Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... باید برگرده!!!! مگه دست خودشه!!! به زور برمیگردونمش!!! همینجا اعلام میکنم اگه برنگرده ایمیلشو اسپم دونی میکنم!!!:gnugghender: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به به جنابِ ماهرخخب دستِ خواهرتو بگیر بیارش دیگه البته باید قول بده ک حواسش بیشتر ب درسش باشه .... نیس به حرف منم گوش می ده ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ...باید برگرده!!!! مگه دست خودشه!!! به زور برمیگردونمش!!! همینجا اعلام میکنم اگه برنگرده ایمیلشو اسپم دونی میکنم!!!:gnugghender: ماشالا به خلاقیت ... لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ .... نیس به حرف منم گوش می ده ... خب الان درس داره، اگه هم بیاد، باید حساب شده باشه تا ب درسش هم برسه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من برم لا لا ... شب علافان به خیر ... اسپم کنید و لذت ببرید ... سلام به ابجی برسون لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ماشالا به خلاقیت ... کیف کردی خاله!!! خلاقیتم راس کار خودته ها!!! ا س پ م!!! لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ داری میری تو از کنارم من که جز تو کسیو ندارم ... برگرد بیا پیشم بذا باز با تو عاشق انجمن شم بربگرد لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دوست تو كسي است كه تو را به گريه اندازد نه تو را بخنداند... مهناز فعلا برنگرد برو پاي درست.. كنكور ارشد داري.. دو سه ماه بيشتر نموده.. بگير بخون ايشالا قبولي.. واسه همه اونايي كه گفتنم برگردي: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آخی عدیدم کی اذیتت کرده؟؟ بگو خودم بزنم لهش کنم!!! یا بگو ماهرخ بزنه لهش کنه! اگه تو بری کی بزنه تاپیکارو بترکونه؟؟ انجمن بی اسپم مگه میشه؟؟؟ میگم چرا چند وقته اینجا انقدر مزخرف شده! نگو تو نیستی یه کم شادمون کنی! جیگرتو برگرد مهنازی این انجمن بی تو یه پایش کجه! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ این وایکینگ یه زمانی خواستگار من بود بیا دخترم...یارت مثل این که تنهاس... از ما که گذشت شما یه کم اسپم کنین... لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ مهناز جون دوست داریم! هر چند من باهات دوست صمیمی نبودم اما متوجه بودم دستیار ماهرخی! برگرد جانم همه بد نیستن! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ مهناز برگرد خدا لعنت نکنه ممد رو که باعث رنجش شما شده:sigh: از بچگیش مایه ی عذاب بوده من رو هم کم دق نداده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ واکینگ برنگرد :vahidrk: واگینگ برنگرد :vahidrk: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا چرا رفت؟ بهش بگو برگرده اسپم بدون واکینگ حال نداره! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ برگرد عاشقونه برگرد... واکینگ بدونه این همه طرف دار داره دیگه هیچ وقت نمیره لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من نمیشناسمش .... ولی بهش میگم برگردددددددددددددددد لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ گرچه دوستان نسبت به ما کم لطفی میکنن ولی به هرحال منم امیدوارم که برگرده... ولی قانون تالار مدیریت سرجای خودشه... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ گرچه دوستان نسبت به ما کم لطفی میکنن ولی به هرحال منم امیدوارم که برگرده... ولی قانون تالار مدیریت سرجای خودشه... ... قوانین چیه؟ ... لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ... قوانین چیه؟ ... همون که شما نقضش میکنین... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده