Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ محققان دانشگاه ليدن هلند در مطالعات جديد خود به دنبال دليل شادي پنهاني افراد از بدبياري ديگران دريافتهاند كه كسب احساس بهتر نسبت به خود و نوعي تقويت اعتماد به نفس ميتواند از دلايل اين امر باشد. به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به گفته محققان، اين تجربه كه «schadenfreude» به معني «احساس خوشحالى از بدبيارى ديگران» نام دارد، در زمانهايي پيش ميآيد كه نوعي فرصت براي فرد در اين بدبياري براي ديگران وجود داشته يا اينكه آنها را شايسته اين حالت ميبينند. در اين زمان، فرد احساس حسادت كمتري داشته و نسبت به خود احساس بهتري خواهد داشت. محققان دراين پژوهش از 70 دانشجوي زن و مرد خواستند كه دو مصاحبه يك دانشجوي موفق را كه در حال گرفتن يك موقعيت شغلي خوب بود، بخوانند. آنها سپس به مطالعه مصاحبه ناظر اين دانشجو پرداختند كه از شكست بزرگ وي در مطالعاتش خبر داده بود. اين دانشجويان سپس ميزان شادي خود از بدبياري فرد را مشخص كردند. در ميان آنها، افرادي كه از عزت نفس پائينتري برخوردار بودند، بيشتر نسبت به دانشجوي موفق احساس تهديد داشته و schadenfreude را تجربه كرده بودند. اگرچه محققان دريافتند كه صرفنظر از عزت نفس، آن دسته از افرادي كه احساس تهديد بيشتري نسبت به موفقيت فرد داشتند، به نسبت بيشتري اين حس را تجربه كرده بودند كه حالت كمبود تاييد خود در افراد را نشان ميداد. طبق اين پژوهش كه در مجله Emotion منتشر شده، تقريبا تمام انسانها در زندگي خود تجربه اين شكل از شادي را داشتهاند كه در نقطه مقابل احساس همدلي و همدردي براي مردم قرار دارد. __________________ شما هم این حالت رو براتون ایجاد شده اگه اره تو چه موقعیتی این حالت رو داشتین تو رقابت تو حسادت یا تو موارد دیگه 24 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دروغ چرا؟ آره داشتم.مثلا توی کنکور که فضا کاملا رقابتی بود دیدم همه گند زدن احساسم بهتر بود! یا مثلا میبینم یه درسی رو همه میفتن خوشحال میشم! بعضی وقتا حس خبیث بودن بهم دست میداد!پس همه اینطورین! 13 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خیلی برام پیش اومدهمخصوصا سر تحویل پروژه ها 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ برای کسایی که از بدبیاری من خوشحال میشن و نشستن تازمین بخورم بخندن بله منم اینجوریم اما برای کسایی که دلسوزمن نه دلم نمیاد و منم خوشحالیشون رو میخوام 13 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ آره متاسفانه واسه كنكور كارداني به كارشناسي خيلي خونده بودم اما بخاطر بي دقتي تاريخ امتحان را اشتباه كرده بودم و سرجلسه نبودم بعد كه فهميدم دوستم بعد از مجازي قبول نشده خيلي خوشحال شدم.. البته بازم هس 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ یادم نمیاد تاحالا از بدبیاری کسی خوشحال شده باشم اگرم چنین حسی جایی بهم داده باشه یا بده از بدبیاری اشخاصی که بهم طعنه میزنند ممکنه خوشحال بشم که البته براشون هیچ وقت پیش نمیاد:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ بله...یه نفر پایان نامه منو کپی کرد بدون اجازه ....سر جلسه دفاع بهش گیر دادن...نمرش هم کم شد....:vahidrk: وقتی فهمیدم خوشحال شدم...متقلب.... 