Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... باید برگرده!!!! مگه دست خودشه!!! به زور برمیگردونمش!!! همینجا اعلام میکنم اگه برنگرده ایمیلشو اسپم دونی میکنم!!!:gnugghender:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 به به جنابِ ماهرخخب دستِ خواهرتو بگیر بیارش دیگه البته باید قول بده ک حواسش بیشتر ب درسش باشه .... نیس به حرف منم گوش می ده ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ... وایکینگ...باید برگرده!!!! مگه دست خودشه!!! به زور برمیگردونمش!!! همینجا اعلام میکنم اگه برنگرده ایمیلشو اسپم دونی میکنم!!!:gnugghender: ماشالا به خلاقیت ...
wicked 948 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 .... نیس به حرف منم گوش می ده ... خب الان درس داره، اگه هم بیاد، باید حساب شده باشه تا ب درسش هم برسه
Himmler 22171 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من برم لا لا ... شب علافان به خیر ... اسپم کنید و لذت ببرید ... سلام به ابجی برسون
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 ماشالا به خلاقیت ... کیف کردی خاله!!! خلاقیتم راس کار خودته ها!!! ا س پ م!!!
کهربا 18089 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 داری میری تو از کنارم من که جز تو کسیو ندارم ... برگرد بیا پیشم بذا باز با تو عاشق انجمن شم بربگرد
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 دوست تو كسي است كه تو را به گريه اندازد نه تو را بخنداند... مهناز فعلا برنگرد برو پاي درست.. كنكور ارشد داري.. دو سه ماه بيشتر نموده.. بگير بخون ايشالا قبولي.. واسه همه اونايي كه گفتنم برگردي:
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخی عدیدم کی اذیتت کرده؟؟ بگو خودم بزنم لهش کنم!!! یا بگو ماهرخ بزنه لهش کنه! اگه تو بری کی بزنه تاپیکارو بترکونه؟؟ انجمن بی اسپم مگه میشه؟؟؟ میگم چرا چند وقته اینجا انقدر مزخرف شده! نگو تو نیستی یه کم شادمون کنی! جیگرتو برگرد مهنازی این انجمن بی تو یه پایش کجه!
کتایون 15176 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 این وایکینگ یه زمانی خواستگار من بود بیا دخترم...یارت مثل این که تنهاس... از ما که گذشت شما یه کم اسپم کنین...
Ssara 14641 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 مهناز جون دوست داریم! هر چند من باهات دوست صمیمی نبودم اما متوجه بودم دستیار ماهرخی! برگرد جانم همه بد نیستن!
شـاهین 8068 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 مهناز برگرد خدا لعنت نکنه ممد رو که باعث رنجش شما شده:sigh: از بچگیش مایه ی عذاب بوده من رو هم کم دق نداده
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 برگرد عاشقونه برگرد... واکینگ بدونه این همه طرف دار داره دیگه هیچ وقت نمیره
pianist 31129 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 گرچه دوستان نسبت به ما کم لطفی میکنن ولی به هرحال منم امیدوارم که برگرده... ولی قانون تالار مدیریت سرجای خودشه...
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 گرچه دوستان نسبت به ما کم لطفی میکنن ولی به هرحال منم امیدوارم که برگرده... ولی قانون تالار مدیریت سرجای خودشه... ... قوانین چیه؟ ...
ارسال های توصیه شده