hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ جالب بود نظر خواستی ندارم! هر کی یک افکاری داره و بهش احتارم می زارم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خیلی سخته ..... همون اول باید فکر اینجا رو میکرد.... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من اسم اینکارو میزارن بازی کردن با احساس دیگران :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ جالب بود نظر خواستی ندارم! هر کی یک افکاری داره و بهش احتارم می زارم بعضی افکار ارزش احترام گذاشتن ندارن ... 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ کلا همه چیز تو پایین تنه خلاصه میشه اینجادو نفر تا دوست میشن میخوان صمیمیتشون و نشون بدن از این راه استفاده میکنن در صورتی که صمیمیت به دله به تفاهمه به خیلی چیزای دیگست که در کنار اونا این روابط قشنگ میشن ! نمیدونم والا خدا به همه عقل بده اینجا ایرانه 99/999999% مرداش فقط یه س ک س فکر میکنن ، اینجا زنها برده های جنسی مردانن 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ادما برا ازدواج باید عقلانی فکر کنن عشق تنها یا هر نیاز دیگه چه جنسی چه هر حس دیگه به تنهایی نباید منجر به ازدواج بشه برا ازدواج باید تمام فاکتور ها رو کنار هم داشته باشی اگه دوست دخترت همه رو داشت اون وقت هیچ اشکالی در مورد ازدواج باهاش نیست 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام.... .موضوع مطرح شده مشکلی هست که خیلی هم شایع شده وچندتانکته وجودداردکه جالبه واسم ..... 1]گفته شده بعدازیکماه خواستگاری وعقد وعروسی!! آیاواقعایکماه فرصت کافی برای شناخت داشته اند؟ واصلابرای چی ازدواج کردند؟ 2]گفته شده شماره روانداخته جلوی دخترودختربعدازرفتن مادر!؟شماره روبرداشته!!!پس نه شماره دادنش درست بوده نه برداشتنش! 3]اون ارتباطات تلفنی صرف چه صحبتهایی شده؟ 4]دراین ششماهه چه اتفاقاتی رخ داده که سردشده اند؟ طلاق راه درستی نیست......من پیشنهادنمیکنم طلاق بگیرند.....بهترین ومطمئن ترین راه رفتن پیش یک مشاورخانواده وپیگیری مشکل ازاین طریق است چون بهرحال واسه ازدواج انگیزه های خیلی بالاتری ازنیازهای جنسی لازم است.....وقتی فکرازدواج به سرشان زده وششماه هم زندگی کرده اند پس قضیه فقط جنسی نیست.....مشکل چیزدیگه ایست بایدمشکل اصلی پیداشودبایدصحبتهای دخترهم شنیده شود..اگه فقط پسرخاله شماسردشده ودخترهنوزمیل به ادامه زندگی داردامیدبه درست شدن این زندگی هست.... مورد دیگری که فراموش کردم بگویم اینس ت که پسرخاله شما همین که پرسیده چه کنم یعنی در طلاق تردید دارد که نشانه خوبی است فراموش نکنیدهمواره راه سومی هم وجوددارد.... 10 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بعضی افکار ارزش احترام گذاشتن ندارن ... شما هم خودت اینجوری فکر می کنی سعی می کنم قضاوت نکنم! تنها چزی که نمیشه عوض کرد افکار ادمه! 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اینجا ایرانه99/999999% مرداش فقط یه س ک س فکر میکنن ، اینجا زنها برده های جنسی مردانن خوب بود درصد زنهایی هم که به همین فکر میکنن میگفتی 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خوب بود درصد زنهایی هم که به همین فکر میکنن میگفتی درصد زنهای اطراف من که به س.کس فکر میکنن یعنی کلا س.کسی نگاه میکنن زیر ده درصده! این حده اکثرش بود! ولی درصد زنهایی ک به پول فکر میکنن یعنی پولی نگاه میکنن بالای هفتاد درصده! حده اقلش بود! 13 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ درصد زنهای اطراف من که به س.کس فکر میکنن یعنی کلا س.کسی نگاه میکنن زیر ده درصده! این حده اکثرش بود! ولی درصد زنهایی ک به پول فکر میکنن یعنی پولی نگاه میکنن بالای هفتاد درصده! حده اقلش بود! این همه دخترهایی که تو خیابونا و پاساژها ول میگردن و منتظرن تا یکی بهشون شماره بده یا بقیه دخترهایی که ادعای عشق و عاشقی میکنن ولی فقط با س.ک.س عشقشون اثبات میشه، فقط ده درصد از کل زناست؟ 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ما حاضرم با دوست دخترم ازدواج کنم ... 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دختر ای این زمونه به این راحتی با پسرا دوس نمی شن! دیگه کار با شماره دادن به جایی نمی رسه! الان پول و ماشین حرف اولو می زنه! بگذریم! حقش بود! حالا از درون بسوزه (هر چند مطمعنم یه جای دیگش داره می سوزه) 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دوست دختری که باهاش ازدواج کنی دیگه زنته دوست دختر نیست!