14 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ یه بار سوالی رو برای یکی از بچه ها توضیح میدادم بعد از کلی وقت برگشته میگه اااااااااااا اینو که خودمم میدونستم !!! رفت پای تابلو جلوی اون همه ادم ...... خوب منم خوشحال 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ نه به خدا آخه چرا آدم بايد چنين حسي داشته باشهمگر اينكه از يه نفر متنفر باشي كه از بدبياريش خوشحال بشي:5c6ipag2mnshmsf5ju3منم از كسي متنفر نيستم كه چنين حسي رو تجربه كرده باشم تازه مطمئنم اگه يكي كه ازش متنفرم بد بياره شايد همون لحظه خوشحال بشم ولي وقتي ناراحت بشه منم اينجوري ميشم= 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ بله. انسان بزرگ همیشه مشتاق موفقیت و کامیابی اطرافیانشه. ولی انسانهای کوچک چشم و دل دیدن موفقیت دیگران رو ندارند و از شکستهاشون خشنود میشن. 9 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ بله. انسان بزرگ همیشه مشتاق موفقیت و کامیابی اطرافیانشه. ولی انسانهای کوچک چشم و دل دیدن موفقیت دیگران رو ندارند و از شکستهاشون خشنود میشن. پس الان به ما گفتي كم بين خوب لابد دليل داشته اون اتفاقا 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ پس الان به ما گفتي كم بين خوب لابد دليل داشته اون اتفاقا به گفته محققان برای هر کس تو زندگیش حتما یک بار پیش اومده و حالت علنی هم نیاز نیست داشته باشه و دایمی هم نیست برای خود منم بار ها وقتی با کسی رقابت داشتم این اتفاق افتاده دلیل به کم بینی نیست بخاطر تفاوت تو میزان اعتماد به نفس در افراد هست که این حس کم یا زیاد میشه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تو موضوع ها و فضاهای رقابتی این حس ناخودآگاه پیش میاد وقتی پای رقابتی درمیون نباشه و آدم از بد آوردن کسی خوشحال شه خیلی بده 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ منم همچین حسی رو گاهی تجربه کردم .البته نه اینکه از شکست یکی دیگه خوشحال بشم نه اما شده وقتی دیدم کسی که موقعیتش مثل منه کاری رو که مثل هم در حال انجامش بودیم رو من نتونستم و اون هم نتونسته انجام بده اعتماد به نفسم بالاتر میره. چون میفهمم ضعفم در اون حد نیس که نشه جبرانش کرد و دیگران هم مثل من بودن. 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ اوه اوه!پس شدم کم بین:icon_pf (34): از موفقیت کسی ناراحت نمیشم (موضوع تاپیکم این نبود فکرکنم)مخصوصا اگه از نزدیکان و عزیزانم باشه که با تمام وجودم خوشحال میشم(اتفاقا الان همین حسو دارم)حتی اگه از من هزار بار موفق تر باشه. ولی از موفق نشدن آدما وقتی با من توی شرایط مشابهی هستن حس بهتری دارم خوب!مخصوصا توی رقابت با آدمایی که الزاما نمیشناسمشون.اینم ربطی به نفرت و اینا نداره.طبیعیه به نظرم! 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ اوه اوه!پس شدم کم بین:icon_pf (34):از موفقیت کسی ناراحت نمیشم (موضوع تاپیکم این نبود فکرکنم)مخصوصا اگه از نزدیکان و عزیزانم باشه که با تمام وجودم خوشحال میشم(اتفاقا الان همین حسو دارم)حتی اگه از من هزار بار موفق تر باشه. ولی از موفق نشدن آدما وقتی با من توی شرایط مشابهی هستن حس بهتری دارم خوب!مخصوصا توی رقابت با آدمایی که الزاما نمیشناسمشون.اینم ربطی به نفرت و اینا نداره.طبیعیه به نظرم! ببین چطوری آدمو به ویرایش پست مجبور میکنن. 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ببین چطوری آدمو به ویرایش پست مجبور میکنن. ببین چطور آدمو به اعتراف به نقطه ضعفای شخصیتیش مجبور میکنن آخه واقعا این دو تا با هم فرق دارن.وگرنه ناراحتی از موفقیت دیگران واقعا حرکت شنیعیه. 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ یادم نمیاد اینجوری بوده باشم شایدم بودم ولی الان یادم نمیاد معمولا ناراحت میشم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ببین چطور آدمو به اعتراف به نقطه ضعفای شخصیتیش مجبور میکنن آخه واقعا این دو تا با هم فرق دارن.وگرنه ناراحتی از موفقیت دیگران واقعا حرکت شنیعیه. خو واقعیته همیشه کسانی هستند که از ما بالاتر باشن حتی یه درجه و ما خودمون رو جر میدم تا با گندتر از خودمون رقابت کنیم حالا خوبه فقط همین احساس باشه و ما چوب لا چرخشون نذاریم یا بخورن زمین و بعد هر هر هر هر بخندیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده