Sh.92 3961 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 در مورد من که به خاطر حس ناسپاسی همکلاسیم بود . خب لجم گرفته بود واسه همین تو اون لحظه خوشم امد ضایع شد ..... حالا یعنی ما کم بینیم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif 2
viviyan 12437 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 محققان دانشگاه ليدن هلند در مطالعات جديد خود به دنبال دليل شادي پنهاني افراد از بدبياري ديگران دريافتهاند كه كسب احساس بهتر نسبت به خود و نوعي تقويت اعتماد به نفس ميتواند از دلايل اين امر باشد. به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به گفته محققان، اين تجربه كه «schadenfreude» به معني «احساس خوشحالى از بدبيارى ديگران» نام دارد، در زمانهايي پيش ميآيد كه نوعي فرصت براي فرد در اين بدبياري براي ديگران وجود داشته يا اينكه آنها را شايسته اين حالت ميبينند. در اين زمان، فرد احساس حسادت كمتري داشته و نسبت به خود احساس بهتري خواهد داشت. محققان دراين پژوهش از 70 دانشجوي زن و مرد خواستند كه دو مصاحبه يك دانشجوي موفق را كه در حال گرفتن يك موقعيت شغلي خوب بود، بخوانند. آنها سپس به مطالعه مصاحبه ناظر اين دانشجو پرداختند كه از شكست بزرگ وي در مطالعاتش خبر داده بود. اين دانشجويان سپس ميزان شادي خود از بدبياري فرد را مشخص كردند. در ميان آنها، افرادي كه از عزت نفس پائينتري برخوردار بودند، بيشتر نسبت به دانشجوي موفق احساس تهديد داشته و schadenfreude را تجربه كرده بودند. اگرچه محققان دريافتند كه صرفنظر از عزت نفس، آن دسته از افرادي كه احساس تهديد بيشتري نسبت به موفقيت فرد داشتند، به نسبت بيشتري اين حس را تجربه كرده بودند كه حالت كمبود تاييد خود در افراد را نشان ميداد. طبق اين پژوهش كه در مجله Emotion منتشر شده، تقريبا تمام انسانها در زندگي خود تجربه اين شكل از شادي را داشتهاند كه در نقطه مقابل احساس همدلي و همدردي براي مردم قرار دارد. __________________ شما هم این حالت رو براتون ایجاد شده اگه اره تو چه موقعیتی این حالت رو داشتین تو رقابت تو حسادت یا تو موارد دیگه آره؛ بعدش هم زود عذاب وجدان میگیرم. البته در مورد کسانی که فکر میکنم احساس خودبرتربینی دارن، (تو بعضی موارد ممکنه دوست صمیمیم باشه). 3
afshin18 11176 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 من دوست دارم همه کم بیارن تا استاد مجبور باشه همه رو پاس کنه 1
Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من دوست دارم همه کم بیارن تا استاد مجبور باشه همه رو پاس کنه این دوست داشتن با اونی که اول بحث اومده فرق میکنه تو دوست داری همه رو در حد خودت تنبل کنی 1
captain 9274 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 دیدن موفقیت دوستان و آشنایان همیشه باعث خوشحالی من بوده و هست. هنوز هم خیلی از اونها رو track می کنم تا توی شادی موفقیتاشون سهیم باشم و بهشون تبریک بگم. دیدن شکستهاشون هم همیشه ناراحتم میکنه.
afshin18 11176 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 این دوست داشتن با اونی که اول بحث اومده فرق میکنه تو دوست داری همه رو در حد خودت تنبل کنی در حد من نه در حد پایین ترین نمره درمورد اون یکی من فقط از شکست ادمای مغرور شاد میشم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری