Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ یاد اون سئوال افتادم که می گگه: مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا رو هر کدون به نحوه ی خودش سخته....بستگی به جامعه ای که درونش رشد می کنیم هم داره و خیلی موارد دیگه.... 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم نمیشه یه حکم کلی داد هر دوتاش سختی های خودش و داره تو شرایط مختلف هم فرق میکنه اما فک میکنم اگر قرار به ظلم کردن باشه زنا بیشتر در معرض ظلم قرار میگیرن تا مردا شاید بعضی وقتا و تو بعضی شرایط زن بودن سخت تر باشه 11 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مرد بودن مخصوصا اگه مشکلات خونواده رو به تنهایی به دوش بکشه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فعلا که مرد بودن یا زن بودن سخت نیست ادم بودن سخته 14 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فعلا که مرد بودن یا زن بودن سخت نیست ادم بودن سخته این مورد آخر و در مورد تو موافقم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خوب به چه شرایطی؟؟ به خیلی چیزا! کجا زندگی می کنی؟ چه نقشی تو خانواده داری؟ اصلا سخت بودن و چی تعریف کنی!! و خیلی چیزای دیگه 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ برای من که زنم گاهی دنیا خیلی خیلی ظالمه... اما همین دنیا بضی وقتا مجبورم می کنه که بگم خدایا شکرت که زنم و مرد به دنیا نیومدم...مرد بودن همیشه احساس مسئولیت رو همراهش داره...و خب نمیشه منکر اینم شد که مردا به طور نسبی از زن ها قوی ترن... اما خب تو ایران زن بودن خروار خروار استرس رو با خودش به دنبال میاره...این جا زن بودن سخت تره... 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درود بحث قشنگیه..ممنونم مینا بانو نمیدونم چرابا خوندن عنوان موضوع به یاد سوال مرغ زودتر بوده یا تخم مرغ؟ افتادم چیزی تو ذهنمه که سخته کمی توضیح بدم اما نهایت سعی خودم رو میکنم که برسونم چی میخوام بگم همه ما با واژه درد به خوبی آشنا هستیم.در چه موقع اتفاق میافته؟وقتی که یکی از اعضای بدن بیش از توان خودش کار کنه یا ضربه ای بیش از توان تحمل ما به نقطه ای از بدن وارد بشه .حال درد واسه چیه؟به نحوی هشدار وآلارم بدن هست به ما که به نقطه ای که درد میکنه داره آسیب میرسه واگه کاری که منجر به درد شده قطع نشه قطعا به اون نقطه از بدن آسیب میرسه.حال بیایم با همین نگاه به سختی ها نگاه کنیم.هر جنس(مرد وزن)برای شرایط خاصی از زندگی طراحی وآفریده شده اند حال اگه یکی از این دو جنس بخواهند جایی باشند که برای آن ساخته نشده اند قطعا متحمل سختی های فراوان خواهند شد.این نه به خاطر سختی اون کار هست بلکه به شرایط فیزیکی ،روح وروانی اون جنس هست که با اون شرایط سازگاری نداره.شاید به مرورعادت کنه اما متحمل خسارات زیادی میشه مثل همون دردکه اول مثال زدم شما وقتی نسبت به دردی در نقطه ای از بدن بی اعتنا بشیدبه مروراون درد از بین میره وبه اصطلاح عادت میکنید درصورتی که این شما نیستید که عادت میکنید بلکه اعصاب اون قسمت آسیب دیده وکمتر احساس درد میکنید وگرنه مشکل حل نشده حال با این تفاسیر به نظر من اگه هرکس در جایگاه خودش باشه(زن در نقش زن ومرد در نقش مرد)هیچکدام سخت نیست وسختی کار از اونجا ناشی میشه که هر جنس مسخواد وارد قلمروی جنس مخالف بشه چون شرایطی که میخواد باهاش روبرو بشه با ذاتش همخونی نداره گمان میکنه سخته اما اگه هرکس در جایگاه خودش باشه هیچکدوم سخت نیست بلکه لذت بخشه 14 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خب به نظر من مرد بودن سخت تره، دلیلشم هموناییه که خودت گفتی ولی در یک مورد واسه خانوما سخت تره که از همه کارهای مردونه هم سخت تره اگه صد بار به دنیا بیام و هربار ازم خواسته بشه که جنسیتمو خودم انتخاب کنم، بدون شک همشو مرد بودن رو انتخاب میکنم 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست جونااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil:راستش چند روز پیش داشتم روو این فکر که تازه اوومده توو مخمو حسابی مشغولش کرده بود فکر میکردم..... اینکه مرد بودن سخت تره یا زن بودن....... به نظر خودم که هر دوتاش...اما بیشتر مرد بودن....بابای خودمو مثلا نگاه میکردم.. فکر کن....همش مسئولیت.....همش نگرانی....تا زمانی که جوونه نگران تحصیل...بعدش خدمت..بعدش ایا معاف بشه ایا نشه.. حالا گیرم معاف شد....درس رو با هزار زحمت و تلاش و هزینه تموم میکنه این دفه نگران کار...یه کار پر درامد که ایندشو بسازه..کار نداشته باشه که نمیتونه زن بگیره!! حالا کارم پیدا کرد....بگرد دنبال زن و زندگی...مخارج پیدا کردن خونه..مراسم عروسی عقد...اجاره نشین میشه با کلی قرض و قوله مراسمو راه میندازه.... حالا مسئولیتایی که سر کار داره...به علاوه مسئولیتای زندگیش...باید بلد باشه از زنو زندگی حمایت کنه...مثه کووه باشه واسه بچه ها و ووووووووووووووووووووووَه...:icon_pf (34): زن بودن هم سختیای خودشو داره.....به نظر من الان وظیفه دخترا فقط مراقب بودنه.....مراقب باشن کسی گولش نزنه....نخواد ازش سو استفاده کنه(هر سو استفاده ایی!!) میخواد بره اوون سر شهر باید بپاد وارد چه ماشینی میشه..طرف مشکوک میزنه نمیزنه..هوا تاریک میشه چجور برگرده خونه...از فلان جای خلوت،نه رد نشه خلوته یکی میفته دنبالش و..,,,,,,,..فلان پسری که اوومده خواستگاریش ریگ به کفشش نباشه و با شونصد نفر دیگه هم باشه.....سابقش چیه...سالمه..نیست...آب زیر کاهه...دیو مظلوم نماست و هزاااار تا چیز دیگه حالا... به نظر شماها...چه دختر چه پسر..فرق نمیکنه.. به دور از جانب گیری زن و مردی و کل کل...واقع بینانه..و صادقانه... بگید کدوم سخت تره.....زن بودن یا مرد بودن؟؟؟ دلیلتونم بگید لطفا مینا جون دقت کردی این سختیا که میگی اکثرش فقط به خاطر اینه که داریم اینجا زندگی میکنیم!! مرد بودن و زن بودن هیچ کدومش سخت نیست ، اگه توی یه جامعه سالم بدنیا میومدیمو زندگی میکردیم ! 11 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ اصلا نمیتونم بگم کدوم این تاپیک رو که دیدم به نزدیکترین زوج هایی که دوروبرم بودن فکر کردم ینی مادر و پدرم اصلا نتونستم به این نتیجه برسم که جای کدوم بودم بیشتر سختم بود 11 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از خوندن بعضی جواب ها لذت بردم (شاگردی کردم ) بسیار خوشحال شدم ک کنار همچین آدمهایی کار می کنم . بعضی از جواب ها هم، مشخص بود، خیلی نپخته بود ........ ب هر حال . همون طور ک خیلی از دوستان هم اشاره کردن، مهم انسان بودن ه . توی سیستم اگه همه درک کنیم. ک (اگه کامل بودی؛ هیچ وقت ی موجودی خلق نمی شد ک بهش بگی جنس مخالف, حتما کامل نیستی. دوست من . بعد از اینکه درک کردی کامل نیستی باید ب دنبال مکمل خودت باشه . ) خوب مشخصه کارهای هر مکامل با اون یکی فرق می کنه . و اصولا قیاس گذاشتن، توی این بحث کار درستی نیست . انسان بودن، درد داره ..... تو دنیا ( فقط مخصوص اینجا نیست؛ کاری ب شدت ندارم - خیلی جاها قتل هست . تجاوز هست . پستی و پلشتی هست . ) خیلی سخته، انسان باشی ..... ......... 15 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درود بحث قشنگیه..ممنونم مینا بانو نمیدونم چرابا خوندن عنوان موضوع به یاد سوال مرغ زودتر بوده یا تخم مرغ؟ افتادم چیزی تو ذهنمه که سخته کمی توضیح بدم اما نهایت سعی خودم رو میکنم که برسونم چی میخوام بگم همه ما با واژه درد به خوبی آشنا هستیم.در چه موقع اتفاق میافته؟وقتی که یکی از اعضای بدن بیش از توان خودش کار کنه یا ضربه ای بیش از توان تحمل ما به نقطه ای از بدن وارد بشه .حال درد واسه چیه؟به نحوی هشدار وآلارم بدن هست به ما که به نقطه ای که درد میکنه داره آسیب میرسه واگه کاری که منجر به درد شده قطع نشه قطعا به اون نقطه از بدن آسیب میرسه.حال بیایم با همین نگاه به سختی ها نگاه کنیم.هر جنس(مرد وزن)برای شرایط خاصی از زندگی طراحی وآفریده شده اند حال اگه یکی از این دو جنس بخواهند جایی باشند که برای آن ساخته نشده اند قطعا متحمل سختی های فراوان خواهند شد.این نه به خاطر سختی اون کار هست بلکه به شرایط فیزیکی ،روح وروانی اون جنس هست که با اون شرایط سازگاری نداره.شاید به مرورعادت کنه اما متحمل خسارات زیادی میشه مثل همون دردکه اول مثال زدم شما وقتی نسبت به دردی در نقطه ای از بدن بی اعتنا بشیدبه مروراون درد از بین میره وبه اصطلاح عادت میکنید درصورتی که این شما نیستید که عادت میکنید بلکه اعصاب اون قسمت آسیب دیده وکمتر احساس درد میکنید وگرنه مشکل حل نشده حال با این تفاسیر به نظر من اگه هرکس در جایگاه خودش باشه(زن در نقش زن ومرد در نقش مرد)هیچکدام سخت نیست وسختی کار از اونجا ناشی میشه که هر جنس مسخواد وارد قلمروی جنس مخالف بشه چون شرایطی که میخواد باهاش روبرو بشه با ذاتش همخونی نداره گمان میکنه سخته اما اگه هرکس در جایگاه خودش باشه هیچکدوم سخت نیست بلکه لذت بخشه میشه جایگاه و وظایف زنو مرد رو از نظر خودت بیان کنی؟؟ البته من از همین پست باهات مخالفم چون زنو مرد بودن علایقو مشخص نمیکنه هر انسانی یه علایقی و یه سطح تحمّلی داره و سختی برای هر کس یه معنایی داره اون چیزی که برای من سخته شاید برای یه زن دیگه سخت نباشه و.... 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مینا جون دقت کردی این سختیا که میگی اکثرش فقط به خاطر اینه که داریم اینجا زندگی میکنیم!! مرد بودن و زن بودن هیچ کدومش سخت نیست ، اگه توی یه جامعه سالم بدنیا میومدیمو زندگی میکردیم ! مهند جان..کاری به کشور خاصی ندارم....بله....تو این جامعه هم زن بودن سخته هم مرد بودن.....و بیشتر از همه آدم بودن...... اما من دارم کلی نگاه میکنم به قضیه.... دوستان میکن بستگی به شرایط داره....خوب شرایط رو بگید...چه شرایطی منظورتونه...من نظرتون رو میخوام بدونم.... هنوز جوابی رو که میخواستم نگرفتم.... من گفتم بی طرفانه قضاوت کنین.... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ اصن زندگی کردن سخته اسپم کردن تو دل تاپیک های تخصصی و مدیریتی از همه سخت تر 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ هر کدوم سختیای خودشو داره به نظر من...:girl_blush2: نمی شه دقیقا گفت کدوم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده