافی رو داره یا نه!!!!! اگه ببینم بحالم فرقی نمیکنه حتی برای تلافی کردنم براش انرژی نمیذارم و اینقدرم برام ارزش نخواهد داشت. ولی اگه ببینم ارزش داره نمیدونم شاید اینکارو بکنم. هرچند الان حضور ذهن ندارم که اینکارو کرده ام یا نه.
    ولی خب مسلما با هر کس اندازه شعور و فهم و درکش صحبت و رفتار میکنم. مثلا اگه قبلا احترام زیادی برای کسی قائل بودم ولی جایی متوجه بشم اشتباه میکردم مطمئنا نظرم نسبت بهش کاملا برمیگرده و دیگه براش اون احترام و ارزش رو قائل نخواهم بود و باهاش قطع رابطه میکنم و بعیده بخوام برای چنین ادمی وقت بذارم یا کمکش کنم یا ... حالا نمیدونم اینو میشه اسمشو تلافی گذاشت یا نه.
  2. استقلال هم که خودتم میدونی اصلا و ابدا و اینا! :ws3: من از قوتبال متنفرم و با این نوع تلقینات هم نظرم عوض نمیشه :ws3:

مرسی افشین اومدی و وقت گذاشتیflowerysmile.gifflowerysmile.gifflowerysmile.gif

دریا هم فوووووووووووووق العادست و شما شمالیها خیلیییییییی بیسلیقه میباشید :ws3:

--------

پ ن :

قابل توجه امیر: یه جایی که هیچ وقت از سفرش خسته نمیشم و همیشه حوصلشو دارم دریاست :ws3:

افشین طومار فدایت شوم نوشتی :th_scratchhead:

منم تنبلیشو تایید میکنم :w12:

تمام نشد این پایان نامه آیا ؟ :3384s:

:hanghead: :5c6ipag2mnshmsf5ju3

نه بابا تازه بدبختیهای اصلیش شروع شده :sad0::icon_pf (34)::sad0:

خب من عادت دارم زیاد حرف میزنم دیگه واسه همین طولانی شد کلا راجع به هر چیزی میحرفم دوست دارم بیست مورد بگم در موردش!!!خواستم تنبلیش رو هم تست کنم ببینم حوصلش میکشه تا تهش بخونه یا نه ...:ws3::ws3::ws3:به پستام نگاه کن تعدادشون کمه ولی هر کدومشون شامل کلی حرفه!!!

حوصلم که میکشه :ws3: خودمم همینم :ws3:

و بسیار بسیار هم ممنونم ازت که کامل گفتی. flowerysmile.gif

راستش بنظر من کیفیت پستها با مقدار ارزشی که برای اون موضوع قائلی و اطلاعاتی که درباره اون موضوع داری رابطه مستقیم داره. یعنی هرچی کاملتر باشه برای من شخصا خوشایندتره و به این معنیه که سرسری نظری داده نشده و کاملا سنجیده شده و فکر شده و این نظریات حاصل شده و معمولا جای فکر داره.

برای همین خودم پستهایی که طولانی باشه رو سر فرصت و با حوصله میخونم. مخصوصا اگه کسی باشه که بدونم الکی نظر نمیده و مطالبش صرفا کپی پیست یا با دید سطحی نیست!!! تو این پستها نکات خوبی همیشه پیدا میشه. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...