پس به چشم زنت بهش نگاه کن همین! 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ این همه دخترهایی که تو خیابونا و پاساژها ول میگردن و منتظرن تا یکی بهشون شماره بده یا بقیه دخترهایی که ادعای عشق و عاشقی میکنن ولی فقط با س.ک.س عشقشون اثبات میشه، فقط ده درصد از کل زناست؟اکثر این دخترا از پسری که فک کنن پولدار نیست شماره نمیگیرن! اون همه دختری که با س.کس اثبات میشه... کوشن دقیقا؟؟ مثال میزنی؟ 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ واقعا موندم چرا این روزا طلاق شده نون و پنیر.... نمیشه که فقط با چند خط نوشته در مورد کسی قضاوت کرد ....ولی اینو میشه گفت که هر دو طرف مقصرن! هم شیوه مسخره شماره دادن پسره هم تا این حد سبک بودن دختره :icon_pf (34):اشتباه بوده ولی خب حالا که به اینجا رسیده بنظر من بهتره بجای طلاق بیشتر فک کنن... یعنی واقها نمیتونن تو وجود هم دیگه علاقه ای جز س پیدا کنن؟؟ اگه واقعا بهم علاقه داشته باشن و به میزان علاقه شون واسه ادامه زندگی شک داشته باشن خیلی راحت میتونن خوبیای بیشتری از هم رو ببینن و فقط ظاهر بین نباشن( این دیگه بستگی به خودشون داره) 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اکثر این دخترا از پسری که فک کنن پولدار نیست شماره نمیگیرن! اون همه دختری که با س.کس اثبات میشه... کوشن دقیقا؟؟ مثال میزنی؟ بحث سر این نیس که پسر پولدار باشه یا نباشه،بالاخره این کارو میکنن، حالا کمیتش مهمه که یکی میاد میگه 99 درصد پسرا این کاره اند ، شما میگی ده درصد دخترا اینکاره هستن، من میگم این آمارارو از کجا میارین ؟ مثلا اونیکه میگه 99 درصد پسرا ، رو چه حسابی میگه ؟ هممون خوب میدونیم که تو جامعه افراد هم خوب هستن و هم بد، هم خلافکار و هم درستکار، فکر نکنم درست باشه مثلا این خلافو بدون هیچ سند و مدرکی به 99 درصد آقایون تعمیم بدیم . یا فقط بگیم مردا اینجوری هستن ، در صورتیکه تعداد خانمها هم کم نیست . 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بحث سر این نیس که پسر پولدار باشه یا نباشه،بالاخره این کارو میکنن، حالا کمیتش مهمه که یکی میاد میگه 99 درصد پسرا این کاره اند ، شما میگی ده درصد دخترا اینکاره هستن، من میگم این آمارارو از کجا میارین ؟ مثلا اونیکه میگه 99 درصد پسرا ، رو چه حسابی میگه ؟هممون خوب میدونیم که تو جامعه افراد هم خوب هستن و هم بد، هم خلافکار و هم درستکار، فکر نکنم درست باشه مثلا این خلافو بدون هیچ سند و مدرکی به 99 درصد آقایون تعمیم بدیم . یا فقط بگیم مردا اینجوری هستن ، در صورتیکه تعداد خانمها هم کم نیست . اولا که *** چیز بدی نیست! اینکاره گفتن هم درست نیست هرکی یه جوره! دوما پولدار بودنش واسه خیلی از دخترا مهمه! مهم تر از ***! سوماً من چیزی که تو اطرافیانم از دخترا دیده بودم رو درصد نسبی دادم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ در مورد پست استارت: هر انسان سالمی یک دوره تخلیه داره و تو اون دوره باید خودش و نیازهای جنسیش رو "تخلیه" کنه، به این صورت که افراد زیادی رو تجربه بکنه تا چشم و دلش (!) و جاهای دیگه ایش سیر بشه! در این صورت هست که به ازدواج به دید انتخاب فقط شریک جنسی نگاه نمیکنه و با دید درست تری شریک زندگیش رو انتخاب میکنه و مطمئن باشید به زندگیش پایبند تر خواهد بود. مخصوصا و مخصوصا تو پسرها، چراش رو برید از خدا بپرسید من نمیدونم؛ با اینکه دخترها از 100 لذت یک س.کس سالم 70 لذتش رو میبرند و پسرها فقط 30 تا ولی برای پسرها 60-70٪ زندگی یعنی س.کس، هرکسی هم بگه نه یا دروغ میگه یا مشکلی داره. دخترها اغلبا میتونند از اون دوره "تخلیه" صرق نظر بکنند ولی اکثر پسرها نمیتونند؛ این یعنی اینکه 3 راه برای پسر باقی میمونه: یا قبل از ازدواح حالش رو کرده؛ یا بعد از ازدواج خواهد کرد و یا عقده ای خواهد شد و رفتارش عوض میشه و مثل همین آقاهه ی پست استارت میشه و درصد خیلی کمی از سردمزاج ها هم باهاش کنار میاند پس در نتیجه به نظر بنده ازدواجی موفق هست که هر2نفر قبل از اون خودشون رو تخلیه کرده باشن (البته برای دختر ها یک تخلیه هم از نوع تخلیه ی بی اف پولدار داشتن حتما لازمه) و یا حداقل پسر حتما این کار رو کرده باشه؛ من اگر دختر بودم برای ازدواج عیاشترین پسری رو که پیشنهاد ازدواج میداد بهم و دوستم داشت رو انتخاب میکردم البته به قول جیمی همه چیز نسبیست و در آخر اینکه هماتا س.کس یکی از زیباترین نعمات خداست؛ به چشم یک تابو بهش نگاه نکنید و از بردن اسمش نهراسید - حامد (ره) 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده